What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Για μένα το κύριο πρόβλημα όταν κοιτάμε τούς επιτυχημένους που όλοι πιστεύουν ότι είναι τόσο απίστευτα διαφορετικοί, λέγεται "survivorship bias".

In business, finance, and economics​

In finance, survivorship bias is the tendency for failed companies to be excluded from performance studies because they no longer exist. It often causes the results of studies to skew higher because only companies that were successful enough to survive until the end of the period are included.
emm nope..
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
"Μέσα στα δύο χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας, το Solomon απέκτησε πρόσβαση σε δύο μασαφαρχάνα σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, και πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις και συνεντεύξεις με ενοίκους τους. Σήμερα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά την αθέατη ζωή σε αυτά τα ιδιότυπα καταλύματα."

 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700


ξεκινάει με τον Πάτερσον, ο οποίος είναι ο ήρωας που πάλεψε με μεγάλο προσωπικό κόστος για την αλήθεια. Ο κακός έρχεται μετά και όχι δεν είναι "Accidentally".
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700


Να πω την αλήθεια με απογοήτευσε. Ο λόγος; Είχε ευκαιρία να ανατινάξει μερικούς εγκεφάλους δίνοντας την σωστή περιγραφή για την ωμική αντίσταση. Δυστυχώς την περιέγραψε με τον συνηθισμένο εντελώς λάθος τρόπος (τα ηλεκτρόνια μπαλίτσες κουτουλάνε άτομα, απλή εικόνα αλλά τελείως λανθασμένη)

Η αλήθεια είναι ότι είναι η θερμική κίνηση τών ατόμων που ξεκλέβει ενέργεια κατευθείαν από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η κίνηση τών ηλεκτρονίων είναι εντελώς άσχετη και με την την ωμική αντίσταση! Ένας τρόπος να δείτε ότι έχω δίκιο είναι ότι ενώ οι «ταχύτυητες τών ηλεκτρονίων» είναι πολύ μεγαλύττερες η ισχύς που χάνεται είναι ανάλογη τού τετραγώνου τού ρεύματος δηλαδή τής πολύ μικρότερης κατευθυνόμενης κίνησης.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Η συμφωνία έκλεισε:


279424888_5087788117927100_6287077306367304862_n.jpg
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Καλα ρε παιδι μου, πως ο Φορεστ Γκαμπ εβγαλε τοσα μυρια με IQ ραδικιου? Μεχρι παρασημο πηρε δειχνοντας τα πισινα του. Μερικοι γεννιουνται για να θησαυρισουν. Τι να πεις
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,487
Η Αμερικη ειναι γνωστη για την απληστια της, τους μεγαλους χωρους και οχι για την οργανωση της,
Η Ιαπωνια ειναι γνωστη για την οργανωση και την σωστη διαχειριση του περιορισμενου χωρου.
Στην Αμερικη τα τραινα αργοπεθαινουν απο τοτε που εμφανιστηκε το αυτοκινητο γιατι ειχαν την αντιθετη φιλοσοφια που υιοθετησαν οι Ιαπωνες και που εξηγει πολυ ωραια το video.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,458

The Town of Greece was established in 1822 from part of the Town of Gates and was previously called Northampton. The name "Greece" was selected because of the contemporary struggle of Greece for independence from the Ottoman Empire.

Εν το μεταξύ δεν έχει Ελληνική σελίδα στη wikipedia για αυτή την πόλη. Αχάριστα κορμιά είμαστε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,487
Η Ελληνικη παρουσια στο Wiki, σε αντιθεση με την τουρκια, ειναι σχεδον ανυπαρκτη. Δεν υπαρχουν λημματα στην Ελληνικη γλωσσα ουτε για θεματα που ειναι αμιγως ελληνικα.

EDIT
Μπηκα να γραψω κατι και εμεινα στον σχολιασμο.
Ο αδερφος μου εχει ξεκινησει απο καιρο να ψαχνει τις οικογενειακες μας ριζες. Εχει βρει πολλα πραγματα αλλα εχει πεσει και σε αδιεξοδα. Ειναι στο αιμα μας να φευγουμε οσο πιο μακρυα γινεται, να μην αφηνουμε ιχνη και να κανουμε οτι δεν χωραει ο κοινος νους.

Κατεβασε ενα app για android με την ονομασια "Η ριζα μου". Επειδη ο κουνελος δεν λεγεται Παπαδοπουλος, εχει επωνυμο το οποιο το εχουν μονο οσοι ανηκουν στο σοι που εχει σκορπισει και στην πλειοψηφια του μας ειναι αγνωστο.
Με αυτη την ευκολια και με το συγκεκριμενο app, επεσε φως σε καποιες ιστορικες στιγμες της οικογενειας.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,458
πήγα να την βάλω, ζήτησε login με google account, την έβγαλα.
 
Top Bottom