ΓΚΟΤΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ . _
το ειχα διαφημισει λογω εκτης αισθησης, αλλά τωρα που ασχοληθηκα, βλεπω οτι και λιγα ειχα πει.
δεν εχω προχωρησει πολυ, στην πρωτη μεγαλη περιοχη μετα το άσυλο κανω τις βολτες μου, αλλά το μονο σιγουρο ειναι οτι αδικειται αν θεωρηθει απλα κλωνος των ελντεσκρώ.
ειδικα η δουλεια που εχει γινει στα ατριμπιουτς και τα σκιλς, (που δεν ειναι απλα βανουμε εναν ποντο στο στρενγκθ ξερωγω, αρα βαραμε πιο δυνατα τα καύκαλα των εχθρων), ειναι αξιοθαυμαστη. υπογειες συνεργειες μεταξυ σκιλς που ανηκουν σε διαφορετικη "σχολη", ατριμπιουτς που επηρεαζουν μια σειρα απο παραγοντες που πρεπει να παρεις υποψη σου οταν λεβελαρεις κλπ.
ακομα και στο βαρετο κραφτινγκ των ποσονς σε άλλα παιγνιδια, εχουν προσθεσει μια δικη τους ωραια πουτανιά, που αυξομειωνοντας τον αριθμο των κομπονεντς μ ενα απλο + , - κατα την δημιουργια, μπορεις να παρεις λιγα, πολυ πιο ισχυρα ποσονς, αντι για περισοτερα αλλά πιο "αδυνατα". καθε point στο λεβελαρισμα εχει την σημασια του και ειδικα στην αρχη θελει προσοχη και ρισκο.
απολαυστικη εξερευνηση, εχθροι και μινιμποσηζ που βαρανε ασχημα, τουλαχιστον στην αρχη, γραφικαρες, χαρτης τοσο οσο, για να μην βαρεθεις/χαωθεις, τι αλλο θες? τα καλυτερα οπλα και σπελς βρισκονται σε σεντουκια στον βυθο της θαλασας ή ειναι καλα κρυμμενα σε δυσπροσιτα σημεια ή που απλα δεν εχεις σκεφτει να κοιταξεις κι ετσι επιβραβευει τον πετσακια ψαχτη που εχει φαει τα νιατα του ανεβαινοντας σε απατητες κορφες ή βουτωντας σε ντατζονς σκοτεινα κι ανηλιαγα στο σκάιρι, στο ομπλιβιο ή στο γουιτσε3...
εχει και μια κουλαμαρα που μ αρεζει ιδιαιτερως, σε λιγα αλλά δυνατα σημεια. όπως (σε βιντεο το ειδα, δεν εχω φτασει εκει ακομα) οτι καποια στιγμη σου δινει ενα πανεμορφο sketchbook και μια πενα και σκιτσαρεις οποιο σημειο θες (εχει πολλα πανεμορφα τοπια), αλλά αν θες, μπορει να τα χρησιμοποιησεις και σαν οπλα, και το αποτελεσμα ειναι χιλαριους.
τι αλλο? α, το γραψε και καποιος συφορουμιτης πιο πανω, ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. ειδικα αυτο που παιζει στο κυριο μενου ειναι υπεροχο. ακουγεται και σε μια γαματη κατσην, η οποια (οπως και τα διαφορα μπουντρουμια και το νησι οπου ξεκινας), σε βαζουν στο κλιμα οτι εδω δεν εχει πεταλουδες και λουλουδια και τον ηρωα που σωζει τον κοζμο και παιρνει την πριγκιπισα... εδω εχουμε νταρκ φανταζυ θεματα και αποδιδονται οπως πρεπει.
τελειωνω το σεντονι - φερστ ιμπρεσονς λεγοντας οτι οκ, εχει τζανκιλα και μερικες αναπηριες το κειμ, ειδικα σε θεματα ινβεντορυ και καποιων μηχανισμων, αλλά εκαμα με τον φιλο μου τον νεξους τα κουμαντα μου κι ειμαι μια χαρουλα. οι ντεβς ειναι παλικαρια κι οσοι εχετε παρακολουθησει την πορεια του κειμ, ειδατε οτι δινουν γερο μπονους κοντεντ κι εχει βγει και dlc χορταστικο σε πολυ καλη τιμη.
χρονια εχω να πωρωθω τοσο με κειμ, περιμενω να περασει η ωρα να παω να καώ και δεν μου συμβαινει συχνα τελευταια.
ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΑΦΟΒΑ.
οπως παντα, κατι να νοστιμισωμε το ποστ:
- το πρωτο βιντεο ειναι ενος τυπου που δεν αρκειται στα συνηθως χαζα βιντεα του στυλ: "15 πραματα που επρεπε να ξερετε πριν ξεκινησετε το κειμ και δεν σας ειπε κανεις", αλλά εμβαθυνει με λιγα λογια στους μηχανιζμους του κειμ που τρεχουν κατω απ την κουκουλα κι εξηγει απαραιτητα πραματακια. μην αρχισεις το κειμ πριν το δεις.
- το δευτερο ειναι η κατσην που σου ανεφερα πιο πανω , για να μη λες οτι υπερβαλω.