By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μλκ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... το gaming χρειάζεται κάθαρση, αλλά πραγματικά με τόσα αιγοπρόβατα που πάνε και τα σκάνε δεν παίζει...
![]()
Following microtransaction criticism, Gran Turismo 7’s latest patch makes it harder to earn cars | VGC
The patch appears to target races that players were using to farm in-game currency…www.videogameschronicle.com
Διάβαζα τι ακριβώς περιλαμβάνει η οικονομία του παιχνιδιού και τραβούσα τα μαλλιά μου. Τραγωδία.
καλά φαρμάρισμα το θυμάμαι εδώ και 15 χρόνια να συμβαινει. Από την στιγμή που εισάγεις ένα ψηφιακό τοκεν σε ένα game και το πουλάς παράλληλα είναι αυτονόητο ότι κάποιο θα το φαρμάρουν και θα αρχίσουν να το πουλάνε σε secondary market.Διάβαζα τι ακριβώς περιλαμβάνει η οικονομία του παιχνιδιού και τραβούσα τα μαλλιά μου. Τραγωδία.
καλά φαρμάρισμα το θυμάμαι εδώ και 15 χρόνια να συμβαινει. Από την στιγμή που εισάγεις ένα ψηφιακό τοκεν σε ένα game και το πουλάς παράλληλα είναι αυτονόητο ότι κάποιο θα το φαρμάρουν και θα αρχίσουν να το πουλάνε σε secondary market.
Δεν υπάρχει mmo να μην το έχει αυτό το πράγμα.
Κατα τα άλλα είναι κορυφαίο racing game.
Γενικά τους πλεϊστέσιους δεν τους έχω σε εκτίμηση, αλλά
![]()
PlayStation Plus deal reportedly “devastated” sales of Oddworld - KitGuru
There were many concerns shared when game subscription services came to prominence, with some devs fwww.kitguru.net
Το ότι κάτι βγαίνει game pass και ανεβάζει και τις πωλήσεις του, ενώ κάτι βγαίνει PS now και τις εξατμίζει, λέει πολλά.
α και στο xbox είχε κακές πωλήσεις; τελικά τις πωλήσεις που συνδυάζουν με το game pass από που τις παίρνουν; PC?Σίγουρα χρειάζεται προσοχή σε τέτοιες συμφωνίες γιατί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω αν ασπάζομαι την εκτίμησή του ότι αυτός ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την κατάρρευση των πωλήσεων γιατί δεν πιστεύω ότι ο κόσμος που έχει πολλαπλές gaming platforms είναι ιδιαίτερα πολύς. Προσωπικά θα έλεγα ότι οι κακές πωλήσεις στο Xbox μάλλον οφείλονται στο Game Pass και την πληθώρα games που προσφέρει, ενώ για τις κακές πωλήσεις σε PC... ήταν αποκλειστικότητα του Σουίνι. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Τι πωλήσεις περιμένεις στο μαγαζί-συνώνυμο της αποτυχίας;
α και στο xbox είχε κακές πωλήσεις; τελικά τις πωλήσεις που συνδυάζουν με το game pass από που τις παίρνουν; PC?
![]()
The Nintendo Switch has now outsold the PS4 in the US
Switch hits No. 4 all-time for console sales in the US.www.theverge.com