Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σημερα ξεκιανει !!! Σιγουτα αφου ειναι της disenyκ αι οχι της EA δεν θα εχει τα τεχνικα προβληματα του jedi survivor το οποιο ακομαδ εν εχουμε παιξει οι περισσοτεροι γιατι περιμενουμε ποτε θα το φτιαξουν.

Ευχαριστώ το πρώτο επεισόδιο του Ashoka για το γεγονός ότι μου υπενθυμίζει πως οι επαναστάτες είναι ΤΟΥΡΜΠΟ-ΚΡΙΝΤΖ EDGELORDS και πως η Αυτοκρατορία δεν έκανε κυριολεκτικά τίποτα λάθος.

Last month, after Andor was nominated for eight Emmys, IndieWire writer Proma Khosla asked the showrunner about its viewership, which has always seemed on the low end for a Star Wars show. “One of the central issues of this entire labor experience is that I don’t have any idea what the audience is … I think the obscurity of data doesn’t help anyone.”

l-intro-1681177806.jpg

I can fix her.

Στην αρχή νόμιζα πως είναι fan-made τρολλιά, δεν το κρύβω.

επίσης λέει βάσει άκολαϊτ το χρώμα τον lightsabres δεν έχει σημασία... το χρώμα... των μαμημένων lightsabres...

Οι μόνοι Many που αναγνωρίζουμε είναι:
του SS2
ο Calavera

Οι υπόλοιποι αυγά, τομάτες και μαρούλια. Κατά προτίμηση σάπια, κρίμα είναι να χαλάμε ρησόρσιζ.

Οι μόνοι Many που αναγνωρίζουμε είναι:
του SS2
ο Calavera

Οι υπόλοιποι αυγά, τομάτες και μαρούλια. Κατά προτίμηση σάπια, κρίμα είναι να χαλάμε ρησόρσιζ.
1718190680493.png

View attachment 8016
Μπαίνει στα υπόψιν.
οκ οκ in before "είστε απλά ρατσιστές, ομοφοβικοί, μισογύνηδες και γουρούνια, δεν είναι χάλια η σειρά" όπως έγινε με το ghostbusters με τις τύπισσες.

Ακούω πολλούς φανς του Star Wars να λένε "φτάνει μέχρι εδώ, δεν ασχολούμαι πλέον". Ίσως το Acolyte να είναι το κομβικό σημείο που οι παλιότεροι φανς θα τα παρατήσουν, όπως ήταν η πρώτη σεζόν του Picard για το Star Trek.

Ακούω πολλούς φανς του Star Wars να λένε "φτάνει μέχρι εδώ, δεν ασχολούμαι πλέον". Ίσως το Acolyte να είναι το κομβικό σημείο που οι παλιότεροι φανς θα τα παρατήσουν, όπως ήταν η πρώτη σεζόν του Picard για το Star Trek.
Σκόρπια polls που έχω δει δείχνουν πάνω από 50% ψήφους σε τέτοια επιλογή φάση "οκ το παρατάω βαρέθηκα", ούτε καν στο "θα διαλέγω τα καλά" ξέρω εγώ.

Βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα, είπαμε σε όσους δεν αρέσει "είναι antiwoke γουρούνια"... τολμάει ο κοσμάκης να έχει και άποψη...

επίσης λέει βάσει άκολαϊτ το χρώμα τον lightsabres δεν έχει σημασία... το χρώμα... των μαμημένων lightsabres...

Δε λες πάλι καλά που δεν τα κάνανε μαύρα, κίτρινα ή στα χρώματα του ουράνιου τόξου;

LGBTQ_friendly_game.jpg

Back