διαβασα κι εγω το ρηβιου απο περιεργεια. δε θα κριτικαρω, ο φιλος δεν ειναι (μαλλον) μελος εδω, οποτε δεν εχει νοημα. παντως, ενα θετικο που αποκομισα ειναι οτι υπαρχει ηδη μοντακι που κανει πολυ περισοτερο ζουμαουτ την τακτικαλ καμερα στη μαχη, (που ειναι επιεικως απαραδεκτη απ οτι διαβαζω εδω κι εκει, εφοσον δεν εχω παιξει το παιγνιδι). σ ευχαριστω, συντακτη.
μετα, απο περιεργεια παλι, θελησα να δω ποιοι ειναι αυτοι οι αθρώποι που ξερουν τοοοοσο πολλα πραγματα για τα παιχνιδια σε πισι (+ τις αγαπημενες τους κονσολες βεβαιως βεβαιως). εκανα βολτα στο σαιτ κανενα 10λεπτο (διαολε, ο χρονος μου ειναι πολυτιμος, και πολυ εκατσα...) και απετυχα πληρως. υποθετω αν εμπαινα σε καμια 20αρια ρηβιους θα εβλεπα αρκετους απο τους συντακτες...
και μπαινω στο γλυκο ρεηκουι ρε φουστη μου και να στο κατω μερος της σελιδας, ονοματα, μερικες κανονικες φωτο κιολας (ξανα αποθεωνω καπου εδω τον χέλη για την δονκιχωτικη εμφανιση) + απο κατω: "about us" και διπλα "ποιοι ειμαστε". ακομα μια αφορμη για να πω ποσο περηφανος ειμαι που ειμαι κολλητος του ρέη κουί. :cheers: :worship: :salute:
βεβαια να τα λεμε ολα. στο γκειμόβε ετρεξε απ οτι ειδα διαγωνισμος με βραβειο 5 <span style="font-size:4">ρητειλ</span> κοπιες του fm15.
και κατι οντοπικ, γιατι ετσι οπως το παω με τα οφτοπικ, στο τελος θα καταληξω να αυτομπαναριστω σαν τον <b><span style="color:#00ff44">σιθ_άρειο</span></b>. :mosh:
ρε παιδες, σε οσους εχει απομεινει εστω και μια αμφιβολια, γιατι βλεπω μια σχετικη συγχυση στο νετ, το DA: I, ξεκινησε για να γινει κανονικο ΜΜΟ, και για αρκετο καιρο κατα τη δημιουργια του, προχωρουσαν μ αυτο το σκοπο. λογικο ειναι να εχουν κρατησει <b>μεγαλο μερος</b> (δεν ξερω ποσο, δε βανω το χερι στη φωτια) των μμο λειτουργιων (οπως υποθετω το θεμα της μαχης και πολλων σαιντ κουεστς - φετς μη 20 φτερά απο κολιμπρί π.χ. κοκ), αρα δικαιως εμεις οι ανθρωποι των παγετωνων (του 97 που λεει κι ο γκ0υ) που σπυριαζουμε με μουλτι και θα ειμαστε sp τιλ δη εντ, γκρινιαζουμε.
δεν τα λεω εγω, μην ξυνιζετε τις γλυκες μουριτσες σας. χηαρ γκοους:
http://www.gamespot.com/articles/dragon-age-inquisition-began-as-a-multiplayer-only/1100-6423362/