What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam Next Fests Official Thread: Εντυπώσεις από demos και προτάσεις

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
11 ευρώ το early backer.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,268
11 ευρώ είναι το Hesburger meal στην Φινλανδία. Οπότε προχώρα άφοβα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Με 11 ευρώ σου βάζουν έστω ένα διπλό Λαγκαβούλιν στο μπαρ. Ίσως. Σε κάποιο μπαρ.

Λοιπόν δοκίμασα ψες άλλα δύο demos.

Wytchwood: Γουστόζικο είναι, με ευχάριστη σατιρική γραφή και ωραία γραφικούλια. Παίζεται σαν adventure με αλυσιδωτά tasks/ψευδοpuzzles που σου ζητάνε να μαζέψεις υλικά ώστε να φτιάσεις κάποιο potion που με τη σειρά του βοηθάει να πάρεις ένα σημαντικό αντικείμενο και πάει λέγοντας. Έχει μάζεμα πρώτων υλών και crafting, το οποίο ως τώρα φαίνεται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για επίλυση γρίφων και healing (έφαγα damage από ένα αγριόσκυλο που έπρεπε να κοιμήσω αλλά παραδοσιακές μάχες δεν βρήκα). Ωστόσο, είναι τόσα πολλά τα διάσπαρτα υλικά σε κάθε οθόνη που φοβάμαι ότι θα χρησιμεύουν και αλλού. Γενικά μου άρεσε όσο έπαιξα αλλά κάτι στο gameplay του με ανησύχησε...

Chinatown Detective Agency: Αυτό δεν με ανησυχεί καθόλου, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι για μένα. Εντελώς αδιάφορο/κλισέ κείμενο και μέτρια voice-overs χωρίς καμία σπίθα, γραφικά δύο ταχυτήτων (άχαρη πιξελόμαζα στα μοντέλα/backgrounds αλλά φοβερά character portraits στο στυλ του Gabriel Knight 1), και κυρίως ΠΟΛΥ κακές ιδέες στο gameplay. Το demo σε λυπάται (στο λέει ευθέως) και δεν έχει timers αλλά στην τελική έκδοση θα πρέπει να κάνεις πτήσεις για τις οποίες κλείνεις μόνος σου εισιτήρια και μετά περιμένεις να φύγεις αναλόγως τι ώρα είναι στο παιχνίδι και τι ώρα πετάς. Σα να μην έφτανε αυτό έχει δείκτες endurance και αν δεν ταΐζεις/κοιμίζεις την ηρωίδα με φροντίδα και σύνεση, τότε θα είναι ένα ράκος και θα της παίρνει παραπάνω ώρα να πηγαίνει από το ένα μέρος στο άλλο ή να κάνει διάφορες δουλειές. Φοβερές ιδέες, ό,τι ακριβώς ζητάει ο φανατικός adventur-άς από ένα παιχνίδι... ΝΟΤ.
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Φοβερές ιδέες, ό,τι ακριβώς ζητάει ο φανατικός adventur-άς από ένα παιχνίδι... ΝΟΤ.
Κάπου, κάπως, κάποτε, είχε βγει κάποιο The Last Express. Που άρεσε γι' αυτή την ιδιαιτερότητα του (στα timed events αναφέρομαι πάντα).
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Το The Last Express είχε πάρα πολλά πράγματα να το κάνουν να ξεχωρίζει, πολύ άνετα θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι άρεσε παρά τα timed events.

Time sensitive σκηνές είχε και το πρώτο Laura Bow, που επίσης ήταν καλό adventure μυστηρίου. Αλλά μπορούσες μια χαρά να ολοκληρώσεις το παιχνίδι χωρίς να δεις τις μισές (ή καν να αντιληφθείς ότι υπάρχουν, εδώ που τα λέμε).
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
...για να μην αναφερθώ στο ίδιο το Gabriel Knight 3 που μπορούσες κάλλιστα να τελειώσεις χάνοντας το 40% του στόρι.

