Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ δεν είχα καλή κάμερα, πρόπς, βαμμένο νύχι και βυζιά, λυπάμαι.

Γραφτείτε στο onlyfans μου για να βγάλω λεφτά για καλύτερο εξοπλισμό στο μέλλον.

Θα μπορούσες έστω να χαϊδεύεις τη φιγούρα :kala:

Τούμπανο συλλεκτική πάντως.

Ηρθε το πρώτο από τα μεγάλα patch και η ανακοίνωση ότι το game έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 450 χιλιάδες αντίτυπα.

ανακοίνωσαν και ότι το επόμενο μεγάλο patch θα προσθέσουν αρκετές βελτιώσεις που έχει ζητήσει το community καθώς και την δυνατότητα για mod.

ηρθε το 1.1 πατς με αρκετα πραματακια. προσθεσανε ng+ για οσους το θενε και αυτο που με αφορα περισοτερο, καλυτερη ενσωματωση του θερντ περσον βιου. ηταν αφτερθωτ η ενσωματωση του στο γκειμ κι εγινε λιγο πριν το ρηληζ οπως ισως θυμαστε και ητανε λιγο αγαρμπη η κινηση του χαραχτηρα και γενικα η παρουσιαση του. τωρα οχι πχια.
εχει και κατι αλλα που δεν πολυδινω σημασια αλλά εσεις που στε φλέξερς και μοδάτοι κανετε χαρά μ αυτα, οπως το τρανσμογκ. εχει και νεο κοντεντ, νεα οπλα, και γενικα πολλα φιξηζ. για τα mods δεν ειδα κατι δυστυχως, αλλά δεν διαβασα και ολα τα πατσνώτς. μακαρι σε επομενο πατς.

λινκ:

τρέιλε:

καλά το third person είναι κατά την γνώμη μου αχρείαστο καθώς το game είναι φτιαγμένο και παίζει άψογα σε first person

το ακουω, αλλά γουστα ειν αυτα. φαντασου π.χ. τον γκεραλτ τον τριτο τον Μεγαλοπρεπη να ηταν σε φερστ περσον.
θα χαναμε το ασπρο μαλλι ν ανεμιζει στον βορια και κυριως τα μαρμαρινα του κωλομεργια (γαιε, εμφανίσου) να λικνιζονται σ αυτα τα εφαρμοστά πανταλόνια (νο χομο).... :ROFLMAO:

καλά το third person είναι κατά την γνώμη μου αχρείαστο καθώς το game είναι φτιαγμένο και παίζει άψογα σε first person

Έχει κάτι περίεργους που αρνούνται να παίξουν games αν δεν είναι third person, φαντάζομαι το πρόσθεσαν για αυτούς.

Κυκλοφόρησαν χθες το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ DLC με την ψαγμένη ονομασία...Bonus Content 1.

Περιέχει κάποια νέα quests, item sets και εναλλακτικές εμφανίσεις για κάτι χαρακτήρες.

Νταξ δεν το λες και κοσμογονία, αλλά είναι δωρεάν. Οι Bethesdες του κόσμου θα χρέωναν 30 ευρώ για αντίστοιχο περιεχόμενο.

επισης ανακοινωσαν το πατς 1.15 με διάφορα φίξηζ και το πρωτο κανονικο εξπάνσο, το Sanctuary of Sarras (ερχεται η σειρα του, μετα τον αμαν αμαν, να τα λεμε αυτα...), με υποβρυχιο θεμα και ψαροχταποδοεχθρούς. το ωραιο ειναι οτι το δουλευανε τοσον καιρο μυστικά, οπότε ειναι ετοιμο και κυκλοφορει σε 6 μερες (!!!) με τιμη 15 ντολαρς.
ωραίοι.

529536ef3db3caa4a7413f82f5813dfc1f17e5c2.png

62dda74ef21e5ce1edafdc5727183e294b70dde8.jpg

0c1c4a6e6a5820d1e418afa53fd4bcc72a13b210.jpg

e6f0f704da03e3fe3bb4713105d82123b881e1a4.jpg

και βιντεακι περι ολων αυτων απο γουλφχαρτ:

Last edited:
ωραιο και το dlc, λενε τα ρηβιους. γραφικαρες, ωραια αιτεμς και πρωτοτυπο σετινγκ.
μια χαρουλα. μολις κοιταξουνε το θεμα με την καλυτερη ενσωματωση των μοντς και μετα απο κανα δυο πατσάκια ακομα, θα ειναι ιδανικη εποχη για πλειθρού.

ΓΚΟΤΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ . _

το ειχα διαφημισει λογω εκτης αισθησης, αλλά τωρα που ασχοληθηκα, βλεπω οτι και λιγα ειχα πει.
δεν εχω προχωρησει πολυ, στην πρωτη μεγαλη περιοχη μετα το άσυλο κανω τις βολτες μου, αλλά το μονο σιγουρο ειναι οτι αδικειται αν θεωρηθει απλα κλωνος των ελντεσκρώ.

