Solasta: Crown of the Magister

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Από τα παραπάνω ποστ κατάλαβα ότι σενάριο/χαρακτήρες/ιστορία συνοψίζονται στην εξής φωτογραφία

Λες και δεν τα λέμε κανά χρόνο+ τώρα, απ' τα παραπάνω ποστς τα κατάλαβες εσύ. Να πας να σε κοιτάξουνε για μπορατσίαση και σένα όσο είναι νωρίς ακόμα.

Τι λες για ένα review Pathfinder: Wrath of the Righteous?

Ωραία ιδέα, ελπίζω να σας στείλουν κωδικό αυτήν τη φορά, ποιος θα το κάνει;

Ψήσου εσύ ρε Bathory.

Θα υπάρξουν αντιδράσεις που θα πέσει βαθμός πάνω απ' το Wild Hunt, επίσης θέλω να το τερματίσω και να το φχαριστηθώ 🤟

Επίσης ένα φρέσκο survey απ' το studio για το τι θα θέλαμε και περιμένουμε από νέο content/επόμενα updates.

ΧΑ! Ποιος παίζει παιχνίδια για να τα ευχαριστιέται? :ROFLMAO:

Θα υπάρξουν αντιδράσεις που θα πέσει βαθμός πάνω απ' το Wild Hunt, επίσης θέλω να το τερματίσω και να το φχαριστηθώ 🤟

Μπορεί να μην είναι review αλλά special σε μέρη.
Wrath- Part 1: Οι πρώτες 100 ώρες, όπου θα μας παρουσιάζεις το character creation (δε θα έχεις κάνει και τίποτα άλλο στο παιχνίδι).
Wrath- Part 2: Επόμενες 100 ώρες/Πρόλογος
κλπ

δηλαδη αμα δεν εδινε ρηβιουκόου η cdpr δε θα βλεπαμε ΕΚΕΙΝΟ το ρηβιου του Κανενα/Κουνένα για το γουιτσε 3???

τωρα συνειδητοποιω οτι δεν εχωμε ρηβιου ρεηκουιτικο για το πρωτο παθφαιντε. του χω σουρει, το χω ξεκινησει 2-3 φορες και παντα φευγω, αλλά διαολε θα θελα να δω ρηβιου δικο σας.
στο φιναλε, οκ, αυτο το θεμα με το ρηβιου κοουντ να το προσπερασω. δωστε κει χαμω σε καποιον γιουζερ μια στηλη να γραψει δικο του ρηβιου για το κειμ. νομιζω ειχε ξεκινησει παλιοτερα μια τετοια στηλη. τα χει γραψει βεβαια ο μπαθορης στο θρεντ του γκειμ, αλλά θα ταν ωραιο να ειναι μαζεμενα.

Μπορεί να μην είναι review αλλά special σε μέρη.
Wrath- Part 1: Οι πρώτες 100 ώρες, όπου θα μας παρουσιάζεις το character creation (δε θα έχεις κάνει και τίποτα άλλο στο παιχνίδι).
Wrath- Part 2: Επόμενες 100 ώρες/Πρόλογος
κλπ
Σιγά μην ασχοληθεί τόσο σύντομα με το prologue!
Wrath -part 2: επόμενες 100 ώρες. Βόλτες με το mount
;)

Last edited:
τωρα συνειδητοποιω οτι δεν εχωμε ρηβιου ρεηκουιτικο για το πρωτο παθφαιντε. του χω σουρει, το χω ξεκινησει 2-3 φορες και παντα φευγω, αλλά διαολε θα θελα να δω ρηβιου δικο σας.

Τώρα που το παιχνίδι κατέστη playable με την προσθήκη του turn-based mode δεσμεύομαι να γράψω ένα late to the party όταν έρθει η ώρα να το παίξω.

αστο βρε ναυαρχε. ειναι και καμμια 200αρια ωρες το κειμ,. θα παιξεις και τερμπέι, μεχρι να καμεις το ρηβιου, δε θα σαι λειτ του δε παρτυ, θα μαστε λέιτ εμεις οι γεροντοτεροι.... :cool::p:LOL:

10 γίγα το update της Σολαστάρας μας. Sorcerer class (<3), ironman mode, και πολλές όμορφες αλλαγούλες.

παιδια ειμαι DM απο τα 13 μου, ειμαι 52, το baldur's gate 1 το θεωρω κορυφη, το 2 οχι και τοσο, κυριως επειδη ενα σημειο και μετα μετα το λβλ 12 στο pnp γινεται οτιναναι, επαιξα μεχρι την second edition με το περιφημο Thac0 οταν καταργηθηκε απλα ξενερωσα και το αφησα. οσοι θελουν να παιξουν στο παρτυ μου μονο με σεκοντ ενστισιον. τα απλουστευμενα ειναι για ντιντηδες. Με τη δημιουργια και μονο των χαρακτηρων στο solasta ενιωσα παλι 13. δεν ξερω τι και πως, κανενα ΚΑΝΕΝΑ αλλο rpg δε μου εδημιουργησε τετοια συναισθηματικη φορτιση. το αγορασα full price και εδωσα αυτο το εξτρα ποσο οτι και καλα ημουν μπακερ, ενω δεν ημουν. ερωτας με την πρωτη ματια.

Σου δημιούργησε συναισθηματική φόρτιση το διαδικαστικό Solasta, αλλά όχι το υπόδειγμα γραψίματος BG2.
Εχμμ. Ναι. Ok.

Πάθορι, έλα πες, δεν παρεξηγούμε : είσαι στην ομάδα ανάπτυξης του Unity demo για το RPG plugin Solasta; Δεν παρεξηγούμε, #μόνο_κοροϊδεύουμε.

SOLA; ASTA....

Πάθορι, έλα πες, δεν παρεξηγούμε : είσαι στην ομάδα ανάπτυξης του Unity demo για το RPG plugin Solasta; Δεν παρεξηγούμε, #μόνο_κοροϊδεύουμε.

Σόρρυ, δεν διαβάζω καν τι γράφεις γενικά.
Πάρε ένα 12λεπτο βίντεο με Buffy - TV References να γλυκαθείς, μην νομίζεις ότι σε αποπαίρνω κιόλας.

Είδα και τα δώδεκα λεπτά και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα, και τώρα θέλω Buffy+Angel rewatch. Thanks for nothing, Bathory :adamjensen:.

50% off για όποιον ενδιαφέρεται, παράλληλα με το FREE dlc update που μεταξύ άλλων, χώνει Druids και Barbarians και ανεβάζει το λέβελ καπ στο 12.

Back