Δεν είναι τα υποσυστήματα το θέμα, αλλά το πόσο αρμονικά δένουν στο όλον. Το περιμένω με ενδιαφέρον καθώς μυρίζει κανονικό κόσμο και ζόρι. Επίσης, η κατώτατη τιμή για το νεανικό οχτάρι Λαγκαβούλιν είναι τα 12Ε. Ένας άρχοντας με στοιχειώδη αυτοσεβασμό προφανώς δεν αγγίζει τίποτε κάτω από 16άρι, στη φιλικότατη -τί λέω, σχεδόν λαϊκή- τιμή των 18-24Ε.

Σε στύλ, να μην ξεχνιόμαστε.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
...για να μην αναφερθώ στο ίδιο το Gabriel Knight 3 που μπορούσες κάλλιστα να τελειώσεις χάνοντας το 40% του στόρι.

Δεν είναι τα υποσυστήματα το θέμα, αλλά το πόσο αρμονικά δένουν στο όλον. Το περιμένω με ενδιαφέρον καθώς μυρίζει κανονικό κόσμο και ζόρι. Επίσης, η κατώτατη τιμή για το νεανικό οχτάρι Λαγκαβούλιν είναι τα 12Ε. Ένας άρχοντας με στοιχειώδη αυτοσεβασμό προφανώς δεν αγγίζει τίποτε κάτω από 16άρι, στη φιλικότατη -τί λέω, σχεδόν λαϊκή- τιμή των 18-24Ε.

Σε στύλ, να μην ξεχνιόμαστε.

Είσαι σε καλό δρόμο νέε. Σύντομα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν νοείται να είναι το ουίσκι σου νεότερο από τη γυναίκα σου.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Αυτό που είπε ο G0Ο. Tέτοια υποσυστήματα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα adventures κατά καιρούς (το Cruise for a Corpse επίσης είχε time-sensitive events). Κάποια από τα παιχνίδια αυτά αγαπήθηκαν, αλλά οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί ήταν στην καλύτερη διχαστικοί, εξού και σπανίζουν (ευτυχώς).
Το demo προειδοποιεί για τη χρήση real-time χρόνου και μετρητή ευεξίας της πρωταγωνίστριας αλλά δεν τα επιβάλλει, συνεπώς είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά πόσο θα επηρεάζουν τη συνολική εμπειρία. Ωστόσο, με βάση το demo, ακόμα και χωρίς αυτά θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριο παιχνίδι imo.
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Hyper-5: Προτιμώ Hyper uppercut. Αργό shmup και τα γραφικά δε βοηθάνε να καταλάβεις στο περιβάλλον τι είναι background και τι δεν πρέπει να ακουμπήσεις. Συν ότι αρκετοί εχθροί ήταν σπόγγοι, απαράδεκτο για το είδος. Sine Mora & Gradious it is not.

Supplice: Supplies υπήρχαν αρκετά. Αυτό που δεν υπήρχε ήταν κάποια δυνατή θεματική. Έβγαζε μια τζενερικίλα, ωσάν Gzdoom project doom-o-φιλων modders. Ίσως πριν 10 χρόνια να μου έλεγε κάτι. Και αδικαιολόγητα βαρύ. ΕΒΓ1.

Aeterna Noctis: Χαόα backdrop και ψυχεδελικές καταστάσεις, φαίνεται επηρεασμένο από Hollow Knight (και ίσως Blasphemous). Στα πλεονεκτήματα ότι έχει voice acting, η αίσθηση της μάχης και του platforming όμως είναι λίγο φλου. Θέλει στρώσιμο αλλά παραμένει wishlist.

Forgive me Father: Να σας πω γούσταρα με τη φάση πλοκάμια-τρέλα-φταγκν (Μεγάλους Παλαιούς πάντως δεν είδα) και το art και του αφιέρωσα χρόνο. Στο πρωταγωνιστή πρέπει να δώσουν φωνή. Πιστεύω πάντως πως θα ήταν καλύτερο σε πιο deliberate φόρμα στυλ Undying και με περισσότερο βάρος στο storytelling, από το χαμούλη που γινόταν.

