What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Discussion Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Σου φαίνεται να το απολαμβάνουμε και να το προτείνουμε και οι δυο; Πως μας βάζεις στην ίδια κατηγορία;

Είμαι βέβαιος ότι σας τρολάρει όλους.

Για την συγκεκριμενη φαση, το τρολαρισμα ειναι χοντρη λεξη. Θα το αποκαλεσω πειραγμα. Εχεις αυτο το hardcore nerd υφος, με την καλη εννοια, οχι την υποτιμητικη. Μπαινω σε πειρασμο, τι να κανω;
Βεβαια, ο @Admiral θα ετρωγε και βεντουζες απο εξωγηινο πλοκαμι, αρκει να ταιριαζει με την κοακολα χωρις ζαχαρη. Δεν τον ενοχλουν ολα αυτα.
Συγνωμη φιλτατη.



Σημασια εχει οτι μπορουμε να συμφωνησουμε. Αυτο που με χαλασε περισσοτερο με το Μπεν, ειναι οτι ο McGregor, σαν ηθοποιος, μου ειναι πολυ συμπαθης και η ολη φαση δεν τον κολακευει καθολου. Ουτε ο ιδιος δειχνει να το διασκεδαζει και ισως ουτε η καριερα του.
Ο κοσμος, συνηθως, τα ριχνει στους ηθοποιους και ειναι κριμα που τους χαντακωνουν με τις βλακειες που τους βαζουν να παιξουν.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,533
Αλλά εδώ και ο Όμπι μου έβγαλε κάτι τέρμα τζενέρικ. Όχι απλά το υποτονικό στυλάκι του, αλλά και ο τρόπος που λέει τις γραμμές του. Δεν φαίνεται να απευθύνεται πουθενά όταν μιλάει, τις πετάει κοφτά, παύση, συνεχίζουμε. Δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, αλλά δε πιστεύω ότι ξαφνικά ο ηθοποιός ξέχασε όσα ήξερε, απλά δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να βρίσκεται καν εκεί.
Ειναι πιστος στο ρολο. Παιζει ακριβως οπως επαιζε στα 1,2,3 τοτε που εκραζε ολος ο κοσμος οτι Liam, Ewan και ο Ανακιν ειχαν λογοτερο συναισθημα και διαθεση απο τα cgi
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Τελικά εσείς του Star Wars είστε πολύ γκρινιάρηδες και εντελώς μαζόχες. Κάντε υπομονή μέχρι να βγει η ταινία Star Wars του Kevin Feige, μετά θέλετε δεν θέλετε θα αναγκαστείτε να παραδεχθείτε το μεγαλείο του ανδρός.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Ειναι πιστος στο ρολο. Παιζει ακριβως οπως επαιζε στα 1,2,3 τοτε που εκραζε ολος ο κοσμος οτι Liam, Ewan και ο Ανακιν ειχαν λογοτερο συναισθημα και διαθεση απο τα cgi.
Δεν ξέρω αν τρολάρεις, αλλά εγώ αλλιώς τα θυμάμαι τα πράγματα.

Αρχικά δεν θυμάμαι να τρώνε κράξιμο ο Liam και ο Ewan, αντιθέτως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αδικήθηκαν από τις ερμηνείες των υπολοίπων και τη γενικότερη ποιότητα των prequels.
Ο Hayden (Anakin) όντως έφαγε γιούχα για το Attack of the Clones, ενώ στο RotS έδειξε ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης.
Επειδή είδα πρόσφατα και τις 9 ταινίες (στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον Obi-Wan τρομάρα μου), παρατήρησα ότι στο Phantom Menace οι πιο cringe ερμηνείες είναι της Natalie Portman και της μάνας του Anakin. Μιλάμε για επίπεδο σχολικής παράστασης. Ο McGregor είναι κάπως άνοστος σ'αυτή την ταινία αλλά δικαιολογείται και λίγο επειδή κάνει τον ψαρωμένο padawan.

Στη σειρά Kenobi είδε paycheck και μπήκε. Με τέτοιου επιπέδου γράψιμο και παραγωγή κι εγώ θα ξενέρωνα, δεν τον αδικώ. Είναι απλώς μια κακοφτιαγμένη σειρά σε όλα τα επίπεδα.
 
Last edited:

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,533
Ο Ανακιν και η Πορτμαν ηταν η επιτομη της αδιαφοριας γι αυτο και συγκεντρωσαν ολο το κραξιμο. Ολοι ομως ηταν υποτονικοι, αδιαφοροι και ελεγαν τις γραμμες τους μηχανικα απλα μπροστα στο ζευγος φανταζαν οσκαρικοι.

