Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επιτέλους βγήκαν τα αποτελέσματα της απογραφής

Με μπακάλικη πρόσθεση, οι 20+ άνδρες και γυναίκες βγαίνουν περίπου 8.200.000. Οι εγγεγραμμένοι στις τελευταίες εκλογές ήταν 9.813.595 οπότε κοντά στους 1.600.000 είναι φύρα στους εκλογικούς καταλόγους.

Last edited:
Εγω βλεπω οτι δεν ακουσαν τον Πανουση και τωρα χανομαστε.
Μπα, μετρανε απο 2011 οποτε εκει μεσα εγινε η μεγαλη φυγη απο νεους. Αν δεις ανα νομο, οι μεγαλυτερη μειωση ειναι στους 20-49

Ξύπνα λαέ..

Κανονικα θα επρεπε να παρεισφρησουν ακτιβιστες της ιδιωτικοτητας σε αυτα τα συλλαλητηρια, να πετανε τρικακια για το πρωτο βημα της αυταρχικης κινεζικοποιησης των δικαιωματων των ευρωπαιων πολιτων και να μοιραζουν πανο/σημαιες φωναζοντας "κατω οι νεες ταυτοτητες!" μαζι με τους παπαδες και τις γιαγιαδες...τοσα χρονια το κανουν επιτυχως οι ΣΕΚιτες, τιποτα δε μαθαμε. Εκει που πρεπει να γινει σωστο καπελωμα, δε γινεται τιποτα

Αυτα τα πραγματα μην τα γελατε, ποτε δεν ξερετε. Εδω γκομενες κοιταμε και πεφτουν και τσακιζονται.

απ την φουρναρισα στην περιπτερού....
ευγε, λελο! σ αρεζουν τα κορίτσα της βιοπάλης.

απ την φουρναρισα στην περιπτερού....
ευγε, λελο! σ αρεζουν τα κορίτσα της βιοπάλης.
Μου αρεσουν τα κοριτσια που ειναι ομορφα και εχουν προσβαση σε ειδη πρωτης αναγκης.
Σημαντικο: δεν ειμαι πεφτουλας. Καμια γυναικα που εχω συναναστροφες δεν γινεται αρσιβαριστρια απο το βαρος του πεσιματος. Εκτιμουν το λεξιλογιο μου γιατι οι γυναικες εχουν κολλημα με τις ευηχες λεξεις, ειδικα εαν δεν τις εχουν λαβει στο παρελθον. Εκτιμουν και τον τροπο που ανεβαζω την αυτοπεποιθηση τους. Τους αρεσουν και τα μινι ποιητικα.
Γελανε αβιαστα, οχι με εμενα αλλα με αυτα που λεω. Πλην φουρνου (ειναι και ολες παντρεμενες γμτ) που καποιες φορες μπαινει δωρεαν πραμα στην σακουλα, οτι βρεθει μπροστα τους το πετανε μεσα, χωρις να πω κατι. οι κοπελες δεν κερνανε αλλα ξερω οτι αν πω, ωχ! ξεχασα να παρω λεφτα, με αδεια χερια δεν θα φυγω. Εχω κανει τεστ, ωχ... δεν πηρα λεφτα; περιμενω το δεν πειραζει και βγαζω το χρημα. Δεν εκμεταλλευομαι καταστασεις.
Ειναι ωραια πλασματα οι γυναικες, εκτος απο τις πρωην.

Βαρύ χτύπημα της κακοκαιρίας στον Βόλο: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος - iefimerida.gr

Το σημερινό δεν έχει προηγούμενο, έχουμε ""πνιγεί"" από το νερό! Απίστευτη βροχή, έχουν πλυμμηρίσει τα πάντα. Η πολιτική προστασία έστειλε μήνυμα απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Κράτα το σώου μαϊμού κράτα το σώου
Μέσα μας όμορφα οι στριγκλιές σου ηχούν
Ξελόγιασέ μας, ταξίδεψέ μας, ταξίδεψέ μας
Ταξίδεψέ μας στην σπασμένη σου φλέβα
Πότισε μ’ αίμα όσους πληρώσαν να πιουν
Δε μας χορταίνεις μαϊμού, δεν μας χορταίνεις
Θέλουμε κι άλλο ψέμα, κι άλλο ψέμα

wtf? νόμιζα ότι ο Βόλος δεν είναι εύκολος για τέτοια φαινόμενα, τι σκατά έριξε;

Back