Δυνατός Στημορεπόρτερ Σόδας, σαπώ.
Μαλαντρουά ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχεις δίκιο αναφορικά με το σχεδιασμό του παιχνιδιού. Από την άλλη, μια στο τόσο, με ευχαριστούν κάτι τέτοια, γιατί ακριβώς λειτουργούν σαν τεστ ευφυϊας για σκληρά ακοινώνητα νερντάκια. Υποκειμενικά και δίχως λογική. Δεν σου λέει τί μπορεί να είναι σημαντικό, οπότε βάσει διαίσθησης και εμπειρίας, μυρίζεις νυχάκια. Επίσης, με τα χρόνια, όταν ένα παιχνίδι επιτρέπει τα λάθος συμπεράσματα, έχω αναπτύξει μια ανώμαλη αγάπη για τα 'λάθος' playthroughs. Τόσο τερατωδώς ναρκισσιστής που θεωρώ πως ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ είναι το Ορθόδοξο και Σωστό κι ας οδηγεί στην τρέλα σε άσυλο από το πρώτο μισάωρο. Τί να κάνουμε, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Θυμάμαι όταν έπαιζα το Last Express, είχα αγχωθεί και πελαγώσει τόσο με την real time δράση του, που με το που βρήκα το αυγό φαμπερζέ στο πρώτο δίωρο (ή και πιο νωρίς) του παιχνιδιού, το πούλησα στο Ρώσο κατέβηκα απ' το τρένο και μην τον είδατε. Και στο μυαλό μου, ΑΥΤΗ είναι η ιστορία του Last Express, ένα εγκληματικά σύντομο και λάθος playthrough γιατί αυτό μου φάνηκε πως θα έκανα αν μου συνέβαινε πραγματικά.
Οπότε μια στο τόσο, χαίρομαι να τσαλαβουτάω σε τέτοιες εμπειρίες. Τώρα αν θα το αγοράσω Day 1 ή αν θα μου αρέσει τόσο που να θέλω ας πούμε να πετσακώσω το 'τέλειο' playthrough, θα το δω στην πορεία.