What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Eχω φτασει στο σημειο που μαθαινεις την πηγη του κακου στο Redcliff, τοσες πολλες επιλογες... Ειπα να παω στους μαγους μηπως και ξεκαθαρισει η κατασταση, αλλα πιο πολυ περιπλεχτηκαν τα πραγματα. Το κλεινω για σημερα ( με μικροδιακοπες και ενα 2ωρο διαλλειμα το μεσημερι ειμαι απο τις 11 το πρωι στο pc, βλεπετε οι δικοι λοιπον οποτε δεν υπαρχουν ορια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ). Τωρα θα παω να δω το facism inc ή καμια ταινια του Lynch.

Kαι ονειρα γλυκα ! :spiteful:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Adhan wrote:


Tsok wrote:
Για όποιον δε το είδε ακόμα

http://store.steampowered.com/app/247950/?snr=1_4_4__105_5</blockquote>

http://gamingbolt.com/sacred-3-interview-simplifying-the-classic-rpg-for-actions-sake" class="bbcode_url">Unfortunately, no fucks will be given on release day...

<span class="bbcode_spoiler">Από τη συνέντευξη:
"Rashid Sayed: Customization is a big part of any role playing game. Sacred 2 featured a wide variety of options for equipment and weapons types. What kind of customization options will have the player have in Sacred 3?

Sebastian Reichert: First of all, Sacred 3 at its core is an <u>action game</u>. A lot of <u>classic RPG</u> elements have been <u>removed</u> or <u>simplified</u> to ensure a fluid <u>multiplayer</u> experience. Of course, we still like our customization that is synonymous with our gameplay. We offer armor and weapon upgrades but our focus is on the Combat Arts. The players have to decide which ones to take along for a quest. And this choice will change their experience completely. There are even differences within the Combat Arts. The Stomp of the Safiri, can be focused point damage or can be used as huge area effect with DoT-capabilities".

R.I.P. Sacred</span></blockquote>

Φακ οφ ρε!!! :smash: :smash:

Άκυρο από τώρα τσιμπήσατε.



 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλα, οταν λεει ο ποιητης: "...A lot of classic RPG elements have been removed or simplified..." τι ακριβως εννοει? λες και ηταν ποτές το sacred "βαρυ" rpg... στην καλυτερη ηταν ενα διασκεδαστικο και πληρες action-rpg. φαντασου λοιπον τι του εχουν κανει τωρα.....

α, τωρα που το θυμηθηκα: ρε μπαρμπααα, μην ξεχασεις να βαλετε τσεκπόιντς. μη μεινει τιποτες ορθιο.
το μονο καλο ειναι οτι ξαφνικα δε μ ενδιαφερει καθολου τι θα γινεται με το θεμα του ρησπωνινγκ....
αλλη μια σειρα που μας αφησε χρονους, μετα το dungeon siege. RIP.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Μπράδερ σε παρακαλώ, μη λέμε ανακρίβειες! Τσεκπόιντς δε θα έχει γιατί θα επικεντρώνεται στο multi. LAWL
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Eιμαι στο Dragon Age στο σημειο που εχω τελειωσει το τεστ της Andraste και πηρα το urn of sacred ashes. Ετσι για την πλακα ειπα να κανω summon τον δρακο, αλλα με εκανε κομματακια. Βεβαια με καποια spell της Morrigan του κατεβασα λιγο την ζωη. Ολοι στο party μου ειναι γυρω στα 11 lvl. Βγαινει ο δρακος ή να ερθω αργότερα ;
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Δεν θυμάμαι τι lvl τον έριξα τον δράκο αλλά 11 μου φαίνεται απίθανο να τον έχεις. Ξαναπήγαινε αργότερα, ίσως κοντά στο lvl 16-18. Όταν τερμάτισα πρώτη φορά το παιχνίδι πρέπει να ήμουνα lvl 23 αλλά πάει πολύς καιρός και μπορεί να λέω αρλούμπες <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


Vagman wrote:
με εκανε κομματακια</blockquote>
Αναμενόμενο, συνήθως οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν Circle of magi για πρώτη περιοχή.
Ευτυχώς είναι προαιρετική μάχη (κι από τις 2-3 δυσκολότερες του παιχνιδιού) οπότε επέστρεψε όταν είσαι lvl15-16 τουλάχιστο.