Επι του θεματος, το σημαντικο ειναι οτι ο κοσμος το βλεπει παρολο που αναγνωριζει οτι ειναι παρωδια και προσβολη της νοημοσυνης του.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Επειδή είδα πρόσφατα και τις 9 ταινίες (στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον Obi-Wan τρομάρα μου), παρατήρησα ότι στο Phantom Menace οι πιο cringe ερμηνείες είναι της Natalie Portman και της μάνας του Anakin. Μιλάμε για επίπεδο σχολικής παράστασης
Ξεκάθαρα αδικημένη η Portman. Ήταν πιτσιρικά και περίμενε από τον Λούκας να δώσει κατεύθυνση για τις σκηνές. Θα την έκαιγε τελείως.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
@nitro912gr Έχει κι άλλα θέματα το forum, μην γίνεσαι Μποράτσος party pooper. Εξάλλου εδώ είναι Star Wars thread, όχι γενικά για σειρές.

Πίσω στο θέμα των ερμηνειών στα prequels, @Eaglos επειδή τα έχω πρόσφατα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Ο McGregor στο Revenge of the Sith ήταν πειστικότατος, ειδικά στα σημεία όπου το δράμα κορυφώνεται. Μέχρι κι ο Hayden ήταν οκ, είτε επειδή πήρε κάποια XP στο ενδιάμεσο, είτε επειδή τον βοήθησε το βελτιωμένο σενάριο (οι ατάκες του στο Clones ήταν αντικειμενικά cringe, ασχέτως ερμηνείας). Τέλος, η Portman ήταν αληθινά κακή μόνο στο Phantom Menace, στα άλλα δύο μια χαρά την βρήκα.

Χθες ξεκίνησα και το Boba Fett μετά από μήνες αναβολών και spoilers. Έφτασα στο τρίτο επεισόδιο, με τις συμμορίες του Mos (V)Espa. Προφανώς και δεν είναι κανένα αριστούργημα, εκτός κι αν το συγκρίνεις με το Kenobi, επειδή εδώ τουλάχιστον αυτά που συμβαίνουν βγάζουν ένα άλφα νόημα. Σίγουρα βοηθάει ότι δεν είχα ποτέ κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με τον χαρακτήρα του Boba, οπότε ο μίνι "ευνουχισμός" που του κάνανε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Απλά χαζεύω το lore και τα περίεργα creatures. Ομολογώ, πάντως, ότι χτυπάει κάπως παράξενα που μια τόσο badass και καπάτσα γυναίκα σαν τη Fennec τον βλέπει σαν μέντορά της αντί να πάρει απλά τα ηνία της επιχείρησης. Μάλλον είναι θέμα brand name γιατί όλοι στον γαλαξία ξέρουν ήδη ποιος είναι ο Boba.
Πάντως, το πόσο ευχάριστα βλέπεται εξηγήθηκε όταν είδα στα credits ότι από πίσω κρύβεται πάλι ο Favreau (και δευτερευόντως ο Filoni) που ακόμα και λειτουργώντας στο ρελαντί παραδίδουν κάτι το λιγότερο αξιοπρεπές. Το γιατί δεν τους ανέθεσαν ένα τόσο σημαντικό κεφάλαιο της saga όπως το Obi-Wan Kenobi παραμένει άλυτο μυστήριο.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,473
@maladroid όλοι συμφωνείτε ότι είναι από αδιάφορο Σαββατιανό flixάκι μέχρι παπαριά, παρόλα αυτά γράφονται posts επί posts για να αναλυθεί κάτι που δεν έχει τίποτα να αναλυθεί.

Η disney έβγαλε στρακαστρούκα, κρίμα, επόμενος.

Δεν είναι ότι γράφει ο καθένας την γνώμη του και την βαθυστόχαστη ανάλυση, δεν υπάρχει τίποτα να γραφτεί. Παρόλα αυτά 3-4 σελίδες τώρα μόνο για το Obi Wan διαβάζω.

Ναι οκ είναι και άλλα thread στο forum, αλλά σαφώς παρακολουθώ το παρόν για κάποιο λόγο, πχ αν το νέο starwars something που βγήκε λέει το παραμικρό να πάω να το δω. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω anyway, αλλά μετά τις στρακαστρούκες των τελευταίων ταινιών προσπαθώ να μετριάζω τις προσδοκίες μου πριν δω κάτι, διαβάζοντας γνώμες.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Άσε νίτρο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι να μπει σε τόπικ και να διαβάζει ποστς που δεν τον ενδιαφέρουν. Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο. Καλά έκανες και το επεσήμανες, μπας και βάλουν μυαλό μερικοί.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Ωραία κράζουμε τα prequels αλλά, μεταξύ μας τώρα, οι διάλογοι στην ορίτζιναλ τριλογία δεν ήταν και αυτοί ψιλοχάλια;
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,533
Νομιζω οτι η πρωτη τριλογια (4, 5, 6) ηταν κατι το εξωπραγματικο για την εποχη της οποτε ολα τα αλλα περασαν σε 2η μοιρα.

Κατι σαν το Avatar οπου απο σεναριο δεν λεει κατι αλλα οπτικα ηταν οργασμος για την εποχη του.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,473
Μια χαρά ήταν τα prequels, και στην εποχή τους εμένα και των φίλων μου μια χαρά μας άρεσαν. Μετά που βγήκε το internet και οι χιονονιφάδες του "χάλασαν".
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Επειδη εχω την ιδια πορεια με τον @maladroid. Εβαλα λιγο πεισμα στο καπελο μου και χθες μπουκαρα και στο batata fett.
Δεν ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασια αλλα δεν γινεται να μιλαω με εντυπωσεις, που μου εδωσαν τα trailer και αυτα που διαβαζω εδω κι εκει.


