Obligatory avatar quote.Κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο. Η σειρά ήταν παιδική
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Obligatory avatar quote.Κάπου εκεί αποφάσισα ότι δεν πήγαινε άλλο. Η σειρά ήταν παιδική
Σου φαίνεται να το απολαμβάνουμε και να το προτείνουμε και οι δυο; Πως μας βάζεις στην ίδια κατηγορία;
Είμαι βέβαιος ότι σας τρολάρει όλους.
Ειναι πιστος στο ρολο. Παιζει ακριβως οπως επαιζε στα 1,2,3 τοτε που εκραζε ολος ο κοσμος οτι Liam, Ewan και ο Ανακιν ειχαν λογοτερο συναισθημα και διαθεση απο τα cgiΑλλά εδώ και ο Όμπι μου έβγαλε κάτι τέρμα τζενέρικ. Όχι απλά το υποτονικό στυλάκι του, αλλά και ο τρόπος που λέει τις γραμμές του. Δεν φαίνεται να απευθύνεται πουθενά όταν μιλάει, τις πετάει κοφτά, παύση, συνεχίζουμε. Δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, αλλά δε πιστεύω ότι ξαφνικά ο ηθοποιός ξέχασε όσα ήξερε, απλά δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να βρίσκεται καν εκεί.
Δεν ξέρω αν τρολάρεις, αλλά εγώ αλλιώς τα θυμάμαι τα πράγματα.Ειναι πιστος στο ρολο. Παιζει ακριβως οπως επαιζε στα 1,2,3 τοτε που εκραζε ολος ο κοσμος οτι Liam, Ewan και ο Ανακιν ειχαν λογοτερο συναισθημα και διαθεση απο τα cgi.
Ξεκάθαρα αδικημένη η Portman. Ήταν πιτσιρικά και περίμενε από τον Λούκας να δώσει κατεύθυνση για τις σκηνές. Θα την έκαιγε τελείως.Επειδή είδα πρόσφατα και τις 9 ταινίες (στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον Obi-Wan τρομάρα μου), παρατήρησα ότι στο Phantom Menace οι πιο cringe ερμηνείες είναι της Natalie Portman και της μάνας του Anakin. Μιλάμε για επίπεδο σχολικής παράστασης
Η disney έβγαλε στρακαστρούκα, κρίμα, επόμενος.
Δεν εβγαλε μια στρακαστρουκα και κριμα. Εχει ανατιναξει τα παντα, με την κακη εννοια, και συνεχιζει.
Το Star Wars ηταν ενα κακο σκυλι του πολεμου και τωρα ειναι διαφημιση για Γ΄κατηγοριας σκυλοτροφη.
Ναυαρινο, τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα. Το Star Wars ανοιξε την πυλη σε πολλα πραγματα, που σημερα, ο μεσος φουκαρας, τα θεωρει αυτονοητα.
Χωρις το Star Wars, η cheeseney, ακομα ομπρελιτσες με τον μικυ και τον ντονανλτ θα πουλαγε και θα εβγαζε καποια λεφτα με το μαλλι της γριας στα ψυχαγωγικα της θερετρα.
MONOMASS EFFECTBSGBABYLON 5 ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ!
Μα το Star Wars ήταν για τα σκυλιά πολύ πριν από την Disney.