What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συνταγες Της Προκοπης

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,084
-Καλωσορίσατε στο RageQuit. ΠΟΣΟ σκληρός είστε;
-Πόσο σκληρός ΕΙΜΑΙ;; Σήμερα το πρωί έφαγα ένα μπωλ μολύβι.
-Ε και;
-Χωρίς α-γρι-ο-γού-ρου-νο.
-Περάστε από δω παρακαλώ, συγνώμη που περιμένατε.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
meanwhile έκανα τις εξετάσεις και βγήκε 1 με τιμή αναφοράς 40. Τζάμπα το 10€ αλλά διάολε δεν παίζεις με αυτά :p

back on topic τώρα που είναι η εποχή για τα ντόπια μήλα ψήθηκα για μηλόπιτα
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
πότε θα μας κάνουν άραγε την τιμή οι μούρκανς να έρθουν στο 2021 και να αφήσουν πίσω παπαριές όπως tablespoon, cups και τα παπάρια του Ιμπέριαλ του ίδιου;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
Λίγο λαδελέμονο το θέλει όμως ω ρε αντάρτες, και ριγανούλα από το χωριό
 

bald_killer_clone

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
2,586
Αναρωτιέμαι η αλήθεια είναι, εάν δίνουν και τπτ στις γυναίκες τους και τα παιδιά τους να φάνε. Όλο μόνοι τους τα τρώνε

#ΜεΤοο
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Λοιπον, συνταγη για μερακληδες,μονο. Γιατι γκειμερας, χωρις ναναι καλοφαγας δεν γινεται, νομιζω.
Σκορδαλια, το λατινικο, επιστημονικο ονομα της skordalious goudoctipious. Oχι αυτη που βρισκουμε στα σουπερμαρκετς, η αυτη με νεροβραστες πατατες. Την σωστη, την μοναδικη, την ινφερνο, την προστυχη, λεμε.
ΥΛΙΚΑ 1 κεφαλι σκορδο, οχι το τουρκικο, το ανοστο, Ελληνικο κι ας εχει μικροτερες
σκελιδες
700-800 γρ. ψωμι ζημωτο, με προζυμι, ναχει μπαγιατεψει καμια βδομαδα
Τωρα, αν η γυναικα σας δεν ζημωνει 2 φορες το μηνα, τι νας πω? Ειστε
παντρεμενοι με την λαθος γυναικα (εγω ειμαι)
400-500 γρ. ελαιολαδο μηδεν οξυτητας, Μεσηνια μερια κατα προτιμηση
1/2 φτυτζανακι καφε ξυδι, οκ οχι μπαλσαμικο, αλλα ναναι σταφθλιου
1-2 κ. γλ. αλατι
Θα μου πεις, καλα ρε μαγκα, αμα το ψωμι δεν ειναι ζημωτο και το λαδι οχι Μεσηνιας, δεν θα γινει? Νταξ θα γινει, αλλα ειναι συμβιβασμος, κατι σαν Σρενντερ, που ξεκινησε για 3090 και κατεληξε, με 3060. Εγω παντως, ουτε που το διανοουμαι κατι τετοιο. Γιατι, κανα χρονο, εναμιση, που σας νταλαβεριζομαι 'δω περα μεσα, εχω παθει ποιοτητα.

