What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

SUNDAY GOLD

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Είναι γεγονός ότι είναι λίγες πλέον οι νέες ιδέες που εφαρμόζονται στο gaming. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι οι περισσότερες εταιρίες δε θέλουν να ρισκάρουν με μεγάλες καινοτομίες, φοβούμενες τυχόν οικονομικές αποτυχίες, οπότε προτιμούν να περιπλανιούνται σε ασφαλή και δοκιμασμένα μονοπάτια. Φυσικά, αναφερόμαστε κυρίως στις ΑΑΑ παραγωγές, καθώς η indie σκηνή εξακολουθεί να δοκιμάζει νέα πράγματα ή συνηθέστερα, να υλοποιεί ένα αμάλγαμα ήδη γνωστών ιδεών προκειμένου να δημιουργηθεί μια καινούρια και ενδιαφέρουσα πρόταση. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το Sunday Gold της BKOM Studios, το οποίο ανακατεύει την τράπουλα διαφορετικών, όχι και τόσο ετερόκλητων ειδών και τα ενώνει κάτω από μια κοινή στέγη, παρουσιάζοντας ένα ιδιόμορφο υβρίδιο adventure, tactical και… JRPG.
Ίσως ακούγεται πολύ φιλόδοξο σαν ιδέα, εντούτοις, το εν λόγω mashup δεν είναι τόσο…αχταρμάς όσο πιθανόν να πίστευε κάποιος. Εξάλλου, το παρουσιαστικό του αρκεί για να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Με...

Continue reading...
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Να'σαι καλά ρε Ζώρζ, μου γλίτωσες λεφτά! Το ντέμο μου είχε φανεί συμπαθές αλλά 'λίγο' και τα γραφόμενά σου επιβεβαιώνουν την υποψία μου.

Ίσως για νεότερους που ακόμη έχουν ανοχές για ποιοτικές μετριότητες.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Εν τω μεταξύ, σήμερα έφαγε αναβολή η κυκλοφορία του για ένα (!) μήνα. Άγνωστο γιατί (δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θάνατο της Λιζ), αλλά δύσκολα θα αλλάξουν πολλά πράγματα.
 
Top Bottom