Συνταγες Της Προκοπης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μιας και τους πιάσαμε στο στόμα μας, η άλλη που φτάνει τα όρια της παραπληροφόρησης είναι η Αργυρώ με τις συνταγές που όλες γίνονται "σε δέκα λεπτάκια", και ξεκινάει να μαγειρεύει με πέντε κιλά πατάτες, ντομάτες, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές δέκα χρωμάτων, καρότα, μανιτάρια, φασολάκια, κρεμμύδια, σκόρδα όλα καθαρισμένα, πλυμμένα, κομμένα δίπλα της. Χαίρω πολύ κυρά μου, και εγώ αν μου κάνει άλλος την προετοιμασία των υλικών που θέλει μισή ώρα και βάλε, μετά σε δέκα λεπτάκια το φτιάχνω το φαΐ.
 
Η ο αλλος ο καρουζος;

"Χτενια τυλιγμενα με μπεικο που καθονται πανω σε σπανακι στη σταση του λωτου..." Α να παναγαργαληθεις με τη μαρεβα ρε αλμπανη
 
Η Αργυρω μαγειρευει πουτανεσκα αλλα αυτη ειναι η παλια συνταγη, η ορθοδοξη.

Επιτελους, να ξεμπροστιασουμε και λιγο τους αστερες του σεφ.
 
Πλέον μόνο instagram μάγειροι, μην πω και tiktok. Συνταγή σε 20 δευτερόλεπτα.

Carusos έχω να μπω 1-2 χρόνια (παρότι τον εκθείαζα πλέον έχει δοθεί πλήρως στο marketing και έγινε αηδία). Τίμησα λίγο της συνταγής που είχε με την Εύη Αδάμ. Εντάξει, όχι τις συνταγές.
 
Τζίνσενγκ έχει και το ψιλικατζίδικο του Κυρ-Νώντα. Για να μπορείς να βγάλεις ένα φαγάκι της προκοπής σε δέκα λεπτάκια αλλά να μην είσαι και σαβουροφάης, θες τουλάχιστον λίγο γκουαντσάλε, πέντε-έξι μωβ πατάτες Περού και μερικές αγγινάρες Ιεροσαλήμ στο πάντρυ. Για να μην μιλήσω για τους πραγματικούς γκουρμεδιάριδες που νιώθουν το πιάτο γυμνό αν δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα υλικό ακατάλληλο για κατανάλωση από θηλαστικά.
Αγγινάρες Ιερουσαλήμ? ΕΛΕΟC!! Τοπιναμπούρ τις λένε. Δείτε κάνα μάστερ σεφ να ξεβλαχέψετε
 
Αγγινάρες Ιερουσαλήμ? ΕΛΕΟC!! Τοπιναμπούρ τις λένε. Δείτε κάνα μάστερ σεφ να ξεβλαχέψετε

η επίσημη ονομασία του είναι Ηλίανθος ο κονδυλόριζος μεσιε
 
Δεν έχει σημασία πως τις λένε, είναι αγγιναρες, για τ'όνομα του Θεού, δεν πρόκειται να τις αγγίξω
Η ωμη αγκιναρα μαζι με λεμονι σα μεζες με ρακη ειναι το καλυτερο πραγμα.

Επισης το παράδοξο είναι πως δεν πρόκειται για αγκινάρα αλλα και το οτι ενω της αγκιναρας τρωμε τα φυλλα, του ηλιανθου τρωμε τη ριζα
 
Δεν έχει σημασία πως τις λένε, είναι αγγιναρες, για τ'όνομα του Θεού, δεν πρόκειται να τις αγγίξω

Δεν είναι ούτε αγκινάρες ούτε Ιεροσαλήμ, κυριολεκτικά το πιο wtf όνομα έβερ. Στην όψη φέρνει πιο πολύ σε μακρόστενη σελινόριζα, ενώ όταν την τρως μοιάζει με πιο μαλακή στην υφή πατάτα, ίσως λίγο πιο γλυκιά.
 
Δεν είναι ούτε αγκινάρες ούτε Ιεροσαλήμ, κυριολεκτικά το πιο wtf όνομα έβερ
Είναι όμως τοπιναμπούρ :p
ενω της αγκιναρας τρωμε τα φυλλα
Το έλεγα στην οικογένεια και μου είπαν ότι ο παππούς έτρωγε τα φύλλα από τις αγκινάρες και μαύριζε το στόμα του, ήταν από ένα χωριό έξω από το Καστέλι
 
Το έλεγα στην οικογένεια και μου είπαν ότι ο παππούς έτρωγε τα φύλλα από τις αγκινάρες και μαύριζε το στόμα του, ήταν από ένα χωριό έξω από το Καστέλι
Και εγώ το έκανα αυτό, αλλά δεν είμαι παππούς!
 
Είχα δει κάποτε στην Βέφα που είχε κάνει μπαμπουίνο. Τον είχε κάψει
 
Τι είναι αυτά ρε; Οι Μούρκανς τρώνε πόσουμ.
 
Δεν μπηκα στον κοπο να δω το βιντεακι. Αυτη η συνηθεια μετεφερε στον ανθρωπο. την αρρωστια που σκοτωσε τον ερωτα και τον Freddie Mercury.

Που να ξερουν οι βλαχοελληνες απο γνησιο γκουρμε; Εγω, καποιες φορες προτιμω να παραμαγειρεψω το κοτοπουλο παρα να το φαω χωρις την σιγουρια οτι δεν θα φαω σαλμονελα.
Η περιοχη που συνεβει το περιστατικο ειναι (μαλλον) τυχαια.
Ισως να εχουμε και το πρωτο ζομπι στην Ελλαδα.

 
Οταν ακουω για λιναροσπορους, ξερω οτι δεν εχω να κανω με φυσιολογικο ατομο.

 
Back
Top