Η disney έβγαλε στρακαστρούκα, κρίμα, επόμενος.

Δεν εβγαλε μια στρακαστρουκα και κριμα. Εχει ανατιναξει τα παντα, με την κακη εννοια, και συνεχιζει. Αυτα που προβαλει δεν ειναι καν σειρες. Χαριτωμενα ζωακια, εξωγηινοι και ρομποτακια, που καταβαθος εχουν αισθηματα. Μακιγιαζ και CGI κακο εως κακασχημο, σε περιπτωσεις.
Η συζητηση για τον Μπεν γινεται για να μην παει κανενας χριστιανος και καψει την αξιοπρεπεια και τον χρονο του. Δεν θελουμε να αφησουμε καμια αμφιβολια.
Οπως σοφα μιλησε ο maladroid, το batata fett ειναι καλυτερο του Μπεν αλλα αυτο δεν το κανει καλη σειρα. Μια πατατα ειναι που ψαχνει να βρει το πιατο που θα μπει. Star wars ειναι; space godfather ειναι; διαφημιση για να πουλησουν φιγουρινια με mandalorian στολες ειναι;
Δεν το τελειωσα, αυτο θα γινει αποψε. περιμενα να οπλιστω με περισσοτερη υπομονη.

Τρελες ερμηνειες δεν ειχαμε, αλλωστε τι να περιμενουμε απο το ειδος; Αλλα ειχαμε εναν περιπετειωδη κοσμο και μια ιστορια που επρεπε να ειπωθει. Σημερα εχουμε τουρτα με μπαμιες και λεμονι και στο πασαρουν ως delicatessen, μαζι με το προχθεσινο παστιτσιο που το τρωμε ολη την εβδομαδα.

Επειδη οπως ειπα εβαλα πεισμα a.k.a. εχω καψει, ειδα και το Mandalorian. O baby Yonda δηλωσε παρων για να πουλησουν χαριτωμενιες και κουκλακια.
Θα μπορουσε να απουσιαζει. Η σειρα δεν ειναι ασχημη αλλα την στραγγαλισαν με τις χαριτωμενιες και τα γλυκαναλατα. Προσωπικα μου αρεσε το concept του κυνηγου κεφαλων και το μισθοφοριλικι.
Πριν δεχθω λεμονοκουπες στο κεφαλι. Ολοκληρη σειρα για ενα Yodaκι και λιγο φως στο background του δεν εριξαν. Ενας τυπος που κυκλοφορει στο διαστημα με ενα μωρο στην κωλοτσεπη.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Το Star Wars ηταν ενα κακο σκυλι του πολεμου και τωρα ειναι διαφημιση για Γ΄κατηγοριας σκυλοτροφη.
Ναυαρινο, τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα. Το Star Wars ανοιξε την πυλη σε πολλα πραγματα, που σημερα, ο μεσος φουκαρας, τα θεωρει αυτονοητα.
Χωρις το Star Wars, η cheeseney, ακομα ομπρελιτσες με τον μικυ και τον ντονανλτ θα πουλαγε και θα εβγαζε καποια λεφτα με το μαλλι της γριας στα ψυχαγωγικα της θερετρα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Το Star Wars ηταν ενα κακο σκυλι του πολεμου και τωρα ειναι διαφημιση για Γ΄κατηγοριας σκυλοτροφη.
Ναυαρινο, τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα. Το Star Wars ανοιξε την πυλη σε πολλα πραγματα, που σημερα, ο μεσος φουκαρας, τα θεωρει αυτονοητα.
Χωρις το Star Wars, η cheeseney, ακομα ομπρελιτσες με τον μικυ και τον ντονανλτ θα πουλαγε και θα εβγαζε καποια λεφτα με το μαλλι της γριας στα ψυχαγωγικα της θερετρα.

Ναι οκ το συζητήσαμε και δεν συμφωνήσαμε αλλά υπό την Disney το Star Wars πρέπει να έβγαλε 4-5 δις δολάρια στο box office και ποιος ξέρει πόσα σε streaming. Και πριν πιάσουμε πάλι το θέμα "ποιότητα", κάθε μορφή τέχνης ή ψυχαγωγίας έχει πολύ μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας. Το δικό σου ποιοτικό μπορεί να είναι το δικό μου σκουπίδι και το αντίθετο.

MONO MASS EFFECT BSG BABYLON 5 ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ!

Fixed.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
Μα το Star Wars ήταν για τα σκυλιά πολύ πριν από την Disney.

Δώστε σας παρακαλώ την κ. Ναύαρχε την πρέπουσα σημασία στο παρακάτω, , γιατί είστε και ομοιόβαθμοι:

giphy.gif
 
Top Bottom