What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tαξιδιωτικος οδηγος

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Μεταφορά υγρών στη χειραποσκεύη (αυτή που παίρνεις στο αεροπλάνο) επιτρέπεται μόνο σε συσκευασίες των 100ml και μέσα σε σακουλάκι που αν δεν εχεις σου δίνουν στον έλεγχο.
Τα υπόλοιπα στη βαλίτσα-αν έχεις.
Αν έχεις σαμπουάν 5σε1 700ml (υπάρχει και τέτοιο btw) μήν το πάρεις μαζί σου <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
Εχε υπόψιν σου οτι τα πολύ φθηνά εισητήρια συνήθως δεν συμπεριλαμβάνουν βαλίτσα παρα μόνο χειραποσκευή και πρέπει να πληρώσεις παραπάνω.
Οπότε αν θες οικονομία παρε χειραποσκευή με τα παραίτητα και τα υπόλοιπα φόρεσε τα όλα πάνω σου κάπως έτσι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f1/d5/e4/f1d5e450b28facaa789b259ab7930256.jpg" alt="f1d5e450b28facaa789b259ab7930256.jpg" class="bbcode_img" />
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Από περιέργεια, μικρές συσκευασίες σαμπουάν που μπορείς να βρεις; Έχω πετύχει μόνο σε κάτι Head & Shoulders που μοίραζαν έξω από το στρατόπεδο στην Θήβα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Συνήθως δείγματα, ή από σουπερμάρκετ δίνουν 1+ κάποιο δώρο σε μικρότερη συσκευασία. Μετά στα ξενοδοχεία.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182


Stamatimenos wrote:
Ψήνομαι τώρα που έχω κάτι φράγκα να πάω Στουτγκάρδη σε μια κόμενα, αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ σε εξωτερικό, βασικά ούτε ποτέ έχω ταξιδέψει με αεροπλάνο, παρά μόνο όταν ήμουν μικρός και τα κανόνιζαν άλλοι για 'μένα.
Τι συμβουλές δίνετε εσείς οι "ψημένοι";</blockquote>
Να δώσω συμβουλή ο "ψημένος"... Αν είχα μια συμβουλή σχετική με τα ταξίδια αυτή θα ήταν... Μην πας σε μέρος χωρίς λόγο και αιτία μόνο για μερικές μέρες. Ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου, και ξέρω πως αυτό κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα(αυτό έκανα και εγώ στο παρελθόν) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνεις και εσύ. Να πας σε μέρη που έχεις έρωτα μαζί τους για κάποιο λόγο (!) και για ικανοποιητικό αριθμό ημερών ώστε πραγματικά να αποκομίσεις κάτι, για ταξίδι ζωής... όχι ταξίδι χωρίς λόγο και αιτία.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
αν ειναι για λιγες ημερες, παρε κατι που να μπορεις να το παρεις μαζι σου μεσα στο αεροπλανο. θα γλυτωσεις αρκετο χρονο και θα εισαι πολυ ευελικτος.
σαμπουαν, οδοντοκρεμες, καθαριστικα πατωματος, φαρμακο για τον βηχα κτλ. να τα αφησεις στο σπιτι σου. αν μεινεις σε ξενοδοχειο θα βρεις τα παντα.
αν μεινεις σε σπιτι γκομενας, θα σου δωσει τα δωσει εκεινη ή θα σου πει που να βρεις.
δεν ειναι κακο να πλυνουμε και κανενα σωβρακο. εκτος και αν προτιματε να σας βγουνε τα χερια απο το κουβαλημα επειδη δεν θελετε να πλυνετε μια καλτσα.

στο θεμα πας δεν πας, φοραω παρωπιδες. αν εχεις την ευκαιρια, πας οπουδηποτε. ποτε δεν ξερεις τι θα συναντησεις εκει που θα πας. ο κοσμος ειναι γεματος ευκαιριες. δεν χρειαζεται να γυρισεις ολο τον τοπο, για να πεις οτι εκανες κατι εκει που πηγες.
Αν θελουμε να δουμε το πραγματικο προσωπο του τοπου που πηγαινουμε, παμε μια βολτα απο τα μερη που δεν πανε ολοι. δεν εννοω να μπειτε σε κανενα σκοτεινο δρομακι.
Στο Λονδινο περασα απο μια σκοτεινη διαβαση και ειχε παντου εμετους και σκ@τ@.

Το εχω ξαναπει αλλα ειναι πολυ σημαντικο. εαν μεσα στο αεροπλανο σκασουν μυτη δυο κουκλαρες και σας ζητησουν να αλλαξετε θεση, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. μην πατε να το παιξετε κυριοι και αρχισετε το σε ολα ναι, επειδη ειναι ομορφες. ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ δεν μπορω να σηκωθω.
λεμε ΟΧΙ γιατι η μια θα καθησει διπλα μας. αν πειτε ναι θα χασετε επαφη με τα γκομενακια.

Οταν πηγα Ν. Αφρικη μου εσκασαν δυο διμετρες καλονες και μου ζητησαν με καυτο χαμογελο να αλλαξουμε θεσεις.
αραλιγο να πω ναι γιατι εχασα τα λογια μου. αχ ποσο ομορφα μυριζε η ξενερωμενη απο εμενα γκομενιτσα. μετα απο 20 λεπτα πιασαμε κουβεντα και ειδε οτι δεν ειμαι μαλακας.

