Star Wars Battlefront

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βρηκα λιγο χρονο χθες και επαιξα μερικα ματς. Με downsampling σε 2K και ολα Ultra, το παιχνιδι ειναι οπτικη πανδαισια. Την αγαπαω την Frostbite. Και ο ηχος ηταν απιστευτος.

Με χαλασαν μονο οι pug noobs που κλασσικα δεν ξερουν το objective των χαρτων, οποτε εβγαινα στην πρωτη 3-αδα σε καθε ματς σχεδον.

Μισο, γτ με μπερδεψες τωρα. Τοσο καιρό σε 2k δεν παιζεις? Μηπως εννοεις 2.5k?

ZombieCow wrote:
3.5 :trollface:</blockquote>

Δεν ρώτησε τη VRAM σου. :silly:

Θα είναι κανείς μέσα απόψε? Φιλοδοξώ να ξεκινήσω το πιου πιου από νωρίς!

Όχι, πάρα πολύ νωρίς, λόγω μικρού αφεντικού (κατά τις 10 ώρα Ελλάδος).

Παίδες σκέφτομαι να το πάρω και εγώ το game, απλά δε ξέρω κατα πόσο θα τρέχει ομαλά στο σύστημα μου και σε τι settings... Αν είναι δηλαδή να το παίξω σε low δε πολύ ψήνομαι... Οσοι έχουν παίξει ας πούνε καμία γνώμη.. Το σύστημα μου είναι:
i5 2500k clockαρισμένος στα 3,7ghz
8gb ram
R9 285 Dual-X OC 2gb
Windows 7
Παίζω σε ανάλυση 1680*1050.

nadril wrote:
Παίδες σκέφτομαι να το πάρω και εγώ το game, απλά δε ξέρω κατα πόσο θα τρέχει ομαλά στο σύστημα μου και σε τι settings... Αν είναι δηλαδή να το παίξω σε low δε πολύ ψήνομαι... Οσοι έχουν παίξει ας πούνε καμία γνώμη.. Το σύστημα μου είναι:
8gb ram
R9 285 Dual-X OC 2gb
Windows 7
Παίζω σε ανάλυση 1680*1050.</blockquote>

Ειναι βελτιστοποιημενο όσο δεν πάει το γκέιμ. Ειδικά στην ανάλυσή σου ούλτρα θα το τρέχεις.

Κάπου μετά τις 20:00 θα ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως.

nadril wrote:
8gb ram
R9 285 Dual-X OC 2gb
Windows 7
Παίζω σε ανάλυση 1680*1050.</blockquote>
Η Beta στο δικό μου μηχάνημα που είναι πολύ κατώτερο του δικού σου φυσούσε σε αυτήν την ανάλυση
fx 6300
8gb ram
hd 6770
βέβαια δεν δοκίμασα να βάλω τέρμα τα γραφικά, αλλά το παιχνίδι έδειχνε πανέμορφο

Omen wrote:
Κάπου μετά τις 20:00 θα ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως.</blockquote>
Οι πυλες της κολασεως ανοιγουν στις 3 τα ξημερωματα.

Το αγόρασα και κατεβαίνει.. στο 25% που λέει οτι είναι πλέιαμπλ είναι όντως η καλύτερα να περιμένω να κατέβει full;

Συνίσταται να περιμένεις. Με το 25% υποθέτω θα έχουν περαστεί τα απολύτως βασικά αρχεία, και το υπόλοιπο 75% είναι τα ξέχωρα files για τα διάφορα game modes κτλ. Οπότε και να το τρέξεις ως έχει, πάλι θα περιμένεις στην τελική.

Εκανα εγω την αποπειρα να παιξω στο 25%. Σου φορτωνει ενα wave defense mini game οπου εχεις τον Vader και πετσοκοβεις κοσμο. Χαζομαρα.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Έπαιξα κίνο σήμερα και κέρδισα 2 ευρώ, άλλα 40 ακόμα και θα μπω και γω στη μάχη. :woohoo: :woohoo:

TomG wrote:
Έπαιξα κίνο σήμερα και κέρδισα 2 ευρώ, άλλα 40 ακόμα και θα μπω και γω στη μάχη. :woohoo: :woohoo:</blockquote>

May the force be with you :starwars:

TomG wrote:
Έπαιξα κίνο σήμερα και κέρδισα 2 ευρώ, άλλα 40 ακόμα και θα μπω και γω στη μάχη. :woohoo: :woohoo:</blockquote>

Με τρόμαξες ρε manmu. Τι avatar ειν αυτό ωρέ?

Εχω ξεκινήσει να παίζω κανονικά, αν κάποιος ψήνεται να παίξουμε ας με κάνει add. nadrilo είναι το username μου στο origin.

Back