Inb4 the lock δοκιμές...

Anno Mutationem: Ενδιαφέρουσα μείξη spritework με 3d σε cyberpunk σκηνικό. Το demo αφήνει υποσχέσεις για ένα αξιόλογο action (action-adventure ίσως) παιχνίδι. Ακόμα και με το ψιλοanimu art, πιο cyberpunk από το άλλο με τον Κηάνου. ΕΜΠ1.

Martha is Dead: Ok η έκπληξη από όσα δοκίμασα. Στα πρώτα 10 λεπτά δεν μπορείς καν να κουνηθείς από τις σκηνές που είσαι. Σου βγάζει μόνο κάτι prompts, να σύρεις το ποντίκι, να πατήσεις κάποιες "επιλογές" πάνω σε ένα wheel και να με έχουν ζώσει τα φίδια.
Τι σκατά! Ακόμα και walking sims έχουν περισσότερο gameplay. Demake του είδους έπαιζα; Και εκεί που ήμουν έτοιμος να φωνάξω ΤΕΘ ΤΟΥ ΦΟΛΣ ΑΤΒΕΝΣΟΥΡ και να ρωτήσω "ρε Στέφανε το Town of Light ίδια μαλακία ήταν?? πως την πάλεψες???"... Μου δίνει τον έλεγχο και κινούμαι ελεύθερα.

Σηκώνω πράγματα, τα εξετάζω, τρέχω, βγάζω φοτοζζ (οι λάτρεις της φωτογραφίας θα γουστάρουν πολύ καθώς υπάρχει light sim μηχανισμός για τη διαδικασία αυτή μέχρι την εμφάνιση). Puzzles δε συνάντησα - αν και υπήρχαν κάτω slots για αντικείμενα αλλά οι φωτογραφίες είναι σημαντικές για να προχωρήσουμε την ιστορία: η πρωταγωνίστρια βρίσκει πνιγμένη την δίδυμη αδερφή της, αναγκάζεται να παραστήσει εκείνη και ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει στοιχεία που οδήγησαν στο θάνατο της. Αυτά το 1944 με την Ιταλία να είναι φουλ μπλεγμένη στον Μεγάλο Πόλεμο. Έχει και voice acting στα Ιταλικά που μετράει. Μου μυρίζει ψυχολογικό θρίλερ/δράμα εποχής/interactive fiction διαμαντάκι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
@Adhan Τα φοβάμαι λίγο αυτά που επιχειρούν να κάνουν λίγο απ' όλα με τόσους περιορισμούς. Το Town of Light είχε τις στιγμές του, αλλά προφανώς, κάνοντας έναν απολογισμό σε βάθος χρόνου, ελάχιστα πράγματα θυμάμαι και σίγουρα δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θα με ρωτούσε ποιό ΦΟΒΕΡΟ ψυχολογικό δράμα να παίξει. Αν είναι αντίστοιχη φάση η Μάρθα, λογικά θα είναι γενναίο 75%. Βάλσαμο για το στεγνό ψυχάκια, αλλά αδιάφορο για το 98% του κοινού.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Απ΄ότι είδα σε συνέντευξη και σε κάποια segments gameplay φαίνεται σίγουρα πιο φιλόδοξο από το Town of Light. Πάντως σε άφηνε να πας ελεύθερα όπου θέλεις στους χώρους του σπιτιού και έξω στην εξοχή της Τοσκάνης, είχε και χάρτη. Διατηρώ αισιοδοξία πως θα μας δώσουν κάτι ενδιαφέρον. Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως πως το βάρος θα έχει πέσει στην ιστορία και την παρουσίαση δύσκολων θεμάτων και λιγότερο σε puzzles και αναζήτηση clues αλλά ίσως διαψευστώ.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Νεκρανάσταση επειδή ήμουν εκτός ίντερνετ για μέρες αλλά πρόλαβα να παίξω μερικά ακόμα προτού φύγω:

Born Punk: Οκ, κατάλαβα τι πάνε να κάνουνε με το narrative twist αλλά η εκτέλεση δεεεεν... Το βαρέθηκα γρήγορα, είχα σημαντικότερα πράγματα (=demos) να δω.

