Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να σε πιασει μια λιγουρα τα ξημερωματα, να μην ψησεις ενα μπριζολακι στα γρηγορα; να πεσεις για υπνο μετα ευτηχισμενος.

Το παρακολουθώ τώρα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, συμπτωματικά έπεσε την ίδια περίοδο με τη μαύρη επέτειο (της σιωπής και της ντροπής) της δολοφονίας του Καραϊβάζ.

Τίποτα παραπάνω από σύννεφο να πέσω, αλλά τα στοιχεία είναι συντριπτικός καταπέλτης για αυτά τα αδιευκρίνηστα ποσά.

την τελευταια τριετια εχουν γινει απιστευτα πραγματα. εχει φαγωθει χρημα που μπορει συνολικα να αγγιζει το δισ ευρω.
κι αυτο γινεται ξεκαθαρα, απροκαλυπτα και με απιστευτο θρασος και κυνισμο μπροστα στα ματια μας.
δεν υπαρχει συγκριση οχι με την περασμενη, αλλά με καμμια μεταπολεμικη κυβερνηση, ακομα και τις πιο μαυρες δεξιες.
ο ιστορικος του μελλοντος νομιζω οτι θα μας μουντζωνει χειροπόδαρα. ναι, εμας τους πολιτες.

σταματαω γιατι εδω δεν ειναι ο καφενές των μπαρμπάδων, αλλά το ιντρεστινγκ σταφ.

Πριν λιγες μερες, στο random click της ημερας, ειχα δει αυτο

Ο ομιλιτης ειναι ποτ πουρι αφου ξεκιναει με πολιτικα, ουκρανια κτλ. Σε καποιο σημειο φτανει ο ομιλητης στο ζουμι (6:50), στο ενα περιστατικο ειναι μαρτυρας σε δικαστηριο. Για οσους βαριουνται τα βιντεο, η ουσια ειναι οτι οποιος βγαζει στην φορα βρωμιες με το δημοσιο χρημα, τον μπλεκουν ασχημα με καταδικες και οτι η δικαιοσυνη ειναι λιγο σκοτεινη. Τυχαια, αναφερει και αυτος την λεξη εκδικηση επειδη τους χαλασε την δουλεια.

Δεν το ειδα ολο το video. Τα πολλα εχμ, μμμμ, εεε, με εκνευριζουν τα βαριεμαι. Καλα ο Elon, που ισως να θελει χρονο να σκεφτει τι θα πει, αλλα και αυτος που θετει τις ερωτησεις;
Τον Elon τον θεωρω λιγο τυχαρπαστο. Στην ερωτηση για τα ρομποτ εργατες, χωρις να δωσει επιχειρηματα, ειπε οτι οι δουλειες των ανθρωπων δεν θα μπουν σε κινδυνο, τα ρομποτ θα κανουν τις βαρετες δουλειες, αλλα εξηγησε πολυ ωραια οτι τα προιοντα θα ειναι φθηνοτερα.
Το κουμπι "ρομποτ σβησε" μου φανηκε περισσοτερο σαν σχολιο-πυροτεχνημα για τον ουρανο των εντυπωσεων. Πολυ απλη αναλυση για κατι που δεν ειναι απλο.
Το ολο σκηνικο, μεχρι εκει που ειδα, ηταν 0% wow, 60% ανησυχια, 40% βαρεθηκα και ενα θεατρακι πλασαρισματος του Elon για χρηματοδοτησεις.

;Εχω πολύ περιέργια να με πεις γιατί τον θεωρείς τυχάρπαστο. Δεν τον έχω και προσωπικά σε καμιά τρομερή εκτίμηση σαν προσωπικότητα, αλλά αναμφύβολλα είναι από τα μεγαλύτερα μυαλά της περιόδου. Αρκεί να δει κανείς τι έχει κάνει... Anyway δεν είμαι από αυτούς που θα χαρακτηρήσει απόψεις τρίτων ως απολλύξεις παχέων εντέρων, όλες είναι σεβαστές.

Το βασικό point που πόσταρα το vid και με timestamp είναι για τον ελέφαντα στο δωμάτιο...

Μέσα στον χρόνο θα υπάρχει λειτουργικό προτότυπο του Οptimus σε 2 χρόνια μπορεί να δούμε βιομηχανική χρήση.. Κόστος λιγότερο από ένα model 3.

Όσο για τα περι εργατών που αναφέρεις έχει πει σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις ότι το μέλλον με τα robot εργάτες υποχρεωτικά συνοδεύεται απο UBI...

Το έχω ξαναπεί ο Ίλον είναι ο λόγος που τα RPG έχουν ξεχωριστό stat για το wisdom και το intelligence. Το δεύτερο το έχει στο θεό δε λέω...

i1rxr9atq2u81.png

Back