What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

STREETS OF RAGE 4: Mr. X Nightmare

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,525
Δύσκολα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα καλύτερο sequel για την πολυετή σειρά Streets of Rage από αυτό που είδαμε πέρυσι. Σίγουρα, υπήρχαν και υπάρχουν αντιρρήσεις περί αυτού, ιδίως από παλαιότερους παίκτες που περίμεναν κάτι διαφορετικό ίσως. Εντούτοις, το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά δουλεμένο και προσεγμένο σε μεγάλο βαθμό, ενώ ταυτόχρονα οι δημιουργοί LizardCube και Guard Crash Games, αφουγκραζόμενοι τις παρατηρήσεις του κοινού, ανέλαβαν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενά του με τακτικά patches.
Η μεγαλύτερη βελτίωση που υφίσταται ως τώρα, περίπου ένα χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία, είναι το DLC Mr. X Nightmare, το οποίο αποτελεί ένα καλό παράδειγμα ως προς τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν τα DLC’s γενικότερα. Δηλαδή, προσθέτοντας περιεχόμενο που να ωφελεί ουσιαστικά το παιχνίδι και όχι επίτηδες «κομμένο» που δεν συμπεριλήφθηκε για εμπορικούς λόγους...

Continue reading...
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Μ'αρέσει που Lizard Cube και Guard Crash εξακολουθούν να υποστηρίζουν το τελευταίο αληθινά σπουδαίο brawler που είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε. Δεν νομίζω πως θα επιστρέψω για το DLC, αλλά όσοι φίλοι του είδους δεν το έχουν αγοράσει ακόμη (ΓΙΑΤΙ, ΚΥΡΙΟΙ; ) μόλις έχασαν κάθε δικαιολογία!
 
Top Bottom