Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
βαριεμαι να τα ξαναγραφω.
αν ωστοσο σ ενδιαφερει, δες το παρον θρεντ 15-16/1 φετος.

A ok, εξωγηπεδικά σκηνικά. Και ναι, ομοίως hypeρισμένος.

Βασικά δεν είναι διόλου εξωγηπεδικά, αφορούν 100% τη φιλοσοφία σχεδιασμού του game και κυρίως του open world και των quests.

Στα του νέου trailer: πέρα από τη μουσική, που ξεκάθαρα προέρχεται από το χαμένο CD του Witcher OST, b-side, έχουν ξεπατικώσει όλα τα combat animations. Ειδικά κάτι πιρουέτες, κι εκεί που αποκεφαλίζει έναν φουκαρά με το σπαθί του, άμα μισοκλείσω τα μάτια νομίζω πως βλέπω τον Λύκο. Εξαιρούνται οι βαμπιροεπιθέσεις, που οπτικά μου θυμίζουν κάπως το Vampyr.

Last edited:
Τον χρονικό περιορισμό που και καλά λένε σε κάποια quest θα υπάρχει; Δεκτό.
Εγώ έλεγα για τη παραφιλολοφία, ομοντιέ πως τόλμησαν να την πουν στη CDPR στο βίντεο τους, να ακόμα και το όνομα του studio βγάζει γλώσσα στο Γκέραλτ κλπ. Ουδόλως με απασχολούν αυτά.

βρε αδαν. δεν με πειραξε οτι την ειπαν στην cdp, τελεία.
με πειραξε οτι την ειπαν στην cdp ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το γεγονος οτι στο γουιτσε3 μπορεις ν αφηνεις το συμπα να καιγεται κι εσυ να κανεις σαιντ κουεστς (εναλλακτικα αν εισαι συνταξιουχος υπαλληλος κοινωφελους οργανισμου irl, να παιζεις γκουέ). συν το αλλο με τον χρονικο περιοριζμό.

τα χουμε κουβεντιασει χιλιες φορες. ειμαι κάζουας και μ αρεζει να ψωλοκοπανώ στα οπεν γουωρλντ κειμς ατ μάι λέζουρ. σε αλλους αρεσουν οι σφιχτες προθεζμιες και να τρεχουν δεξαζερβά σαν τον βεγγο. δεκτον.
αλλά ειναι λαθος να νομιζεις οτι δεν μ αρεζει το κειμ επειδη απλα "την λενε" στον ασπρόλυκο.
ωστοσο, εργαστηκαν στον ασπρολυκο, ειναι κι αυτο ενα φακτ. και δεν μ αρεζουν οι αθρωποι που φτυνουν εκει που ιδρωσαν.

Λογικά το πρώτο mod που θα βγει για τον τίτλο θα είναι κυριολεκτικά ένα που απενεργοποιεί το time limit. Άντε ίσως βγει 2ο, αμέσως μετά από τα sex mods.

Αλλά προσωπικά θα περιμένω λεπτομέρειες ως προς την ακριβή εφαρμογή του. Διαβάζω πχ πως το time limit θα εφαρμόζεται αποκλειστικά στα του Main Quest, έτσι ώστε να ωθήσει τον παίκτη να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις και να μην μπορεί να ακολουθήσει όλα τα μονοπάτια στο ίδιο playthrough. Επίσης βλέπω πως ο χρόνος δεν προχωράει κατά την εξερεύνηση του κόσμου, ενώ μετά την ολοκλήρωση του main quest το limit αναιρείται πλήρως και ο παίκτης κάνει οτιδήποτε θέλει.

εννοειται οτι θα πρεπει να το δουμε στην πραξη. κι επισης εννοειται οτι καποιες σημαντικες ΕΠΙΛΟΓΕΣ του στορυ θα πρεπει να ειναι αλληλοαποκλειόμενες. π.χ. στο γουιτσε2 δεν μπορεις να πας και με τους σκοιατελ και με τους τριανταφυλλους, θα διαλεξεις στρατοπεδο. ειναι προφανες αυτο.

αλλά το να χανεις κουεστς απλες επειδη συμβαινουν ταυτοχρονα, αυτο δεν μ αρεζει.
τωρα, το πως θα κυλαει ο χρονος στο κειμ ειναι δικο τους θεμα, εμεις απλα συζηταμε τις προτιμησεις μας.

Ναι αυτό ότι ο χρόνος κυλάει όσο κάνεις quest ή σε κομβικές αποφάσεις (άρα και αρκετά πιο ελεγχόμενο) δεν ακούγεται και τόσο τραγικά ασφυκτικό.

@Χειρομαλάχτης Ούτε και εγώ είμαι φαν να είναι τα πάντα timed, ίσως μερικά μεμονωμένα quests που θα είναι ωραία δοσμένα σεναριακά για να στηρίζουν κάτι τέτοιο, αλλά έως εκεί. Τώρα όσον αφορά το τελευταίο που γράφεις, υπάρχει η περίπτωση να μην έφυγαν από τη cdpr υπό τις καλύτερες συνθήκες, οπότε βαράνε στο ψάχνο. Εμένα πάντως μου φαίνεται για περίπτωση επιθετικού marketing. Γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι, όσο και η πλειοψηφία του κοινού που απευθύνονται ότι το TW3 είναι landmark για τα open world rpg, οπότε τι θα "στοχοποιήσουν"/ βάλουν ως μέτρο σύγκρισης - να δείτε στο δικό μας γκέημ το δείνα και το τάδε στοιχείο υλοποιείται καλύτερα; Το Skyrim;

Back