Ρεμάλια μαζευτείτε, έχουμε gameplay trailer (pre-beta) από το Blood of Dawnwalker.
Μερικά πρώτα σχόλια:
- Η κάμερα φαίνεται τέρμα άβολη, τόσο στις μάχες όσο και στο exploration, ωστόσο φρονώ ότι θα αλλάξει ως την κυκλοφορία ή έστω θα δίνουν κι άλλες επιλογές (zoom out, διαφορετικό κεντράρισμα κτλ).
- Είναι πασιφανές πλέον ότι οι συγκρίσεις με το Witcher 3 όχι απλά δεν τους τρομάζουν, αλλά είναι η πρόκληση που τους οδηγεί. Γέλασα με το interface, κυρίως αυτό του inventory, και τα διάφορα assets. Νομίζω η CDPR πρέπει να ψαχτεί, κάτι μου λέει ότι λείπουν καμιά ντουζίνα σκληροί δίσκοι από το θησαυροφυλάκιο.
- Οι μάχες που έδειξαν δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, νομίζω προσπαθούν να συνδυάσουν διάφορες "σχολές" που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια αλλά αναρωτιέμαι κατά πόσο το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό. Ειδικά οι directional επιθέσεις είναι από τα χειρότερά μου. Όπως και να'χει, μιλάμε για pre-beta και στο βίντεο ίσως είναι δύσκολο να φανεί αυτό που θέλουν να πετύχουν, δεν προδικάζω τίποτα.
- Επανέλαβαν ότι το χρονόμετρο θα σε πιέζει αλλά οι εναπομείνασες ημέρες είναι μία "resource" που διαλέγεις πώς θα την διαθέσεις και όχι "ρολόι που τρέχει". Χρμφ. Συγκατημένα απαισιόδοξος γι'αυτό το κομμάτι.
- Ατμόσφαιρα, αισθητική, μουσική, lore κτλ. όλα είναι 1:1 Witcher (με hints από VtM), οπότε προφανώς γαμωδέρνουν κι ας πάσχουν λίγο σε πρωτοτυπία.
- Η ιδέα του να σπας τις δραστηριότητές σου σε όσα μπορείς/πρέπει να κάνεις τη μέρα και όσα μπορείς/πρέπει να κάνεις τη νύχτα έχει την πλάκα της και ταιριάζει στο θέμα της ιστορίας.
- Συνολικά, το παιχνίδι φαίνεται να βρίσκεται σε ΠΟΛΥ προχωρημένο στάδιο, μια ενδεχόμενη κυκλοφορία μέσα στο 2026 δεν μου ακούγεται καθόλου παράλογη.