By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!βαράω παλαμάκια εγώ, αλλά μέχρι να μαζέψω για το deck θα έχει βγει το 2
Ναι οκ, αλλά για αυτά που παίζω εγώ και το απλό θα μου κάνει, ακόμα και σε 2 χρόνια
Πέρασε από το μυαλό μου και η πλήρη αντικατάσταση του desktop, αλλά αφού εκ των πραγμάτων η σύζυγος δουλεύει renders και μια καλή GPU χρειάζεται, δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο και απλά θα είναι η καβάτζα μου.
Σε φαντάζομαι στα γενέλθια σου σε μερικές δεκαετίες να το πιάνεις στα χέρια και να λες «άξιζε η αναμονή»Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να αφήσω πίσω το desktop gaming γι' αυτό έχω σημαδέψει το Steam Deck 2.
Λοιπόν, τεσταρα τις νέες ρυθμίσεις χρώματος στο LCD μου και ομολογώ ότι κάνουν μεγάλη διαφορά. Και είναι μάλλον καλύτερο από το Vibrant Deck mod. Το Vibrant Deck δεν κάνει τίποτα δυστυχώς μετά το SteamOS 3.5 οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω απευθείας. Μάλλον πρέπει να βγάλουν ενημέρωση.
Αυτό που με παραξένεψε, είναι ότι η Valve δε σκέφτηκε να έχει game-specific profiles για τα χρώματα, όπως έχει με το CPU TDP και το GPU clock, και όπως ήδη είχε το Vibrant Deck. Επίσης, θεωρώ πρέπει να πάνε τα χρώματα και στα Quick Access Settings στα δεξιά της οθόνης.
Που μπορούμε να αφήσουμε feedback γι'αυτό?
Admiral, δώσε τα φώτα σου. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό καθόλου. Θα τους φάνε λάχανο Asus, Lenovo και λοιποί άμα κάθονται στα αυγά τους 5-6 χρόνια ανά κάθε release. Τώρα ναι, πιστεύω όντως θα συμπέσουν - τυχαία. Το PS5 βγήκε απ'οτι διαβάζω 2020 άρα ναι πολύ πιθανόν το PS6 να βγει 2025 και τότε να έχουμε και νεο Steam Deck. Αλλά να βγει νέα έκδοση 2025-2030 μου ακούγεται απίθανο.Ξέχασα να πω την βασική μου γνώμη μου γνώμη για το πότε πιθανότατα θα βγει το Steam Deck 2.
To Steam Deck ανήκει στην ίδια γενιά με τα PS5, xbox series S/X (όλα έχουν όμοιους επεξεργαστές με zen2/rdna2 αρχιτεκτονική) Πιστεύω ότι η Valve πιθανότατα θα επιμείνει σε αυτόν τον συγχρονισμό και δεν θα βγάλει SD2 πριν τα PS6/xbox whatever. Επίσης μετά το OLED δεν βλέπω καθόλου πιθανή μια νέα σημαντική έκδοση, θα ασχοληθεί να υποστηρίζει το software και από hardware το πιθανότερο είναι να επανέλθει στην εικονική πραγματικότητα.
Έχει πιστεύω μεγάλη σημασία ποιοι πιστεύουμε ότι είναι οι πελάτες για την Valve. Για την Valve οι πελάτες δεν είναι οι χρήστες, οι πελάτες είναι οι developers. Είναι βασικός στόχος τής Valve είναι να το κάνει σημείο αναφοράς για τούς developers πράγμα που η Asus η Lenovo ο όποιος άλλος ούτε μπορεί, ούτε θέλει. Ότι κατέβασε τα nm χωρίς να αλλάξει τα χαρακτηριστικά αποδεικνύει ότι κάνει double down σε αυτό το σημείο αναφοράς. Και δεν παραγγέλνεις έναν κάστομ επεξεργαστή αν δεν σκοπεύεις να πουλήσεις ένα εκατομμύριο από αυτούς. Αν αμφέβαλε έστω και λίγο για τις επιδόσεις θα είχε κρατήσει τον Aerith.Θα τους φάνε λάχανο Asus, Lenovo
Admiral, δώσε τα φώτα σου. Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό καθόλου. Θα τους φάνε λάχανο Asus, Lenovo και λοιποί άμα κάθονται στα αυγά τους 5-6 χρόνια ανά κάθε release. Τώρα ναι, πιστεύω όντως θα συμπέσουν - τυχαία. Το PS5 βγήκε απ'οτι διαβάζω 2020 άρα ναι πολύ πιθανόν το PS6 να βγει 2025 και τότε να έχουμε και νεο Steam Deck. Αλλά να βγει νέα έκδοση 2025-2030 μου ακούγεται απίθανο.
Προσωπικά τους κόβω από δω και πέρα να βγάζουν έκδοση κάθε 2-3 χρόνια. 3 χρονάκια ειναι αρκετά για να δεις αισθητή διαφορά σε επιδόσεις.
Όπως και να χει, μπορουμε πλέον να παίζουμε pc games στο commuting για τη δουλειά, σε ταξίδια και το βράδυ στο κρεβάτι πριν μας πάρει ο ύπνος . Οπότε όσο και αν ζηλεύω με το νέο OLED , προσκυνάώ Valve ευλαβικά![]()
α δε ξέρω, λέω για όσα δεν έχουν deck mode και τέτοια που ζητάνε minimum 4090, γενικό σχόλιο ήταν.Δεν τρέχει το Lords of the Fallen στην 5500ΧΤ? Σε deck-like settings? Ειλικρινής απορία, δεν το έχω ψάξει.