What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

SOMERVILLE

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η Δανέζικη Playdead είναι μια indie ομάδα ανάπτυξης που άφησε στίγμα της στο χώρο, με τις δύο δημιουργίες της, Limbo και Inside. Πρόκειται για αμφότερες, συγκλονιστικές εμπειρίες, η κάθε μία με το δικό της τρόπο, που επηρέασαν αρκετούς ακόμα δημιουργούς να υλοποιήσουν το όραμά τους με συναφή τρόπο, όπως η Tarsier με τα Little Nightmares I και II. Παρ’ όλα αυτά, ένας εκ των ιδρυτών της Playdead αποφάσισε να ανοίξει τα δικά του φτερά και να συστήσει στο κοινό τη δική του εκδοχή του αφηγηματικού αυτού στυλ, με το Somerville. Ενός παιχνιδιού που, αναμφίβολα, από τα πρώτα screenshots και trailers είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για κάτι εξίσου εμβληματικό. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει πουθενά...

Continue reading...
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
F I R S T

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Σοδα, οτι και να κανεις, οτι και να πεις. Η Kara θα ειναι παντα πρωτη. Ακομα και οταν ερχεται δευτερη, ειναι η πρωτη δευτερη.
Πρεπει να ψηφιστει ευρωπαικη νομοθεσια. Να μην βγαινουν προωρα τα παιχνιδια στην αγορα. Ειναι δικαιο και προστατευει τον καταναλωτη. Ισως να μην εβγαιναν τα φραγκακια και ισως αυτος να ειναι ο λογος που ξεκιναει δυναμικα και μετα πεφτει σαν του παππου.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Κρίμα.

Ακόμα ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί γεμάτο λάθη και παραλείψεις λόγω βιασύνης.

Απ' 'ό,τι διαβάζω και καταλαβαίνω, δεν πρόκειται να καλυτερέψει overall με τυχόν αναβαθμίσεις και patches.
 

Falcongr

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Jan 9, 2022
Messages
45
Το συγκεκριμένο ήταν στην λίστα μου αλλά μετά το review εγινε pass. Αλλωστε έχουμε ακόμα πολλά games που κυκλοφορούν/ θα κυκλοφορήσουν σύντομα (βλέπε callisto protocol)
 
Top Bottom