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
προτεινω ανεπιφυλακτα το risen 2.... κυριως στους μη rpg-ο-φιλους, γιατι οι φιλοι του ειδους σιγουρα θα το ξερουν.

καθε μεγαλη αργια ποιανω και ενα rpg.... αυτη τη φορα, ηταν η σειρα του risen 2 (ευγενικη χορηγια του g0o, ο οποιος λεει οτι δεν το επαιξε! :lol: - το εχει ομως)
<span style="font-size:6">πολυ ενδιαφερον </span>και με τη σωστη δοση πινελιας χιουμορ για να μην χαλαει το κλιμα.
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Tελειωσα και το κομματι των Dalish Elves. Στο τελος θυμισε λιγακι Witcher ως προς το ηθικο κομματι. Παντως απο αυτην την περιοχη και απο τα χιονισμενα βουνα των Sacred Ashes εχω αφησει εχθρους και quest που δεν βγαινουν στα lvl που ειμαι. Ανυσηχω και ελπιζω να μου μεινει χρονος αργοτερα ( το λεω επειδη το Blight ολο και μεγαλωνει ). Αυτο που με ανυσηχει κυριως ειναι οτι οταν πετυχαινω με ειρηνικα μεσα δεν ανταμοιβομαι με exp και φοβαβαι μηπως μεινω πισω. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα ειναι λιγο απαραδεκτο ενα rpg μετα-Deus Ex εποχης να μην επιβραβευει και τις υπολοιπες προσεγγισεις.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
για τον δρακο παντως αν θυμαμαι καλα πρεπει οι φαιτερς σου να εχουν τουλαχιστον 300 χιτποντς οταν τον πολεμησεις γιατι εχει μια σπεσιαλ επιθεση-δαγκωματια-μασουλημα που τρωει περιπου τοσα χιτποιντς.

μην σκας για τα xp μπορεις να τα αναπληρωσεις με τα side quests και θα φτακεις ανετα το ταβανι των 20 lvl.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Από που να αρχίσω;
Λοιπόν...
<blockquote>Ανυσηχω</blockquote>
Αν ήξερες αρκετά τη Bioware, δε θα ΄πρεπε. Κι αυτό είναι το μόνο που θα πω, προς το παρόν.

<blockquote>μετα-Deus Ex εποχης</blockquote>
Διόρθωση: μετά Fallout εποχής.
Διάβολε, ακόμα και τα BG σε αρκετές περιπτώσεις ανταμοίβαν, λιγότερο ή περισσότερο (δεν έχει σημασία) τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα quest.

<blockquote>το ταβανι των 20 lvl</blockquote>
Δεν θυμάσαι καλά, στο origins το lvl cap είναι 25 (το awakening έχει μέχρι lvl35). Απλά αν κάνεις τα πάντα και στο τέλος δωρίσεις στους συμμάχους σου (στο camp) crafting materials φτάνεις lvl 24 οριακά.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
https://www.youtube.com/watch?v=AP1_GYk6lyY#t=74
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/9yUBXUp.jpg" alt="9yUBXUp.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
http://www.youtube.com/watch?v=RismLtyJOrc
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Καλή φάση, αλλά η κυκλοφορία έχει πάει για "κάποια στιγμή το 2015", με πρόσβαση σε Steam Early Access προς το τέλος του 2014... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
http://www.youtube.com/watch?v=NZuHy2XZ7Z0
Να περιμένουμε review?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9453" class="bbcode_url">Nice read

Έχει αρκετές εκπλήξεις μέσα (και πολλά στάνταρ φυσικά), κατά τη γνωμη μου μια από τις καλύτερες λίστες που έχω δει στο νετ τα τελευταία χρόνια.
Πόσο πολύ θα ήθελα σύγχρονο remake για το Darklands και το Dark Sun! Έχω ακούσει καλά λόγια και θα ήθελα να τα παίξω... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Λατρεύω αυτές τις λίστες, όχι γιατί απαραιτήτως συμφωνώ με τις θέσεις, αλλά φέρνουν φοβερές αναμνήσεις και σε ταξιδεύουν. Είναι ωραίο επίσης να βλέπεις σύγχρονους τίτλους ανάμεσα σε "θρύλους" του παρελθόντος, όπως το New Vegas ή το πολύ πρόσφατο Heroine's Quest! Καλά Adhan, πολλά παιχνίδια θα ήθελα να τα δώ remake με σύγχρονο τεχνικό τομέα, όχι τόσο για τα γραφικά/ήχο (λατρεύω το pixel art έτσι και αλλιώς) αλλά κυρίως συμβατότητας και σύγχρονου χειρισμού.

