By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!σε solo mode λες να αξίζει το game γιατί διαβάζω ανάμεικτες κριτικές και οι περισσότεροι πάνε προς το ότι σε solo mode είναι τελικά ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και ότι χάνεις μεγάλο μέρος του gameplay τουΤην Παρασκευή ήρθε το παρακάτω από Kickstarter. O Cole Wehrle είναι γνωστός για το εξαιρετικό και ανισόμετρο (οριακά pun intended) Root.
![]()
John Company: Second Edition
Promise and cajole your way to the top whilst running the East India Company.boardgamegeek.com
Από πρώτες εντυπώσεις έχω να πω μερικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι το κουτί είναι προσεγμένο και... βαρύ. Το παιχνίδι είναι περίπλοκο, έχει 41 σελίδες manual (απόρροια του ότι προσπαθεί να κρατήσει μία ιστορική συνέπεια). Τα υλικά του είναι ποιοτικά (το ίδιο και η εκτύπωσή τους), ενώ έκανα το κάτι παραπάνω και τσίμπησα μεταλλικά κέρματα επειδή... FOMO. Έπειτα από όλα αυτά: απλώς πελάγωμα... 20 λεπτά intro στο youtube για την εισαγωγή στο παιχνίδι (από το δημιουργό), άλλη 1.5 ώρα για να εξηγήσει τους βασικούς κανόνες. Θα χρειαστεί ένα τετράωρο για στήσιμο και solo κατανόηση. Θετικό στο τελευταίο είναι ότι ο ίδιος ο Cole ισχυρίζεται πως το παιχνίδι είναι procedural (περίπου όπως το Scythe): είναι προτιμότερο να το ξέρει ένας και να το εξηγεί όπως πάει ο γύρος.
Δεδομένου του attention span του group μου συνηθίζω να παίζω (και φτάνει μόνο μέχρι Cartographers - fun tetris party game btw), με βλέπω να ασχολούμαι αποκλειστικά solo.
κοίτα τα euro game η όπως τα λενε από τι έχω καταλάβει δεν είναι τόσο για σόλο γιατί στα συνεργατικά αυτά που έχω παίξει μέχρι τώρα μια χαρά είναι το σολο όπως το waste knights η το φανταστικό lands of Gazlyr που παίζω εδώ και κανά μήνα.Ίδανικα 3 άτομα, άντε να τα βρεις και να τους εξηγήσεις τους κανονιές βέβαια. Solo mode, Mage Knight μόνο._
ΓΑΜΑΤΟ!!!Ορίστε και η δικια μου μικρη συλλογη απο επιτραπέζια! Υπαρχει ενα θεματακι θα ελεγε κανεις με Lord of the Rings χαχα
Ισως απο τα καλύτερα Card Games που εχω παιξει ποτε μεγάλο κολλημα!! Στη Ουσια ειναι σαν party based RPGμε Story elements και στρατηγικο combat και resource management και ΥΠΕΡΟΧΟ Artwork στις κάρτες !!! Και επίσης παιζεται ευχάριστα και σολο χωρις να χάνει ιδιαιτερα σε mechanics!!
View attachment 4985View attachment 4986
View attachment 4987
ΓΑΜΑΤΟ!!!
Ηθελα να γραψω και γω για το Dungeon Fighter 2η εκδοση που πηραμε προσφατα και τρελαινομαστε στο γελιο, αλλα τι να κλασει μπροστα σε αυτα...