Συνταγες Της Προκοπης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν είναι αυτό που νομίζετε...
 
pro tip, αν πάρετε noοdles στιγμής, μην το φτιάξετε όπως λέει η συσκευασία που βάζετε νερό και ανακατεύετε.
Βάλτε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάλτε εκεί τα noddles και τα μπαχαρικά με λίγο νερό και πετάξτε μέσα μια φέτα καπνιστό μπέικον.

Ήθελα τις προάλλες να φάω λίγη παρακμή και είχα καπνιστό μπέικον ρολό και το πέταξα μέσα στο κατσαρολάκι. ΟΚ λες και έτρωγα κανονικό φαγητό και όχι noodles στιγμής ήταν.
 
Θα το κάνω κοινοποίηση! Πρέπει να το μάθουν και άλλοι αυτό
Η αρχή έγινε!
View attachment 2919
για ένα λεπτό, χιπστεράς είσαι ρε; Ασχολήθηκες με Ελληνική Αγωγή πριν γίνει cool?

back on topic, καιρό έχουμε να ανεβάσουμε τίποτα

 
για ένα λεπτό, χιπστεράς είσαι ρε; Ασχολήθηκες με Ελληνική Αγωγή πριν γίνει cool?
ΤΣΟΥ! 'Εστειλα επίσης στον Ελληνικό Στρατό, στον Γιαννακόπουλο και στον Πάτερ Κλεομένη!!!!
 
Το ειδα το video αλλα δεν μου εκανε κανενα κλικ στις αισθησεις. Μολις ειχα ψησει μια χοιρινη σταβλισια μπριζολα και την ωρα που αυτος εκοβε το γκρεας εγω εκανα τσαλιμικια με την οδοντογλυφιδα και ρευομουν την ριγανη με το λιπακι.
 
Nε καλησπέρα, ποιος παράγγειλε μια Ατομική Πίτσα?

IMG_20220216_213758.jpg


Με άφθονα πυρηνικά μανιτάρια.
 
θέλω να πάω να το κάνω upvote ρε γμτ αλλά φοβάμαι τι θα βγάζει ο αλγόριθμος μετά
 
Βάρβαροι, καημένο ζωάκι..
 
στην αρχή μου τράβηξε το ενδιαφέρον, μετά είδα ότι ο βάρβαρος όπως το έβγαλε το έκοψε αμέσως... ακόμα βράζει μέσα ρε μόσχο περίμενε! Μέσα στα αίματα κιόλας το σίχαμα...

Τζάμπα το αρνάκι να πούμε, να έρθει εδώ το πάσχα να του μάθουμε μπαλίτσα.
 
Μέσα στα αίματα κιόλας το σίχαμα...
Το ιδιο παρατηρησα κι εγω αλλα αυτοι κει περα ειναι καυκασιοι. Στην γη των Κιμμεριων και του Κοναν, με αιματα και ουρλιαχτα τα τρωνε ολα.

Αυτο με τις τρεις ωρες με τα ιδια καρβουνα, πως δουλευει; εγω για να εχω 3-4 ωρες καρβουνικη ισχυ, πηρα μπριγκετες οι οποιες κρατανε ενα 4ωρο με σταθερη θερμοκρασια αλλα θελουν φλογοβολο για να πυρωθουν.

Αυτος φαινεται οτι στο τελος παλευε με τις σταχτες. Την κατασταση την εσωσε ο φουρνος αλλα τελικα δεν την εσωσε οσο πρεπει γιατι, οπως ειπε ο και νιτρομαν,αιματα.
 
Όπως είδες δεν δουλεύει. Θέλει ή να καίει φωτιά πίσω ή να βάζεις από φωτιά που καίει έξω φρέσκο κάρβουνο
 
Πριν 4-5 βδομάδες είχα κάνει μια απλή σάλτσα τομάτας για μακαρόνια από μία κονσέρβα τοματάκι, κρεμμύδι και σκόρδο. Παίζει να είχα βάλει και λίγο λευκό κρασί αλλά δε θυμάμαι. Τέσπα. Την έβαλα σε ενα γυάλινο δοχείο και αποθήκευση στο ψυγείο.

Πριν δύο εβδομάδες την άνοιξα να βάλω λίγο στα μακαρόνια και όλα ωραία.

Μόλις πριν πήγα να κάνω το ίδιο αλλά όπως αφαιρώ το καπάκι και σκύβω να μυρίσω μήπως και έχει χαλάσει, μου έρχεται μία έντονη οσμή μπύρας! Βάζω μέσα το πιρούνι, κάνω ελαφριές μετακινήσεις, φτάνω στον πάτω και αρχίζω να ακούω ακριβώς τον ήχο που κάνει ο αφρός της μπύρας όταν τη ρίχνουμε στο ποτηρι! Πέρνω μια να δοκιμάσω και....καίει ελαφριά την γλώσσα όπως ακριβώς η μπύρα!
WTF!?

Εβαλα δυο κουταλιές της σούπας (κανονικά βάζω 4-5) και μπόλικη φέτα τυρί. Θα με πειράξει λέτε?
Πάντως στην επιφάνεια δεν φαινόταν να έχει μύκητες....
 
Back
Top