Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χοτ-ντογκ στιφάδο είχες πάρει; Εκτός και αν είχε καμιά σοδειά νεροκρέμμυδα ο Λονδρέζος και είπε να τα κάνει giveaway στα σάντουιτς του

Αυτα τα κρεμμυδια δινουν την εντυπωση οτι σπαρταρανε, θα επρεπε να ειχαμε βιντεο.

δεν ήταν πολλά, το ψωμάκι ήταν μικρούτσικο... για 10 λίρες περίμενα περισσότερα, αλλά έτσι για το γαμώτο και την εμπειρία το πήρα, αν και όπως είπα το λουκάνικο ήταν φανταστικό.

Αστο να παει φιλε. Οταν ειχε σκασει μυτη η γυναικα μου στην Ελλαδα, πεινασε πολυ γιατι νωριτερα εφαγε σαν σπουργιτι. Σαν κοκετα που ειναι, η διαιτα ειναι μονιμη. Πηρε ενα χοτ ντογκ απο ραντομ μαγαζι. Την ρωτησα αν θα το φαει ολο και μου ειπε, λιγες μπουκιες μονο. Παραλιγο να φαει και το χερι μου. Δεν ειχε κρεμμυδια που να προσπαθουν να αρπαξουν περαστικους.

"Χοτ-ντογκ στο Λονδίνο για την εμπειρία" ?
Είναι σαν να μου λες "Τράβηξα τσάρκα στη Καμπότζη και έφαγα από το τοπικό μπεργκερ κινκ".

Με εξαιρεση τον θειο Νωντα, δεν ξερω ποιος παει στην Αγγλια για να μασουλησει. Καλα, και η Ολλανδια δεν παει πισω.

Αυτο που κανει το Αγγλικο φαγητο (Οι αγγλοι δεν εχουν κουζινα αλλα φαγητο - Ηρακλης Πουαρο) να ξεχωριζει, ειναι επειδη μοιαζει με αποφαγια.

Με εξαιρεση τον θειο Νωντα, δεν ξερω ποιος παει στην Αγγλια για να μασουλησει. Καλα, και η Ολλανδια δεν παει πισω.

Αυτο που κανει το Αγγλικο φαγητο (Οι αγγλοι δεν εχουν κουζινα αλλα φαγητο - Ηρακλης Πουαρο) να ξεχωριζει, ειναι επειδη μοιαζει με αποφαγια.
μετά μου λέτε γιατί έφαγα μπέργκερ και χοτντογκ στο Λονδίνο :p

η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα χοντογκ αλλά bratwurst από ένα περιπτεράκι του xmas market στην πλατεία Τραφάλγκαρ, δεν είναι ότι έψαχνα λονδρέζικο χοντογκ :p

Γενικά δεν υπήρχε κάτι να αξίζει να ασχοληθείς σχετικό με την κουζίνα αυτής της χώρας, το μόνο ενδιαφέρον φαγητό που μου έμεινε να θυμάμαι δεν ήταν καν δικό τους αφού ήταν σε ψαγμένο κινέζικο από κινέζους για κινέζους στην Chinatown του Λονδίνου και μετά την βγάλαμε με μπέργκερ και γρήγορο φαγητό στο πόδι και κανά κρύο από ΣΜ. Έχει πολλά να δεις και να κάνεις το Λονδίνο αλλά το φαγητό δεν είναι ένα από αυτά.

Αρχίζει και περιπλέκεται η ιστορία. Από το μουντό Λονδίνο πήγαμε στον Φου Μαντσου και τη φιλμογραφία του Γκοντφρεη Χο.
Στην Αίγυπτο, θαρρώ πως θα έφαγες εξαιρετικά στρουντελς από κάνα ξανθό γαλανομάτη. Am I right;

Εβλεπα τον Αλεξανδρο του Netflix. Για οσους δεν τον ξερετε, εχει αναψει φωτιες και πυρκαγιες.

Λογικα, επειδη ειπα μερικες κουβεντες για τον τυπο με τα βασανιστηρια, το ΥΤ μου προτεινε και αυτο.

@nitro912gr ασε τα μακαρονια και τσιμπα βατραχοπεδιλα, μασκα, κρανος και σωσιβιο. Ιδιο σετακι και για την γυναικα σου, μην εισαι μπουφος.

ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΕΝΤΡΑΚΙ

Φαντάσου να ήταν στο διαμέρισμα του και να έσκαγε χαλάζι έξω... Τρομοκρατικό χτύπημα και αλαχου ακμπαρ στον 25ο όροφο.

ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΕΝΤΡΑΚΙ

ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
Γέλασα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Ειδικά με τον τίτλο που δεν φαίνεται ολόκληρος και περίμενα να συνεχίζεται με "πόλεμο με δεκάδες σκίουρους" ορ σάμθιν.
Ανώτερο κι από το γέρος άνθρωπος φωνάζει στο σύννεφο πάντως.

this is Texas, where a resident coming to the door with a gun is not unusual.

Καταπληκτικο μερος για να ζεις. Δεν ειμαι σιγουρος εαν η βλακεια υπηρχε πριν την ιδρυση του Αμερικανικου κρατους.

Back