Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To ηβέντ του ευεργέτη μας τζόφρι, με τις ευλογίες του γκέημπ πάντα, είναι εδώ. Κι έχει πάλι ντέμος κτλ που μετά το ηβέντ πάπαλα. Λιτλ Νάιτμερς 2 είδα πρώτο πρώτο και κάπως έτσι αποφάσισα να τσεκάρω σοβαρά και διεξοδικά τι άλλο ντέμο παίζει.

To ηβέντ του ευεργέτη μας τζόφρι, με τις ευλογίες του γκέημπ πάντα, είναι εδώ. Κι έχει πάλι ντέμος κτλ που μετά το ηβέντ πάπαλα. Λιτλ Νάιτμερς 2 είδα πρώτο πρώτο και κάπως έτσι αποφάσισα να τσεκάρω σοβαρά και διεξοδικά τι άλλο ντέμο παίζει.

Πολύ ενδιαφέροντα κάποια από αυτά!

Ναι ξέρω ότι όλοι και οι σκύλοι τους θα παίζουν Cyberpunk αλλά είπα να ενημερώσω πως το κρυφογκότι περασμένης χρονιάς, Celeste, είναι αυτή τη στιγμή στην χαμηλότερη τιμή έβερ.

^με κλειστά τα μάτια το τσιμπατε

4puzv2.jpg

meanwhile εγώ τα κράζω αλλά έλιωνα την πιξελούμπα του Dungeon Keeper :p

^^

Αυτό, κυλάει στο βούρκο της ρετρίλας και μου χάκαρε το λογαριασμό να τα πει πλαγίως γιατί δεν έχει πια μούτρα να μιλήσει...

Κατά τα άλλα, ο Adhan διασπείρει fake news. Η χαμηλότερη τιμή έβερ για το Celeste, είναι τα μηδέν ευρώ που κόστιζε στο Epic Games store πέρυσι τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστoύμε @Adhan, ετσιμπήθη γιατί στηρίζει λινουξάκι και κοστίζει λιγότερο από ένα ουίσκι στις βραδινές εξόδους που δεν κάνουμε.

Λυσάξτε τζοφρίτσες..

Tι καπνίζουν ρε ζμπούστη μου; 60 ευρώ; Και η ούλτιμεητ με το σήζον πας έχει 100, επειδή ήταν αρκετά φτηνό ήδη το βασικό γκέημ. Είχαν την βαλβ από πάνω και τους φρέναρε στις μλκς φαίνεται, κανά 20ρικο είχε το λεφτ 4 ντεντ 2 και κατέκτησε τον γαλαξία. Το Εβόλβ παιχνιδάρα μεν, στα 60 πήγε άπατο. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ, σκότωσαν το γκέημ πριν καν κυκλοφορήσει οι μλκς.

Πράγματι, τα κάνανε μαντάρα με το Evolve λόγω τιμολογιακής πολιτικής, και δεν φαίνεται να έμαθαν απολύτως τίποτα.

Δεν βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς θα το παίξουμε όταν γίνει free-to-play έξι μήνες μετά το release.

Από πολύ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ που δεν ήταν καν φουτ νίντζα, σε περίπου 20 λεπτά ξεκινάνε οι χριστουγεννοεκπτώσεις.
Δεν έχει πολύ σημασία βέβαια, αφού σε κάνα δίωρο θα φορτώνουν οι wishlist μας και το store.

ΠΩ ΡΕ ΗΒΕΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΓΟΥΏΡΝΤΣ ΠΑΝΤΟΥ

Είναι τόσο τέλειο, δε ξέρω που να πρωτοπατήσω. Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκε και ο Νηλ όταν (δεν?) πήγε στο φεγγάρι.

EDIT: Ίσα που πρόλαβα και την έριξα στο ρουντουρού, μετά γαμήθηκε το σύμπαν.

Last edited:
για να πάω να δω, αν και δεν περιμένω τίποτα της προκοπής.

Hades για game of the year. Δεν το χω παίξει αλλά κάτι θα ξέρουν όσοι το προτείνουν.

Back