What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
Καλημερα. Ισως να ενδιαφερει καποιους. Ξεκινησαν σημερα τα νεα πακετα για το playstation. Θεωρω τσιμπημενες τιμες αλλα εχει καποια ενδιαφεροντα παιχνιδια(για εμενα) , χωρις να δω το premium που εχει και απο ps1 k 2.

Θα βαλω σιγουρα καποιους μηνες για να δοκιμασω ghost of tsusima, spiderman morales και nba 22. Αυτο αφου τελειωσω το cyberpunk

 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Λογικά θα μπω στο extra από Σεπτέμβριο. Το subscription μου έληξε τον Απρίλιο, αλλά δεν ανανέωσα, καθώς έχω πολύ πράγμα να παίξω εκτός PS+.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
Ισως ενα με δυο μηνες θα βαλω αφου γυρισω απο διακοπες. Θα κοιταξω για ετησια μονο σε περιπτωση προσφορας(black friday βαζουν συχνα)
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ισχύει, είχα βάλει 15 μήνες με 50 ευρώ νομίζω. Γενικά για μίνιμουμ 12μηνο με βλέπω πάλι.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374

ένα αρθράκι, σκέφτηκα να μην το ρίξω στο νήμα για το steam deck.

Το είχα ξαναπεί και παλιότερα αλλά αυτή ακριβώς είναι η ελπίδα μου, ότι ο κόσμος που θα έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το PC gaming μέσω του Steam Deck θα αρχίσει να αμφισβητεί σιγά σιγά το δόγμα των walled gardens.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
609
Η κατακλείδα βέβαια του άρθρου είναι : "...The Steam Deck won't ultimately be a Switch killer, but it has taken some of the luster out of what used to make Nintendo Directs feel so special for me..."

Έχει εν μέρει ένα μικρό, ελάχιστο δίκιο και για αυτό το λόγο άλλωστε ο συνδυασμός pc και switch είναι μακράν ο καλύτερος στη βιομηχανία.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
Να μια είδηση που λίγοι περίμεναν:

Ας το βαλουν στα ραφια πρωτα και βλεπουμε. Μετρημενοι στα δαχτυλα ενος χεριου ειναι οσοι το βρηκαν μονο του, χωρις τα περιβοητα πιασιματα κωλ...bundles
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Και ο συνδιασμός PC + PS πριν 5-6 χρόνια ήταν και αυτός δυνατός. Από τότε που πέρασαν τα exclusives (τα περισσότερα έως τώρα) και στο PC χάλασε το combo. Αρα μένει τώρα το PC + Switch μέχρι και αν ποτέ αποφασίσουν τα φέρουν τα Ποκεμον τα exclusives και στο PC.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Βγαινει το unchared 4 σε pc σε 2 εβδομαδες αλλα επειδη βγαινει πολυ κοντα στα asterigos curse of the starts και Gotham Knights θα το παιξω αργοτερα. Μετα θα βγει το Spiderman Mles morales ειπαν.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Λόγω της τραγικής απόδοσης του Gotham Knights στις κονσόλες, άρχισε πάλι η ανοησία για το series s " που κρατάει τις αποδόσεις των παιχνιδιών πίσω". Μετά το dying light 2 έχουμε ακόμα μια περίπτωση unoptimized παιχνιδιού του οποίου οι developers χρησιμοποιούν χαζές δικαιολογίες. Δικαιολογίες άλλωστε, που αναπαράγονται με στόμφο από μωρόπιστους, οι οποίοι είχαν φάει το παραμύθι του 4κ με 60fps ακατέβατα, μη σου πω 120 και με τον ssd που θα χώριζε τη θάλασσα στα δύο και θα έλυνε το μεσανατολικό.
Στο παρακάτω video o modern vintage gamer, από την σκοπιά του developer, μιλάει για το θέμα.

ΒΤW To Gotham στο deck με το fsr ενεργοποιημένο τέρμα, αντί να ανεβάζει fps, χάνει περισσότερα...

 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
χαζές δικαιολογίες.
Όπως το βλέπω εγώ αν η μηχανή δεν έχει την ευελιξία να χωρέσει σε 10 γίγα μνήμη το 2022, κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος. Ή είναι bug που πρέπει να διορθώσεις (δεκτό, bugs πάντα υπάρχουν) ή αν επιμένεις ότι έτσι είναι το σωστό τότε φύγε από την δουλειά.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
Καταλαβαίνω ότι για τους developers είναι περισσότερος κόπος να υποστηρίξουν άλλο ένα μηχάνημα. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελαν όσο δυνατόν λιγότερους περιορισμούς για τα next-gen games τους. Καλό θα ήταν όμως να σκέφτονται και λίγο το κοινό τους σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι κακές και πολύς κόσμος δεν έχει πλέον την άνεση να δώσει 500+ ευρώ για νέο hardware. Μεγάλο μέρος του κοινού τους μπορεί να παίζει σε παλιές κονσόλες, σε Series S, σε Steam Deck, σε παλιές κάρτες γραφικών και CPUs κλπ. Όλες οι εταιρίες που ασχολούνται με το gaming (εκτός του EGS, lol ) θησαυρισαν τα χρόνια της πανδημίας, ας βάλουν τώρα λίγο πλάτη.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
Καταλαβαίνω ότι για τους developers είναι περισσότερος κόπος να υποστηρίξουν άλλο ένα μηχάνημα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το δέχομαι. Αν ήμουν ο CEO θα απέλυα κάποιον για τέτοιες δικαιολογίες. Οι πιθανότητες είναι ότι έχουμε με κάποιο πρόβλημα που καταστρέφει τις επιδόσεις στο series S και αν διορθωθεί όχι μόνο θα φτιάξει το series S αλλά θα βελτιώσει τις επιδόσεις και στο series X.
 
Top Bottom