UPDATE
Laika: Πέρα από κάθε λογική, είπα να δώκω άλλη μια ευκαιρία. Τελικά ο περίεργος χειρισμός και τα physics της μηχανής άρχισαν να παλεύονται μετά την 46η προσπάθεια, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ε όταν χρειάστηκε να πυροβολώ με την πιστόλα κατάλαβα ότι τα γέρικα δάχτυλά μου δεν είναι για τέτοια κόλπα. Uninstall για τα καλά αυτή τη φορά. Ωστόσο να δώσω πόντους για το εικαστικό, τη μουσική, και το setting που ανακατεύει γλυκούλικα ζωάκια με ωμή βαρβαρότητα.
Lies of P: Δεν είν' κακό. Εντάξει πέθανα κάμποσες φορές ώσπου να συνηθίσω το τέμπο της μάχης και γενικά δεν προχώρησα ιδιαίτερα πέρα από το πρώτο checkpoint αλλά όσο είδα φάνηκε υποσχόμενο. Ενδιαφέρον setting, ωραία γραφικά, ο Timothee Chalamet ευτυχώς δεν μιλάει προς το παρόν, απλά δέρνει. Έχει προοπτικές να βγει καλό.
Hammerwatch II: Δεν έχω παίξει το 1, νόμιζα ότι θα ήταν κάτι σαν πιξελωτό Diablo και μπήκα. Μετά από 2 λεπτά βγήκα. Not my proudest install.
Stray Gods: Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι. Άντεξα μέχρι το σημείο που συναντάς τους θεούς και αρχίζει να τραγουδά η Αθηνά. Λίγο σαν zoomer cringe παραλλαγή του Fables (το κόμικ) μου φάνηκε, έχουν και παρόμοιο art style. Προβλέπω αποθέωση από twitter και resetera αλλά πάτο σε πωλήσεις.
The Cosmic Wheel Sisterhood: Οκ ξέρω, με τέτοιο όνομα το game μυρίζει ήδη οιστρογόνα και latte με oat milk. Όμως είναι από τα τυπάκια που έφτιαξαν το αξιοπρεπέστατο Red Strings Club, οπότε είχα μια περιέργεια. Είναι όντως αρκετά "γυναικείο" visual novel με μια δόση tarot mini game: πρώτα κατασκευάζεις τις κάρτες κι έπειτα λες τα χαρτιά σε άλλους και σχολιάζετε μαζί το ριζικό τους ρουφώντας τους organic latte που λέγαμε. Δεν είναι για μένα αλλά σίγουρα καλύτερο από το Stray Gods σε όλα τα επίπεδα.