The Bookwalker: Ιδιάζουσα περίπτωση game. Οπωσδήποτε ενδιαφέρον τόσο ως σεναριακό concept όσο και σε εκτέλεση. Το demo ήταν αρκετά χορταστικό κι όμως μου άνοιξε την όρεξη να δω και παρακάτω. Συμφωνώ απόλυτα με τον Hellion, λείπει ένας πιο απλός τρόπος να κάνεις zoom. Το δεύτερο μεγάλο αγκάθι του παιχνιδιού είναι το κείμενο. Γενικά δεν είναι κακό, μέτριο θα το χαρακτήριζα, αλλά θέλει ένα πέρασμα από κάποιον proofreader που μιλάει σωστά αγγλικά. Κάνει το παιχνίδι να φαίνεται αρκετά ερασιτεχνικό και είναι κρίμα.

Inscryption: Βγαίνει σε κανα-δυο μερούλες, οπότε σύντομα θα μάθουμε αν είναι όπως το υποψιάζομαι, δηλαδή ένα από τα (indie) GOTYs της χρονιάς που διανύουμε. Απλή ιδέα (κάτι σαν lite Magic: The Gathering), ατμοσφαιρικό "περιτύλιγμα", εθιστικό αποτέλεσμα. Ο developer είναι γνωστός για τις meta ευαισθησίες του και το Inscryption φαίνεται να βαδίζει σε παρόμοια μονοπάτια ενώ ο αναβαθμισμένος τεχνικός τομέας και το "παγανιστικό", light horror σκηνικό δείχνουν να έχουν εκτελεστεί περίφημα. Επίσης, το gameplay δείχνει ότι θα προσφέρει μπόλικα πράγματα να ανακαλύψεις και να δοκιμάσεις γύρω τριγύρω. Hyped.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Η Πνευματική μας Ελίτ και Ύπατη Αρμοστία Καλού Γούστου, ξεχώρισε τα ακόλουθα ντέμοζ :

-Card Shark : Υπέροχος εικαστικός τομέας και μουσική επένδυση. Το gameplay μου άρεσε, χρησιμοποιεί αληθινές τεχνικές χαρτοκλεψίας. Για να τις εκτελέσεις, χρησιμοποιείς ένα συνδυασμό αντανακλαστικών και πολύ γρήγορης μνήμης. Έπαιξα στην Con Artist δυσκολία και βρέθηκα στην Τουλούζη, να κλέβω στα χαρτιά το Βολταίρο, χτυπώντας σαν απεγνωσμένη μαϊμού το χειριστήριο του Xbox. Καλλιτεχνική αξία, ανεκτίμητη.

-Little Orpheus : Πολύ ευχάριστο κινηματογραφικό platformer, θυμίζει σε στιγμές παρωδία του Bermuda Syndrome. Μου είχε διαφύγει εντελώς και μπήκε πανηγυρικά στην wishlist. Φοβερό animation του κεντρικού χαρακτήρα.

-Conan Chop Chop : Ξενέρωσα άσχημα και βγήκε εκτός wishlist. Σαν ανθυπο-Binding-of-Isaac με ψευδαισθήσεις Age of Conan περιπλοκότητας. Υπερβολικά τεχνικό προκειμένου να αρέσει στους οπαδούς των brawlers, όχι αρκετά καλοκουρδισμένο ώστε να σταθεί σε έναν μετά-Hades κόσμο.

-Shootas, Blood & Teef : Απογοήτευση μεγάλη, παρά το χαριτωμένο εικαστικό, το gameplay αφήνει αίσθηση ανολοκλήρωτου φοιτητικού πρότζεκτ και προχωρά με φρενήρεις ρυθμούς. Αυστηρά και μόνο για τη νεολαία. Εκτός wishlist.