ειδικα η δουλεια που εχει γινει στα ατριμπιουτς και τα σκιλς, (που δεν ειναι απλα βανουμε εναν ποντο στο στρενγκθ ξερωγω, αρα βαραμε πιο δυνατα τα καύκαλα των εχθρων), ειναι αξιοθαυμαστη. υπογειες συνεργειες μεταξυ σκιλς που ανηκουν σε διαφορετικη "σχολη", ατριμπιουτς που επηρεαζουν μια σειρα απο παραγοντες που πρεπει να παρεις υποψη σου οταν λεβελαρεις κλπ.
ακομα και στο βαρετο κραφτινγκ των ποσονς σε άλλα παιγνιδια, εχουν προσθεσει μια δικη τους ωραια πουτανιά, που αυξομειωνοντας τον αριθμο των κομπονεντς μ ενα απλο + , - κατα την δημιουργια, μπορεις να παρεις λιγα, πολυ πιο ισχυρα ποσονς, αντι για περισοτερα αλλά πιο "αδυνατα". καθε point στο λεβελαρισμα εχει την σημασια του και ειδικα στην αρχη θελει προσοχη και ρισκο.

απολαυστικη εξερευνηση, εχθροι και μινιμποσηζ που βαρανε ασχημα, τουλαχιστον στην αρχη, γραφικαρες, χαρτης τοσο οσο, για να μην βαρεθεις/χαωθεις, τι αλλο θες? τα καλυτερα οπλα και σπελς βρισκονται σε σεντουκια στον βυθο της θαλασας ή ειναι καλα κρυμμενα σε δυσπροσιτα σημεια ή που απλα δεν εχεις σκεφτει να κοιταξεις κι ετσι επιβραβευει τον πετσακια ψαχτη που εχει φαει τα νιατα του ανεβαινοντας σε απατητες κορφες ή βουτωντας σε ντατζονς σκοτεινα κι ανηλιαγα στο σκάιρι, στο ομπλιβιο ή στο γουιτσε3...

εχει και μια κουλαμαρα που μ αρεζει ιδιαιτερως, σε λιγα αλλά δυνατα σημεια. όπως (σε βιντεο το ειδα, δεν εχω φτασει εκει ακομα) οτι καποια στιγμη σου δινει ενα πανεμορφο sketchbook και μια πενα και σκιτσαρεις οποιο σημειο θες (εχει πολλα πανεμορφα τοπια), αλλά αν θες, μπορει να τα χρησιμοποιησεις και σαν οπλα, και το αποτελεσμα ειναι χιλαριους.

τι αλλο? α, το γραψε και καποιος συφορουμιτης πιο πανω, ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. ειδικα αυτο που παιζει στο κυριο μενου ειναι υπεροχο. ακουγεται και σε μια γαματη κατσην, η οποια (οπως και τα διαφορα μπουντρουμια και το νησι οπου ξεκινας), σε βαζουν στο κλιμα οτι εδω δεν εχει πεταλουδες και λουλουδια και τον ηρωα που σωζει τον κοζμο και παιρνει την πριγκιπισα... εδω εχουμε νταρκ φανταζυ θεματα και αποδιδονται οπως πρεπει.

τελειωνω το σεντονι - φερστ ιμπρεσονς λεγοντας οτι οκ, εχει τζανκιλα και μερικες αναπηριες το κειμ, ειδικα σε θεματα ινβεντορυ και καποιων μηχανισμων, αλλά εκαμα με τον φιλο μου τον νεξους τα κουμαντα μου κι ειμαι μια χαρουλα. οι ντεβς ειναι παλικαρια κι οσοι εχετε παρακολουθησει την πορεια του κειμ, ειδατε οτι δινουν γερο μπονους κοντεντ κι εχει βγει και dlc χορταστικο σε πολυ καλη τιμη.
χρονια εχω να πωρωθω τοσο με κειμ, περιμενω να περασει η ωρα να παω να καώ και δεν μου συμβαινει συχνα τελευταια.
ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΑΦΟΒΑ.

οπως παντα, κατι να νοστιμισωμε το ποστ:
- το πρωτο βιντεο ειναι ενος τυπου που δεν αρκειται στα συνηθως χαζα βιντεα του στυλ: "15 πραματα που επρεπε να ξερετε πριν ξεκινησετε το κειμ και δεν σας ειπε κανεις", αλλά εμβαθυνει με λιγα λογια στους μηχανιζμους του κειμ που τρεχουν κατω απ την κουκουλα κι εξηγει απαραιτητα πραματακια. μην αρχισεις το κειμ πριν το δεις.
- το δευτερο ειναι η κατσην που σου ανεφερα πιο πανω , για να μη λες οτι υπερβαλω.

