Για να το πω πολυ απλα, χωρις να θελω να προσβαλω ανθρωπους και αντιληψεις. Παντα μεσα απο το πρισμα της προσωπικης μου αποψης.
Οποιος περιμενει την σκηνη μια ταινιας για να νοιωσει το συνταρακτικο, ισως ειναι καιρος να βγει και λιγο παραεξω, να παει στα εξαρχεια ξερω γω ντυμενος Πλευρης. Να νοιωσει λιγο την πραγματικη ζωη. Να κανει καμια σουζα βρε αδερφε, να κορναρει εξω απο κανενα νοσοκομειο.
σεβαστο το νερντιλικι αλλα ρε μαγκες και μορτισες, το be cool δεν ειναι υπερεκτιμημενο.
Sorry αλλά αυτό δεν μπορώ να το εκλάβω ως σοβαρό επιχείρημα. Δέχομαι και σέβομαι ως άποψη το "εμένα δε με πειράζει να ξέρω και όλο το σενάριο πριν δω μια ταινία", αλλά το παραπάνω είναι απλά ισοπεδωτικό και χωρίς νόημα.
Η πλειοψηφία των ταινιών, των σειρών, όλα τα βιβλία και κάποια παιχνίδια βασίζονται στην πλοκή τους. Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός. Άρα, εξ'ορισμού το απόλυτο είναι να βιώσεις την εμπειρία που σου προσφέρουν, ανακαλύπτοντας την πλοκή μέσα από το συγκεκριμένο έργο, και όχι από εξωτερικές πηγές. Δεν είναι νοητικά ευνουχισμένος κάποιος που θέλει πχ να διαβάσει ένα βιβλίο 800 σελίδων χωρίς να ξέρει τι γίνεται στο τέλος.
Προφανώς, μπορείς να ευχαριστηθείς ένα έργο ακόμα και όταν έχεις μάθει πράγματα για αυτό, ηθελημένα ή μη. Δεν θα χαθεί η γη κάτω από τα πόδια σου. Αλλά αυτό δεν κάνει εμένα μαλάκα επειδή δε θέλω να ξέρω κομμάτια της πλοκής ενός έργου, κάνει μαλάκα αυτόν που έκατσε και είδε το τελευταίο επεισόδιο GoT στις 5 το πρωί και στις 10 το πρωί το facebook μου βγάζει "ο μαλάκας άλλαξε την εικόνα του προφίλ του" και έχει βάλει την εικόνα του νεκρού ***********

, Και στο κράξιμο από κάτω στα σχόλια, η απάντηση είναι "έχει βγει ήδη εδώ και 4 ώρες ρε, να το βλέπατε". Ε sorry, αυτός είναι νοητικά ευνουχισμένος και no-lifer, που ένιωσε την ανάγκη να "δείξει" στους "φίλους" του ότι είδε GoT πριν από αυτούς. (Και το χειρότερο να μην τον έχεις καν στο facebook, αλλά να σου εμφανίζει την μαλακία, επειδή άλλοι γνωστοί σου του έκαναν σχόλιο).
Μην τα ισοπεδώνουμε και τα τσουβαλιάζουμε όλα. Ναι κάποιος που μπαίνει σε ένα thread με τίτλο "Star Wars" αυτές τις μέρες πάει γυρεύοντας, αν θέλει να "προστατευτεί" 100% ας μην μπει, δεν μιλάω για αυτούς. Ναι κάποιοι είναι υπερευαίσθητοι στο παραμικρό. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν εξίσου πολλοί που θα γράψουν άπειρες μαλακίες (είτε αυτό είναι τίτλος άρθρου, youtube thumbnail, social post) σε non dedicated χώρους, χωρίς να τους νοιάζει αν θα "μειώσουν" την εμπειρία των υπολοίπων.