(Συμπληρώστε τη λίστα οι μερακλήδες, τί άλλο αξίζει εφέτο; )
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Kάτσε να πω τι δοκίμασα, γιατί όλο μλκς παίζετε εδώ μέσα..

Little Orpheus - Μορφή ο πρωταγωνιστής, αλλά βαρέθηκα στα μισά που όλο πήγαινα και τίποτα δεν έκανα. Μάθαμε να τρέχουμε, να πηδάμε και να σκαρφαλώνουμε, αλλά μετά τι; Αν υπάρχει κάτι στο γκέημπλεϊ πέρα από αυτα και τα δείχνει προς το τέλος ή καθόλου, κρίμα. Γιατί να πω την αλήθεια, ψιλομπούκωσα με το περπάτημα και βγήκα με ΑΛΤ+Φ4. Όμορφο πάντως, ανιμέσια κτλ κομπλέ, αλλά το αφαίρεσα και από την γουίσλιστ λόγω μομέντουμ. Παραμένει στο στόχαστρο πάντως μήπως και το αδίκησα. Βασικά το ντέμο του το αδίκησε, αν υπάρχουν τίποτα υπεργαμάτοι μηχανισμοί που δεν έδειξαν καν.

Tinykin - Κιουτούμπα που σου αφήνει θετική εντύπωση από τη πρώτη στιγμή. Δεν είχα ιδέα τι ήταν, μοιάζει λέει με κάτι νιτεντομλκούλες που επίσης δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά μου άρεσε. ΑΛΤ+Φ4+γουίσλιστ.

Hell Pie - Πλατφόρμερ που από τα βίντεο μου έβγαζε κάτι ακατέργαστο οπτικά και δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία όταν το πήρε το μάτι κάποτε. Παρόμοια φάση ήμουν αρχικά με το Hat in Time. Tελικά είδα το ντέμο, με είδε κι αυτό, βγήκαμε, τα είπαμε και μάλλον θα το επαναλάβουμε. Κάφρικο σέτινγκ, μηχανισμοί που λειτουργούν μια χαρά, μπήκε δυναμικά στη γουίς.

Unliving - Mε κέρδισε το κόνσεπτ και τα βίζουαλς, αλλά μου έσπασε τα @@ στην εκκίνηση. Φουλ σκρην ένα μικρό κουτί στο κέντρο της οθόνης, με αλλαγές στα σέτινγκς όλα ίδια έμεναν. Κάνω και κάτι αλτάμπ και κράσαρε από το πουθενά. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ είπα, δε δοκίμασα καν να το ανοίξω δεύτερη φορά. Ας πρόσεχε.

Hazel Sky - Όμορφη καζουαλιά, δεν γνώριζα τίποτα και μου άρεσε ότι κι αν είδα. Γουίς.

Κao the Kangaroo - Ρημέη, ρημπούτ, η επιστροφή του βασιλιά που κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Γκότι, γουίς ήταν ήδη εδώ και 45 χρόνια.

Artificial - Προσπέραση από τα δεξιά και πάμε παρακάτω, ανέφεραν και ομοιότητες με το Πόρταλ οι αθεόφοβοι.

Αυtopsy Simulator - Λέω καμιά κάφρικη μπουρδίτσα θα είναι, ετοιμαζόμουν για ΑΛΤ+Φ4 σε χρόνο ρεκόρ, αλλά έπρεπε να το δω. Τελικά τα προντάξιο βάλιουζ ήταν πολύ ανώτερα και μ' έπιασαν απροετοίμαστο. Έχει και κάτι σαν υπόθεση, παίρνει αρκετά σοβαρά αυτό που κάνει, σκάει και πιθανότητες μεταφυσικού για το μέλλον. Ψαγμένο. Αν είστε χοροράκηδες μαρκάρετέ το και δεν θα χάσετε. Κι αν χάσετε, οκ στα @@ μας κιόλας.