Ας πω και εγω την αποψη μου για να υπαρχει και η αλλη αποψη. Διαβασα το ποστ απο πανω του μαλαχτη, η αληθεια ειναι οτι συμφωνω σε ολα.
Και ομως δεν με εχει κερδισει. Ο κοσμος του μου φαινεται πολυ μικρος. Καπου βρηκα ενα αλογο. Να το κανω τι? Μεσα σε λιγα λεπτα εισαι παντου. Και το χειροτερο, οι npc. Απλα καθονται, ανευροι, δεν μου λενε απολυτως τιποτα.

Οι μαχες του εξαιρετικες και δυκολες-οσο πρεπει- , πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος. Η νυχτες του grail , οπως πρεπει να ειναι. Αγχωτικες και με τρομο.

Μπηκα μολις στη δευτερη ζωνη και ξερω οτι θα παω μεχρι τελους αλλα δεν εχω το feeling να τρεξω να παιξω.

το ακουω, ακάρθη.
γουστα ειν αυτα.

εγω παλι αποζητουσα σαν τρελλος αυτον τον σχετικα μικρο, αλλά τοσο γεματο απ αυτα που εψαχνα κοσμο. στην εποχη του where winds meet (λατρεψα το εικαστικο του και τον κοσμο του) και του κριμσον ντεζερτ, 2 πανεμορφων γκειμς με 872 παραλληλες δραστηριοτητες ομως και ουσιαστικα χωρις μειν κουεστ, ηταν αυτο που μου ελειπε. εξερευνηση, παντου δυσκολοι εχθροι, ενα γκριζο μειν κουεστ (ακομα δεν ξερω με ποιον θα παω και ποιον θ αφησω...) σ εναν κοσμο που δεν θες 200 ωρες με το αλογο απ την μια ακρη στην αλλη, αλλά τον περπατας και θαυμαζεις τα περιβαλλοντα και πας αργα αργα οπως πρεπει, θεωρω.

και ολ αυτα συνδυασμενα με πρωτοτυπους, πολυ ενδιαφεροντες μηχανισμους. τι αλλο να ζητησω απο ενα μικρο πολωνικο στουντιο? ουσιαστικα ιντυ παιχνιδι ειναι και βαζει τα γυαλια σε πολλα ααα...

κι άλλο μεγαλο πατς, κι αλλο δωρεαν επικο dlc.
μια χαρα το πανε τα τυπακια της questline (και της awaken realms). μου θυμιζουν cdpr στα ξεκινηματα.
το στορυ και το τρέιλε:

νεο μεγαλο πατς, το 1.22, κι οπως μας συνηθισαν πια τα παλικαρια της Questline, κατι εξτρα που δεν ειχε ανακοινωθει ως DLC.
βασικα ειναι νεο mode του κειμ, καθαρα για μαζοχιστες. η αληθεια ειναι οτι διαβαζα παντου οτι θεωρειται σχετικα ευκολο το παχνιδι και συντομα γινεσαι overpowered. κι ετσι βαζουν ενα τεταρτο επιπεδο δυσκολιας, το Challenge mode, που βανεις οσα ντιμπαφς τραβαει η ορεξη σου στον ηρω και βοηθεια σου.
επισης τρεχει εκπτωση 35%, αλλα οπως βλεπω, ουπς, ληγει σε 2 ωρες. επενδυστε αφοβα, το αξιζει το κειμ κι οι μερακληδες ντεβς χιλια τακατό.

ανακοινωση, βιντεο και σκρην ακολουθουν κλασικα:

ad40d36a2dead2aacae46b375cfd83472a99f489.jpg

e60db466a3e5ae655a502438c952b8d36808dcad.jpg

0866fadfb0d09b0a4a77d4c4da3939e560cff6fa.png

ενας χρονος συμπληρωθηκε απ την κανονικη, ορθοδοξη (παναπει με την εξοδο απ το ερλιαξες) κυκλοφορια της γκοτιας.
χορταστικο απντειτ με πολλα θεματακια απ την πορεια της εξελιξης του γκειμ, μεγαλο πατς κι ενα κατι σαν dlc (ουσιαστικα καποιες νεες αρμορς και οπλα κυριως), προφανως δωρεαν.
περιλαμβανει το απντει μεχρι και δημιουργιες της κομιουνιτυ για το κειμ, που και απο κει φαινεται το ποσο εχει αγαπηθει.

ee6b6b5562110cd39296a6d311b3e101f5316cbe.jpg

το τημ αξιζει την αποθεωση, τοσο γι αυτο που οραματιστηκε, οσο και γι αυτο στο οποιο το εχει εξελιξει σημερα, με απανωτες βελτιωσεις και νεο κοντεντ.
και απλα δεν σταματανε. το χω ξαναγραψει οτι μου θυμιζουν πολυ το ξεκινημα της cdpr.... το απντειτ τελειωνει με το "απειλητικο":

oh and… We’re not ready to talk about what’s next just yet… but trust us, we’ve been busy.

:love::cool:

το απντειτ κι ενα βιντεακι (απ τα πολλα που ανεβασαν με την ευκαιρια της επετειου), που επιγραμματικα δειχνει την εξελιξη του παιγνιδιου απ την αρχη της δημιουργιας του ως σημερα:

Back