Soul Calibur 6

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κατάλαβα... Δεν γλυτώνω δλδ το day one . Θα έχει τζέρτζελο... Αλλά το λάβαρο του tekken δεν το αφήνω . <br><br>CHOSEN ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ <br><br>

<blockquote><br>CHOSEN ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ<br></blockquote><br><br>Έτσι φαίνονται οι "βετεράνοι".  :trollface:

<blockquote><br>Kilik FTW</blockquote><br><br> :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Αχ τι ωραία, θα δέρνω τον Geralt με την Sophitia  :pP :pP :pP

Είχα λιώσει το 1 στο Dreamcast και το 2 σε ps2... Πάρα πολλές εργατοώρες με Talim και Taki.<br>Και εμένα με κόβω για day one.  :mosh:

Σρέντερ έμαθα σε κάνουν αλοιφή κάτι <del>malakas</del> είλωτες στο AssCreed, ευκαιρία να ρεφάρεις.

https://www.youtube.com/watch?v=a2YC-xJNMfw

(είναι απίστευτο πως το soul blade εξακολουθεί να δείχνει ωραίο μετά από τόσο χρόνια)

Θα αναγκασώ να το πάρω μόνο για να τερματίσω την Γκίραλτ καμπέην γαμώτο. Τόσο θύμα.

Μην μου κάνετε τέτοια. Δεν με παίρνει να το αγοράσω για την ώρα. έχω μία Λάρα να περιμένει και έναν καγκουραλέξη.

Τώρα έτσι και μαζευτούν πολλοί που θα το πάρουν δεν ευθύνομαι για τις πράξεις μου...

Πρεπει να τερματισω το Assasin creed πρωτα αλλα ετσι που με προκαλειται μπορει να το παρατησω προσωρινα για να ξεκινησω το soul calibur. Ειναι τεραστιο . Τι λετε να κανω? Να παρω τωρα το soul calibur να πλακωθουμε και να συνεχισω μετα το assasin creed? Τους malakes τους σφαζω ολους μετ η μια το βλεπετε και στα 2 βιντεο που εχω ανεβασει. Οποιος θελει αφου πλακωθουμε αν μπορει να μου ζητησει αν θελει να ανεβασω το βιντεο με το αγριο ξυλο που θα του ριχνω! Πειτε μου ποιοι θα το αγορασετε σημερα και μεσα στην εβδομαδα για να δω αν θα παρατησω το assasin creed

ΑΑΑ όχι. Αυτή τη φορά κανείς δεν σε προκαλεί. Το εναντίον μάλιστα. Να γλυτώσω να αγοράσω το παιχνίδι κοιτάζω, οπότε μην παρατήσεις τίποτα. Συνέχισε το Assassin's εσύ.

Όλο λόγια είσαι Shredder, δυο χρόνια σε περιμένω να σε δείρω στο Killer Instinct.

Το πηρα λογω Geralt Επαιξα 2 matches τους διελυσα ολους φοβεος ο Geralt. Επειδη ειναι fightigg και αρα παιζουμε σχεδον μονο online δεν πειραζει να συνεχισω το assasin και που και που παιζω και αυτο μεχρι να το τερματισω. Τα γραφικα του ομως.... ΧΑΛΙΑ! Δεν συγκρινεται με tekken 7. Πολυ κατωτερα με ολα ultra 1440p και ας ειναι πιο καινουργιο. Αναρωτιεμαι γιατι. Αλλα και αυτο τρεχει ultra 1440p 60 fps. Θα ξεκινησω το story σημερα.

Διαβάζω τα χειρότερα για το online part. Κρίμα...

Το ρόστερ βγάλε μια φώτο να το δούμε

Το customise τι λέει? Στο 5 ήταν κορυφή, το βελτίωσαν?

Ωχ τι διαβάζεις για το Online; Γιατί είναι κρίμα μετά το αψεγάδιαστο Online του Tekken να υπάρχουν προβλήματα στο soul.

Αρχισα να δερνω online με τον Gerald.  https://www.youtube.com/watch?v=ZY_6fhW45iA&amp;t=2s  https://www.youtube.com/watch?v=fa1LX2o8g7w

αλλα επειδη τον μισω στο τελος τον αφηνω να χασει! ΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ!!! Σαττανικο σχεδιο ετσι? Τον αφηνω να κερδισει στην αρχη για να χαρει αλλα μετα τον βαζω να χανει!! ΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Μπορει ομως και να τον αφησω να κερδισει αργοτερα.

δεν γίνετε να μισείς τον geralt.

[quote quote=505907]Ωχ τι διαβάζεις για το Online; Γιατί είναι κρίμα μετά το αψεγάδιαστο Online του Tekken να υπάρχουν προβλήματα στο soul.

[/quote]
Kαποιοι παραπονιούνται για τεμπελιά στις επιλογές που έχεις εκεί και πως υπάρχει πολύ drop rate στις μάχες. Δεν ξέρω ο Σρέντερ μια χαρά μου φαίνεται να παίζει πάντως, ίσως έτυχε. Πάντως καλύτερα να περιμένουμε. Βλέπω να πηγαινει μακριά η βαλίτσα πάλι με τα season passes...

Το θέμα είναι βρίσκει αγώνες εύκολα;

Εγώ το είπα. Δεν βιάζομαι καθόλου. Ότι χρόνο έχω σε fighting το ρίχνω στο tekken πλέον.

Back