Aνoίγω αυτό το νήμα για να συζητάμε για τα board games ρόλων η στρατηγικής.
Το τελευταίο διάστημα με έχει πιάσει στην κυριολεξία μια μανία γιαυτό το είδος που τόσα χρόνια αν και φανατικός των rpg games ποτέ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ.
Tώρα έχω πάθει μια μανία την τελευταία βδομάδα να διαβάζω και να αγοράζω κουτιά με game ώστε να μπω στον κόσμο τους.
Το καλύτερο site που έχω βρει γιαυτό τον νέο gaming κόσμο είναι αυτό εδώ
The definitive source for board game and card game content. Find millions of ratings, reviews, videos, photos, and more from our community of experts.
boardgamegeek.com
Για αγορά των board game είναι η Κaissa εδώ ελλάδα που οι τιμές τους δεν ξεφεύγουν και πολύ από αμαζον και φυσικά το amazon.
Μερικά από τα game που μπορείς να τα βρεις διαθέσιμα και μου έχουν κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον ώστε να γίνουν αγορά είναι τα παρακάτω.
Groomhaven
Το έχω παραγγείλει ήδη και πρέπει να είναι μεγάλο έπος αν και όλοι λένε ότι είναι φοβερά δύσκολο ώστε να μάθεις τους κανόνες. Δεν πειράζει είναι η πρώτη μου επαφή και λέω να μπω με τα καλά στα βαθιά

.
Ακριβό βέβαια αλλά story driven σε fantasy κόσμο με άπειρα καλούδια το κουτί του μέσα
Vanquish monsters with strategic cardplay. Fulfill your quest to leave your legacy!
boardgamegeek.com
Dune Imperium
Λένε όλοι τα καλύτερα γιαυτό το game βασισμένο στο κόσμο του dune. Σε σχετικά καλή τιμή και με αρκετά expansion.
Influence, intrigue, and combat in the universe of Dune.
boardgamegeek.com
Mansion Of Madness
Αυτο είναι σε ένα νέο είδος που έχει και app μαζι και συνδιάζεται μαζί με το deck του. Kαι αυτό με πολλά expansion.
Unravel mysteries in Arkham with your investigative team in this app-guided game.
boardgamegeek.com