Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
double post γιατί έτσι

Ο Ricky Gervais θα πρέπει να ψάχνει για σωματοφύλακες για την επόμενη φορά που θα παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Δεν έχει φάει ξύλο ο Gervais και έφαγε ο Ροκ.

Capture.JPG
 
FB_IMG_1648485953764.jpg
 
Trump Mode On/

Περιτό να πούμε πως, ολόκληρη η χώρα θα καίγονταν αυτή τη στιγμή αν την γροθιά την είχε δώσει λευκός.

Trump Mode Off/
 
χθες που εψαχνα την τηλεταβερνα, πετυχα αυτο στα αποτελεσματα του YT.

tt.jpg
 


Ο νέος Τσεημς ο Μποντ;
 
Οντισιόν για της Ντενέρης τον άντρα, λολ.
 
Ενταξει, τωρα ηρεμησα λιγο. Που θα πηγαινε η κοπελα χωρις το βρακακι της; θα ελεγαν οτι στην ελλαδα δεν εχουμε βρακι να φορεσουμε,
 
σε καποια επικαιρα νεα απ την επισκεψη του πρωθυπουρογού στο γουαιτ χαους, να ριξωμε μια ματια στην Οικογενεια, οπως δεν την ειχαμε δει μεχρι σημερα. λειπει βεβαια το Καμάρι του Σογιού, η Ελπιδα της ελλαδος, ο αρραβωνιαστικος του Μαρακίου. κριμα, εχασε ευκαιρια ο μπαιντε να εντυπωσιαστεί.

δεν εχω κατι να πω για την μικρη κορη. εχω να παρατηρησω οτι η μεγαλη εχει παρει τα καλα στοιχεια της μητρος της και δεν ειναι δυσαρεστη οπτικά. (ημαντε τοξικος? θεωρειται παρενοχληση? μπορει να με σουρει στα δικαστηρια σε καμια 20αρια χρονια?? αν κρινετε ετσι, σβηστε τις αισχρες μου κουβεντες, αξιαγαπητοι γλουφςγλουφς αδμίνοι.)

Photo-by-Kyriakos-Mitsotakis-on-May.jpg


b64c50b9cabc4d03ae2a1e916a40a211.jpg
 
Εγω λεω να σβησει λιγο η φαση με την φωτογενεια του μητσοτακεικου. Καπου ειδα οτι μετα την επισκεψη του κυργιακου, κολησε covid η κορη του Biden.

Αν και το εχω κοψει με τις ειδησεις, πλην οσων ποσταρονται εδω, ειπα να περασω μια βολτα απο τα "αναλαφρα" θεματα.
Ελληνικη Τηλεοραση.


Για οσους βαριουνται τα κλικ προς το εξωτερικο του RQ
Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» και οι συνεργάτες της γούρλωσαν τα μάτια.


Η αντιδραση των συνεργατων της
anti.jpg
 
Last edited:
Κλασσικο Ελληνικο δραμα του χθες που εγινε η Αγγλικη πραγματικοτητα του σημερα.
Οι Ουκρανεζες πρεπει εχουν κλεισει περισσοτερα σπιτια απο οσα σπιτια τους εχουν καταστρεψει οι Ρωσοι.
Δεν ξερω τι της βρηκε.
Εκτος απο την ελλειψη μαγνητισμου που εχω για τις Βορειες φυλες, δεν λεει και πολλα. οχι οτι οι Αγγλιδες πανε μπροστα, κρυοκωλες και ανυποφορες.
 

Πραγματικά ότι πιο σκουπίδι έχει περάσει από την TV σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα ήταν αυτή η εκπομπή. Η τύπισσα πραγματικά τίνος κόρη είναι και έχει εκπομπή;
 
Αυτη εδω ειναι;

sp.png


Λεει οτι εχει κανει μαθηματα βιολιου αλλα δεν αναφερει που σπουδασε και αν πηρε καποιο πτυχιο.
 
Αυτη εδω ειναι;

sp.png


Λεει οτι εχει κανει μαθηματα βιολιου αλλα δεν αναφερει που σπουδασε και αν πηρε καποιο πτυχιο.

Αν ήταν το βιολί πουλί, θα ήταν όλοι μουσικοί.
 
α έχει κάνει και σαρβάιβορ; :p
 
α έχει κάνει και σαρβάιβορ; :p

Και όχι μόνο, φαντάζομαι, με τέτοιο άνοιγμα στόματος. Όταν έχεις ταλέντο... :Ρ
 
Back
Top