Beathazard 3 - Ψευδοθριντί πια και η φάση με τους μουσικογαλαξίες φάνηκε αρκετά φρεσκαδούρα δεδομένου ότι στην ουσία κάνει ότι και τα δύο προηγούμενα. Λογικά γκότι, ειδικά αν σου λύνει ακόμα περισσότερο τα χέρια στη περίπτωση που δεν έχεις ούτε ένα τραγούδι στο σκληρό. Το 2 είχε σύνδεση με σπότιφαϊ, γιουτούμπ κτλ. Εδώ παίζει να μη χρειάζονται ούτε αυτά, ή να λειτουργούν από τις σκιές. Μπρρρ.

Ctrl Phreak - Σα μεγάλος χάκερ με κέρδισε ότι είδα στην στορ πέητζ, τελικά αποδείχτηκε ίσως ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις το πληκτρολόγιό σου. Ουστ. Οκ δεν είναι ότι το κρατούσαν κρυφό, πρηπέρ φορ έντλες κήμπορντ μάσινγκ έλεγε κάπου, το είδα αφού δοκίμασα το ντέμο βέβαια.

Food Truck Simulator - Υποψηφιότητα για γκότι '22 και αποκλειστικά ο λόγος που περίμενα το νεξτ φεστ σα να μην υπάρχει αύριο. Τελικά το ντέμο ήταν διαολεμένα ανοπτιμάιζντ σε σημείο που με ανάγκασε να πάρω το σοβαρό μου ύφος, να πιω μια γουλιά καφέ και να βγω με ΑΛΤ+Φ4. Βασικά απ' όλα έτσι έβγαινα, αλλά μη το κάνουμε θέμα.

Occupy Mars - Aπό τους σκηνοθέτες του μπλοκμπαστερικού Ρόβερ Μεχάνικ Σιμουλέητορ, υποσχόμενο μεν, το ντέμο έμοιαζε με πρηάλφα δε. Δεν έπαιξε γουίς, σόρρυ.

W40K Shootaz etc - Tι μλκ θέμου. Κι έλεγα να μη δοκιμάσω καν το ντέμο, τυφλά γουίς κτλ. Τελικά το έβαλα περισσότερο για να φανεί στο ακτίβιτι μπας και χτυπήσουμε κανά γκομενάκι παραπάνω. ΤΙ ΜΛΚ ΘΕΜΟΥ

Scathe - Μπα, δεν..

Kαι δύο που δεν δοκίμασα καν γιατί δεν μπορεί τίποτα να πάει στραβά απ' ότι έδειξαν μέχρι τώρα.. Beholder 3 και FAR: Changing Tides.


Aυτά δοκίμασα όλα κι όλα, φτάνει έλεος εφεφές. Και ζητάω συγγνώμη που έγραψα τα ονόματα σε άπταιστα αγγλικά που βγάζουν νόημα. Είπα μήπως θελήσει κανείς να τα ψάξει στο ατμό και σας λυπήθηκα. Ρησπέκτ πάντως στον ατμό και τον τζόφρι για αυτή τη φάση με τα ντέμος. Από την μία φέρνει στο φως πράγματα που ίσως να μη μάθαινες ποτέ ότι υπάρχουν, από την άλλη σε πιάνει μια κατάθλιψη βλέποντας τις ορδές ντεβέλοπερς που σφάζονται για να έρθουν στο παραπάνω φως και θα έδιναν και λίγο κωλαρίνο για άλλο μίσο δευτερόλεπτο έξτρα προβολής. Που ίσως να είναι και η μοναδική που θα έχουν ποτέ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,473


το έβαλα το demo να δω τι παίζει, δεν έπαιξα πολύ, έχει κάποια θεματάκια απόδοσης αλλά οκ λογικά δεν θα μείνουν, αλλά για την ώρα είναι πόρτα και loading σε ssd και σπάει άσχημα κάθε φορά η ροή. Δεν ξέρω αν παρακάτω θα έχει μεγαλύτερους χώρους-περιοχές με λιγότερα loading.
 
Top Bottom