System Shock (2023)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
του αρεσει του αδαν να σας ταλαιπωρεί....
30 μαίου.

εντιτ: δεν το καμε επιτηδες τελικα. καποια γιωτια εχουν καμει και δεν βγαινει η σωστη σελιδα στο κοπί παστέ.

Last edited:
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι πρέπει σκάνε κυκλοφορίες χωρίς πολύ μεγάλες καμπάνιες marketing. Δύο μήνες από την επίσημη ανακοίνωση μέχρι την κυκλοφορία δεν είναι και πάρα πολλές, ακόμη και για Kickstarter. Πολύ όμορφα νέα όπως και να'χει.

Δεν έχω παίξει ποτέ το πρώτο και το δεύτερο είναι στο τοπ-10 μου! Περιμένω με ανυπομονησία εδώ και χρόνια αυτό το remastered με μεγάλες προσδοκίες! Ελπίζω να μην απογοητευτώ.

Μην αφήνετε τα κλειδιά σας όπου να 'ναι ρε, τελευταία φορά πραγματικά.

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Η αμήχανη στιγμή όταν συνειδητοποιείς πως έχουν περάσει 7 χρόνια από το kickstarter campaign. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, υποθέτω.

Απλά κάνω ρηπλαη για να δω το κοντεντ του σόδα.

Με ρηπλάι εμφανίζεται; Νόμιζα απλά να έχεις ακάου, σκέτο χάιντ πάτησα. Είπα να βάλω όριο τα 10000 χιλιάδες ποστ για να το εμφανίσει, αλλά μετά ούτε εγώ θα μπορούσα να το διαβάσω. Μαλακία.

Ο σόδας για να βλέπεις τα ποστ του από εδώ και πέρα θα φτιάξει patreon.

Για kitten in a bucket, onlyfans.

edit: εεεε σχεδόν κατά λάθος νίντζαρα και το κλειδί. Γαμώ τις παροχές για τους subscribers του, για αυτό τον πληρώνω από day 1.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους χτες. Σχεδόν άριστη μεταφορά του παιχνιδιού στο σήμερα, ό,τι είχα γράψει και στο κείμενο ισχύει. Μάλιστα έχουν βελτιώσει κι άλλα, ιδιαίτερα ενοχλητικά σημεία όπως εκείνο το μικρό λαβύρινθό στη Bridge όπου spawnαραν ανελέητα τα μικρά μποτάκια καμικάζι. Ένα αλλά όμως (δεν επηρεάζει το σύνολο). Το φινάλε ήταν απογοητευτικό.
Δε μιλάω για τη σκηνή που παίζει στο τέλος, αυτή μια χαρά ήταν. Η όλη σεκάνς με την τελική μάχη ήταν μονότονη/βαρετή και για λίγα λεπτά όχι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνεις επίσης.

Στο αρχικό παιχνίδι δεν ήταν κάτι απίστευτο (χάνει σε κλιμάκωση από το SS2), αλλά ok, είναι αυτό που είναι για 1994. Εδώ δεν ξέρω πως κατάφεραν να το κάνουν χειρότερο, σα να ξέμειναν από έμπνευση στο τέλος. Υπάρχει ήδη αρκετό feedback στο Steam γύρω από αυτό, ελπίζω πως το διαβάζουν και θα κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες στο μέλλον.

Επίσης, αρκετά ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι μέσα στις νέες γραμμές διαλόγου που είχε ηχογραφήσει το μαναράκι, κάποιες κόπηκαν από το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ελπίζουμε και αυτές να μπουν με κάποιο patch, καθώς πρόκειται για ποιοτικό υλικό:

Back