Σκληροί Σαν Μέταλλο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Last edited by a moderator:
Πολύ καλό το νέο Mgla! Δεν ξέρω αν θα φτάσει τα επίπεδα του Exercises in Futility, θέλει πολλά ακούσματα ακόμα.

[youtube]https://youtu.be/J03woJbLrgA[/youtube]

Machine Head "Burn My Eyes" Να το θυμηθουμε μια και θα ερθουν του χρονου να το παιξουν αθηνα και θεσσαλονικη

Και που λέτε, ωραίο το νέο Judas Pr...

Oh wait

Το Perdition City αν οι Ulver συνέχιζαν να παίζουν metal :-D

Ρε σεις, πήρε κανείς εισιτήρια για Ved Buens Ende; Θέλω το τίκετ να είναι κανονικό και όχι εκτυπωμένο Α4 του Viva. Υπάρχει κάνα μαγαζί που να πουλάει; Να πάω Temple;

χωρις να θελω να το παιξω αλανιαρης και χωρις ιχνος αξιοπρεπειας, αυτο το "ο τσουρινακης θα ηταν αντιθετος με αυτο" ειναι κατι που ειχα πει εγω? δεν ζηταω δικαιωματα, Open source τυπος ειμαι και η κλοπη δεν ειναι αμαρτια. Ο johnny ramone εφαγε την γκομενα του Joey, o biafra εφαγε τα λεφτα των DK κτλ. το καψιμο μου προσπαθω να ικανοποιησω. τωρα θα μου πειτε, κουνελε, αν θελεις να βρεις προσωπικη ικανοποιηση, τραβα αμησου. αυτα με τα εγκαυματα και βουρ στη μουσικη.
καποτε, με αυτη τη μουσικη, πολλα ξιδια, πολλα ντρογκια και με αυτοκινηταρα που δεν ηταν δικια μου, εβγαζα γκομενακια που δεν τα ηθελε κανενας,

χωρις να θελω να το παιξω αλανιαρης και χωρις ιχνος αξιοπρεπειας, αυτο το "ο τσουρινακης θα ηταν αντιθετος με αυτο" ειναι κατι που ειχα πει εγω?
Citation needed.

Έχω την εντύπωση πως ξεκίνησε από κάποιον από την παλιά φρουρά του PCM, ίσως τον Epitaph;

@epitaph σκύλε της λύσσας, λωποδύτη, επανεμφανίσου.

Back