chek2fire Mind-flayer Joined Dec 14, 2012 Messages 2,256 Saturday at 2:23 PM #61 να βάλουμε και το unboxing του κολέκτορα και ένα με πιο ποζεριά
Hellion Αρχιμανδρίτης Staff member DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member Joined Nov 26, 2012 Messages 18,021 Saturday at 2:25 PM #62 Εγώ δεν είχα καλή κάμερα, πρόπς, βαμμένο νύχι και βυζιά, λυπάμαι. Γραφτείτε στο onlyfans μου για να βγάλω λεφτά για καλύτερο εξοπλισμό στο μέλλον.
Εγώ δεν είχα καλή κάμερα, πρόπς, βαμμένο νύχι και βυζιά, λυπάμαι. Γραφτείτε στο onlyfans μου για να βγάλω λεφτά για καλύτερο εξοπλισμό στο μέλλον.
Adhan Horror addict Staff member Joined Nov 27, 2012 Messages 15,752 Saturday at 3:29 PM #63 Θα μπορούσες έστω να χαϊδεύεις τη φιγούρα :kala: Τούμπανο συλλεκτική πάντως.
Χειρομαλάχτης Death Knight Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Joined Nov 24, 2019 Messages 4,308 Sunday at 4:55 PM #64
chek2fire Mind-flayer Joined Dec 14, 2012 Messages 2,256 Yesterday at 3:11 PM #65 Ηρθε το πρώτο από τα μεγάλα patch και η ανακοίνωση ότι το game έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 450 χιλιάδες αντίτυπα. Tainted Grail: The Fall of Avalon - Big Patch v1.03 is live! - Steam News Our biggest update so far store.steampowered.com ανακοίνωσαν και ότι το επόμενο μεγάλο patch θα προσθέσουν αρκετές βελτιώσεις που έχει ζητήσει το community καθώς και την δυνατότητα για mod.
Ηρθε το πρώτο από τα μεγάλα patch και η ανακοίνωση ότι το game έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 450 χιλιάδες αντίτυπα. Tainted Grail: The Fall of Avalon - Big Patch v1.03 is live! - Steam News Our biggest update so far store.steampowered.com ανακοίνωσαν και ότι το επόμενο μεγάλο patch θα προσθέσουν αρκετές βελτιώσεις που έχει ζητήσει το community καθώς και την δυνατότητα για mod.