Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχουμε και επίσημο reveal για το νέο "Disco" game της ZA/UM.

Duskpunk: παράξενο steampunk RPG με αισθητική και μηχανισμούς tabletop game.

Έχει και demo διαθέσιμο.

λατρεύω που ακόμα και νέα παιχνίδια που ΘΑ βγουν μου βγάζουν όταν ανοίγω από το mac της δουλειάς ότι δεν είναι συμβατά παρά μόνο με παλιότερο λειτουργικό. Ωραία τα κατάφερε η apple με τον πλήρη αποκλεισμό των 32bit εφαρμογών. Μου θέλουν να πλασάρουν και τα μηχανάκια για gaming τρομάρα τους...

Rumors say πως η Warhorse ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε νέο Fantasy RPG (το οποίο δεν είναι LOTR-related, όπως έλεγαν άλλες φήμες).

Η πηγή είναι λίγο "trust me bro" αλλά ο συγκεκριμένος πάντα έπεφτε μέσα στο παρελθόν.

Αρκουδέηδες!!

"RPG devs stopped making games like Baldur's Gate 'because retailers told us no one wanted to buy them"

αααχ μωρέ μου λείπει το retail....:devilish:

Οι retailers τύπου Gamestop ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο PC gaming την σκοτεινή περίοδο πριν από την δημιουργία του Steam. Επειδή η βασική πηγή εσόδων τους ήταν τα μεταχειρισμένα games που δεν υπήρχαν σε PC (λόγω serial numbers και DRM) δεν στόκαραν καθόλου PC games εκτός από World of Warcraft και The Sims. Ευτυχώς εμφανίστηκε ο από μηχανής Gabe και the rest is history που λένε στο χωριό μου.

δεν θυμαμαι να το χουμε αναφερει. Shadow of the road.
γκοτουμπα μου φαινεται. μ αρεζει τοσο πολυ το σετινγκ, η παρουσιαση, οι κατσηνς, ολα, που θα παραβλεψω το γεγονό οτι ειναι τερ μπέι. ναι, τοσο πολυ.
το φτιανει η another angle και παμπλισερ ειναι η οουλκατ. αγνωστη η ρηληζ ντειτ, 90% μεσα στο 26. υπαρχει και ντεμο στο στημ.

Αχχχχ m&m7 μεγάλος έρωτας. Μέχρι και το official guide book είχα αγοράσει.
Το μόνο παιχνίδι που έχει το δικαίωμα να λέει ότι ήταν καλύτερο σε real time από ότι σε TB (έπεφτε το kite σύννεφο).
Πόσο περήφανος ένιωθα που βρήκα ένα exploit για XP χωρίς κόπο που δεν υπήρχε πουθενά στο ίντερνετ:giggle:*. Εξώ από inn πολλαπλά Armageddon που καθάριζε όλο τον χάρτη μέχρι ελάχιστα πριν το θάνατο, είσοδο στον inn, full heal, έξοδο και μετά πάλι Armageddon. Αναμονή 6 μήνες και ξανά το ίδιο. Την περιοχή με τους titans και τους δράκους την είχα φαρμαρει απίστευτα

*Σίγουρα θα το είχαν σκεφτεί πολλοί αλλά δε το είχα βρει πουθενά σε guides, FAQs της εποχής

επιτελους βγηκε το DLC Tales of the Moon Cult, που "χρωστουσαν" τοσο καιρο οι δημιουργοι του Black Geyser.
λογικα μ αυτο συμπληρωνεται η τελικη μορφη του κέιμ κι επιτελους, (προφανως μετα απο 2-3 ακομα πατσακια στο dlc, αφου σιγουρα οι ντεβς κατι θα χαλασανε με την προσθηκη του :devilish: ), μπορουμε να το παιξωμε ολοκληρωμενο.

καλλιο αργα παρά αργοτερα.

το λινκ:

Το πρώτο undertail το αγάπησα, είχα καμία 80-90 ώρες και το παράτησα στο τελευταίο Boss που δεν έβγαινε με τίποτα με το μπιλντ που είχα. Δεν ξέρω αν αργότερα το μπαλανσαρανε. Και αυτό λογικά θα παιχτεί κάποτε

King's Courier: ρετροπιξελούμπα "free roam, party-based RPG" που αντλεί έμπνευση από τα Might and Magic.

Αρκετά παράξενο το μάρκετινγκ τους όμως. Λένε ουσιαστικά πως το game αυτό θα είναι σαν tech demo και μετά θα ζητήσουν feedback ώστε να δουν τι θέλουν οι φανς και να το εξελίξουν στο μέλλον.

We have been inspired to make this game for a long time, but since we are a small team we decided to break it down into 2 games that build on each other.

The first game will be a shorter adventure with only some of the core mechanics, but enough for you to feel like you’re playing a Might and Magic game. Our intention is to collect feedback and learn what people really want to see from this franchise and learn how we can evolve the free roam blobber genre. Hopefully, this will allow us to fine tune the nuances of game play and build a solid foundation for the series to evolve from.

In King’s Courier you will play as two characters (the minimum required to be a blobber) who are hoping to become official Royal Couriers for the King of Castle Stoneheart.

The game will feature realtime combat, quests, and a variety of dungeons to explore. The demo will be publicly available early 2026 with a full release near the end of the year.

We will be running some play tests soon for beta testers. If you want to be included you can sign up on our studio website here: Goblinwatch

Back