Για το Bount by Flame (ε, μην κάνω double post χωρίς λόγο), έχω παίξει κάνα 6ωρο, περίεργη αίσθηση μου έχει αφήσει. Έχει πολλές ατέλειες , όπως οι φτωχές επιλογές σε skills,classes κτλ. και το περίεργο σύστημα μάχης (είναι μεν action, αλλά κάπως ιδιόρρυθμο, σαν warrior που παίζω βασίζεται στο πολύ συχνό block (που χωρίς stamina καταντά γελοίο) και να βαράς όταν πρέπει, εξαίρεση μέχρι στιγμής αποτελούν τα bosses που εκεί θέλει ποιο τακτική και τρέξιμο), αλλά μου αρέσει! Έχει μια αίσθηση Gothic, αλλά ποιο παρακμιακό, βγάζει μια αίσθηση καλτ b-movie με ώρες ώρες ότι να ναι καφρίλες διαλόγους! Γενικά το διασκεδάζω, ενώ αν περάσεις την κάπως χλιαρή εισαγωγή ξεκινάει και έχει ενδιαφέρον όλο το στόρυ. Τελικές εντυπώσεις όταν έχω κλείσει περισσότερο χρόνο παιχνιδιού, πάντως έχει φάει τρελό θάψιμο από τα περισσότερα reviews στο νετ, εντάξει δεν λέω, δεν είναι καμιά παιχνιδάρα, αλλά κάτι 4αρια τα βρίσκω κάπως υπερβολικά, ίσως να παίζει ρόλο η υπερβολικά υψηλή τιμή που το βγάλαν (αν και εαν το ψάξει κάποιος (π.χ. kinguin) θα το βρει αρκετά φτηνότερα).
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ξεδιάντροπο douple post! <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />

Κοιτούσα τα reviews για το Bound by flame στο νετ, μιλάμε είναι το παιχνίδι που έχει από τις μεγαλύτερες αποκλείσεις σε βαθμολογίες και σχόλια! Από 4/10 μέχρι 8.5/10 (!!), από σχόλια λατρείας μέχρι "καλά τι παπαριά είναι αυτή" , μου έχει κάνει εντύπωση πως δίχασε τόσο reviewers και gamers! Θα ήθελα πολύ να δω review και από τους δικούς μας μερακλίδες του RQ, υπάρχει τέτοιο πλάνο?

Έχω κλείσει 20ωρο πλέον στο παιχνίδι, και μάλλον επιμένω στα αρχικά μου σχόλια : Έχουν βγεί πολύ καλύτερα action/rpg, αλλά έχει κάτι που σε ρουφάει το άτιμο! Στα θετικά του η δυσκολία (αλλά σε δίκαιο βαθμό, αν προσέχεις και μάθεις τους αντιπάλους βγαίνουν όλα με υπομονή) που αναβαίνει σταδιακά (είμαι στο τελευταίο act και υπάρχουν μάχες που πρέπει να τις παίξω 2-3 φορές για να τις βγάλω, στο προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας(από τα 5 αν θυμάμαι καλά)) και η ατμόσφαιρα του (φοβερή μουσική έχει!) που μου θυμίζει ξαδερφάκι του Gothic ώρες ώρες. Στα αρνητικά η κοιλιά που κάνει η παρουσίαση της ιστορίας στο τελευταίο act, και το φτωχό itemization του. Μένει να φτάσω στο τέλος για να δώ αν οι επιλογές που παίρνεις στην πορεία έχουν αντίκτυπο ουσιαστικό (btw, απόλαυση οι "εσωτερικές" κόντρες που κάνεις με τον δαίμονα που κατοικεί στο σώμα σου, που αναλόγως τι διαλέγεις σε κάνει possesion σιγά-σιγά!)
 
Top Bottom