Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ναι, όταν δεν θα περιμένεις για PC δεν θα περιμένεις ούτε για PS5 :p

Το μόνο που αξίζει τώρα είναι κανένα XBOX Series S με gamepass για να περάσει η καταιγίδα.

Όντως, αρκετά καλό το trailer του god of war.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωσει είναι ότι το νέο god of war θα είναι το τελευταίο που θα έχει σχέσει με την σκανδιναβική μυθολογία. Πίστευα πως θα είναι τριλογία.

Ε, ουτε ps5 παιζει στην αγορα? Τωρα κοιταξα μπας και αγοραζα κατι διοτι για υπολογιστη ολοι λενε περιμενε.
Τι γινεται? καποιο χρονοδιαγραμμα?
Περίμενε

Το κωμικοτραγικό σκηνικό με το CBOMB bug του PS4 (CMOS battery issue) φαίνεται πως διορθώθηκε στο 9.0 firmware update:

Αν αρχίσει να τρέχει και τα γραφιστικά μου θα αγόραζα ένα series S για το σπίτι άνετα

Το είχα δει το βίντεο νωρίτερα αλλά έχει δρόμο ακόμα η Microsoft μέχρι να κάνει το xbox PC. Δεν φτάνει μόνο ένας browser και αυτός κουτσουρεμένος, πρέπει να πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν σε Windows.

Απίθανο βέβαια, αλλά μου αρκεί να το αφήσει ξεκλείδωτο να βάλω windows :p

Δεν φτάνει μόνο ένας browser και αυτός κουτσουρεμένος, πρέπει να πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν σε Windows.
Εγώ έχω δύο κριτήρια για το αν είναι pc
1) συμβατό υλικό
2) μπορώ να τρέξω το δικό μου λειτουργικό.

Πρέπει να περνάει και τα δύο. Ακόμα και αν τρέχει windows αν δεν μπορώ να τρέξω το δικό μου (και επειδή με εμποδίζει, όχι για κάποιον τεχνικό λόγο που αφορά το συγκεκριμένο λειτουργικό, δίνω και αυτό), δεν είναι πισί.

Δεν μιλώ για windows vs linux, και Linux να τρέχει αν δεν μπορώ να βάλω το δικό μου λίνουξ, δεν είναι πισί.

Εγώ έχω δύο κριτήρια για το αν είναι pc
1) συμβατό υλικό
2) μπορώ να τρέξω το δικό μου λειτουργικό.

Πρέπει να περνάει και τα δύο. Ακόμα και αν τρέχει windows αν δεν μπορώ να τρέξω το δικό μου (και επειδή με εμποδίζει, όχι για κάποιον τεχνικό λόγο που αφορά το συγκεκριμένο λειτουργικό, δίνω και αυτό), δεν είναι πισί.

Δεν μιλώ για windows vs linux, και Linux να τρέχει αν δεν μπορώ να βάλω το δικό μου λίνουξ, δεν είναι πισί.

Έχεις απόλυτο δίκιο, συντάσσομαι 100%.

Δεν το περιμενα, ομολογω, οτι μπαινοντας σε αυτο το σαιτ, θα συναντουσα, τοσο φανατικους Πισαδες.

που νομίζετε ότι είστε κύριος; σε κανά κονσολοφόρουμ; ακόμα και εδώ που λέμε για κονσόλες λέμε για το πως θα τις κάνουμε πισιά στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε στο hardware :p

που νομίζετε ότι είστε κύριος; σε κανά κονσολοφόρουμ; ακόμα και εδώ που λέμε για κονσόλες λέμε για το πως θα τις κάνουμε πισιά στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε στο hardware :p
Sure! Δεν το συζητω καν.

Κορυφαία τα reviews του Metroid Dread και ζηλεύω ακραία...

Και εγώ το ίδιο αλλά δεν ήρθαν μαζί... Ηρθε πρώτα το μετροιντ και περιμένω το σουιτς.
Το τρακινγκ λέει ότι θα φτάσει σε 4 στασεις

Back