ΕΧΤΕΛΕΣΗ Καθαριζουμε το σκορδο και πεταμε τις σκελιδες στο γουδοχερι (οχι μπλεντερ), το κοπαναμε 2-3 λεπτα, προσθετουμε 1 κ.γλ. αλατι, ξανακοπαναμε να γινει πολτος. Τωρα αμα γουσταρουμε το μεταφερουμε στο μπλεντερ, ειμαστε και παιδια της τεχνολογιας. Μουσκευουμε, στιβουμε, στραγγιζουμε το ψωμι. Το βαζουμε στο χτυπιτιρι μαζυ με το λαδι, το ξυδι και χτυπαμε καλα. Δοκιμαζουμε, καθε τοσο, και προσθετουμε, αν θελουμε λαδακι,ξυδακι, αλατακι. Να μην ειναι πολυ σφικτη, ουτε πολυ αραιαη. Η καλη σκορδαλια πρεπει με καθε κουταλια που δοκιμαζεις, να αργοκοιλαει ενα δακρυ.
Τι να μας πουν, τωρα, ο Σκαρμουτσος και η Αργυρω.
Παει με βραστο παντζαρι, εγω προτιμω τα φυλα, η με τηγανιτο μπακαλιαρο. Αλλα οχι αυτη την αηδια, τον κατεψυγμενο, η τον αλλο στην ζελατινα, τον ορθοδοξο παστο στο κασελακι. Κι οχι πασπαλισμα με αλευρι, φτιαξτε κουρκουτι με μπιρονια, οχι νερο.
Αξιζει, να αφισετε μια φορα το οβερκλοκινγκ και αφιεροσετε λιγο χρονο. Δοκιμαστε και θα με σχωρνατε, αμα ψωφισω. Καλη σας ορεξη!
Α! Ρετσινα Μεσσογειων απο σαβατιανο η ροδιτη, με σπασμενα κουκουναρια αντι ρετσινι. Οχι Κουρτακη και τετοιες βιομηχανοποινμενες, λακαμιες. Προαιρετικα!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω...
Καταρχάς ο gamer ο σωστός, ο πρόστυχος, ζυμώνει μόνος του.
Ο shredder πήρε 6700ΧΤ όχι 3060.
Το λάδι Μεσσηνίας ας μας κλάσει 2 μάντρες, έχουμε δικό μας και κρασί δικό μας.

Τέλος την σκορδαλιά την σωστή, την πρόστυχη, την φτιάχνεις με αυτό:
vintage-milos-laxanikon.png
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Φιλε μου, Νιτρε.
1 χαιρομαι που εισαι νοικοκυρης, αν θες την συνταγη για μεθυσμενο, ψωμι που γινεται στο πιτς φιτιλι να στη δωκω
2 νταξ, ανεξαρτητου μοντελου, για αλλου ξεκινησε, για αλλου κι αλλου το πλαιο, τον πηγε
3 εδω διακρινω μια ζηλια, οκ κι εμεις εχουμε λαδι (δικο μας εννοω, παντα) στα μεσσογεια, και η κρητη εχει και η Μυτηλυνη και η Μακεδονια κι ολη η Ελλαδα, αλλα το Μεσηνιακο κατα γενικη ομολογια ειναι το τοπ. Κρασια ωραια σε ολη την Ελλαδα φτιαχνουν.
4 αυτο κανει αντι του μπλεντερ, αρχικα κοπανισμα στο γουδι, ωστε με την βοηθεια του αλλατιου να βγαλει ολα τα υγρα του το σκορδο και να γινει πολτος. Επιμενω και ο παπους μου επισης, που μονο σκορδαλια και ταραμοσαλατα εφτιαχνε με τα χερια του
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Κυριοι, την γνωμη του Χανκ,περι σκορδαλιας κι αλλων τινων εδεσματων, μην την λαμβανετε, υπ 'οψην σας, διοτι το μονο που σωταρει πολυ καλα, (σεταρει) ειναι ηχεια και πισια.
Παραδοσιακη σπιτικη σκορδαλια λεμε μαναμ, οχι γκουρμεδιες
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
Νομίζω είναι Λαρσέος, δεν μετράνε τούτοι, εδώ δεν ψήνουν τα μανιτάρια πριν τα βάλουν στην κρέπα... έπαθαν πολιτισμικό σοκ όταν τους ζήτησα να τα ψήσουν για να μην ξεράσω.
 

Hank Chinnaski

Blackguard
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,195
Κυριοι, την γνωμη του Χανκ,περι σκορδαλιας κι αλλων τινων εδεσματων, μην την λαμβανετε, υπ 'οψην σας, διοτι το μονο που σωταρει πολυ καλα, (σεταρει) ειναι ηχεια και πισια.
Παραδοσιακη σπιτικη σκορδαλια λεμε μαναμ, οχι γκουρμεδιες

Η παραδοσιακή σκορδαλιά στον Κίσσαβο είναι με ψωμί και καρύδι. Με σκέτο ψωμί την τρώνε οι καμπίσιοι που το ψηλότερο δέντρο που έχουν δει είναι η καλαμιά.

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,140
τεσπά τι τα συζητάμε αυτά; δεν σκοπεύω να την βγάλω στον καναπέ για μια βδομάδα :p
 
Top Bottom