Αφηστε τετοιου ειδους ευγενειες για τους ξενερωτους.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
bunny best guide <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />

Νταξ τα κλεισα για Μάιο με Germanwings, 2 κατοστάρικα απευθείας πτήση και η τιμή συμπεριλαμβάνει βαλίτσα ως 23kg <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
260
3 μερες τωρα γυροφερνω στα σοκακια του Τοκιο. Θα ποσταρω εμπειριες και γενικοτερες εντυπωσεις με το που επιστρεψω στη μαμα πατριδα. Μερικα πραγματα στα γρηγορα:<br><br>1)  Με το τσεκ-ιν εφαγα το πρωτο μπαν ιν δε φεϊς λογω (3ετους) τατουαζ στον ωμο. Χαλαλι, δεν ανυπομονουσα κιολας να κανω ντου τσιτσιδος στα λουτρα με αλλους Ιαπωνες.<br>http://i.imgur.com/jqsE7Sjh.jpg<br><br>2) Χωρις καμια δοση υπερβολης, το μεσο ελληνοπουλο συννενοεται καλυτερα απο τον μεσο ιαπωνα υπαλληλο υποδοχης στα αγγλικα. Ευτυχως που το google translate λειτουργει και offline πλεον.<br><br>3) Η akihabara ειναι μονο για τους ανιμε/μανγκα weaboos. Δυστυχως οι απανταχου gamers δεν θα συγκινηθουν με αυτα που προσφερει η συνοικια. Τα μελη της master race ειδικοτερα θα βρουν fuck-all. HAVING SAID THAT, παρτε ματι αυτα τα γαμιστερα Metal Gears. Rex και ξερο ψωμι.<br><br>http://i.imgur.com/svu5RkKh.jpg<br><br>4) Το Τοκυο εχει διασπαρτα μεσα νησιδες πρασινου που αξιζουν να τα επισκεφτεις. Καθε παρκο εχει το δικο του gimmick, ειτε αυτο θα ειναι το Παλατι του Αυτοκρατορα ή το Meiji Temple, ο μεγαλυτερος ναος του Τοκυο.<br><br>http://i.imgur.com/BQ2nid0h.jpg<br>http://i.imgur.com/eQdhvcPh.jpg<br><br>Περισσοτερα και με λεπτομερειες το &#039;16. <br><br>
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
2) Μου αρέσει αυτό το τυπικό "Ε όχι και χειρότεροι απ&#039;τους Έλληνες"....  Τι υπερβολή;; Οι Έλληνες είναι απ&#039;τους πιο γλωσσομαθείς σε όλο τον κόσμο. Άσε που τα Αγγλικά και τα Ελληνικά είναι ινδοευρωπαϊκες γλώσσες, ενώ τα Ιαπωνικά δεν είναι. Δηλαδή τους είναι πολύ δύσκολο να μπουν στην λογική των Αγγλικών ενώ σε εμάς είναι πολύ εύκολο.<br><br>3) Έχω να πατήσω μερικά χρόνια αλλά εγώ θα έλεγα το άκρως αντίθετο. Πως το ανιμε/μανγκα aspect της Akiba είναι υπερεκτιμημένο στα μυαλά πολλών, και πως υπάρχουν πολλά μαγαζιά για gamers και otaku διαφόρων hobby. Φτάνει να ξέρεις που πας.<br><br>Καλά να περάσεις και καλές γιορτές. Ελπίζω να πας και σε καμιά άλλη πόλη, το Kyoto σίγουρα αξίζει 3 μερούλες. Ψάξε λίγο και τα christmas illuminations γιατί κάνουν τρελά πράγματα με αυτά οι Ιάπωνες.
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
260
<blockquote><br><br>3) Έχω να πατήσω μερικά χρόνια αλλά εγώ θα έλεγα το άκρως αντίθετο. Πως το ανιμε/μανγκα aspect της Akiba είναι υπερεκτιμημένο στα μυαλά πολλών, και πως υπάρχουν πολλά μαγαζιά για gamers και otaku διαφόρων hobby. Φτάνει να ξέρεις που πας.<br></blockquote><br><br>Δυστυχώς, nope. Με αυτό το σκεπτικό πήγα, νομίζοντας ότι το ανιμε ασπεκτ θα ήταν υπερεκτιμημένο και θα έβρισκα μαγαζάκια που προσφέρουν συγκινήσεις και στον μέσο gamer/gadget enthusiast. Έκανα βόλτα την Akihabara, θαρρώ πως είδα τα περισσότερα μαγαζιά στις κυρίως οδούς καθώς και διάφορα ψιλοκρυμμένα σε στοές/υπογείως. <br><br>Άμα είναι να μιλήσω με αναλογίες, το 60% είναι arcades και παιχνιδομάγαζα (θυμάστε αυτά τα μηχανήματα που δέχονταν κέρματα, είχαν κάτι δαγκάνες μετέωρες που προσπαθούσες να ελέγξεις για να πιάσεις το αρκουδάκι στον πάτο? Ε, φανταστείτε καταστήματα μόνο με τέτοια), 30% μαγαζιά αφιερωμένα στα άνιμε και μάνγκα merchandise και 10% φαγάδικα. Gaming merchandise άντε να βρεις χωμένα ανάμεσα σε πολύ μεγαλύτερα, πολύ πιο ποικιλόμορφα αντίστοιχα του άνιμε.<br><br>Εν ολίγοις, το Akihabara είναι πολύ ωραίο γιατί αφουγκράζεσαι μια nerd culture που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα (τουλάχιστον εκεί που μένω εγώ), μέκκα για τους οτάκου, θα έλεγα εν τέλη αδιάφορο για τον μέσο gamer. Χαίρομαι που πήγα και την βίωσα, δεν μου κάνει όμως αίσθηση να την ξαναεπισκεφτώ όσο βρίσκομαι εδώ.<br><br>Kyoto, εννοείται μια στάση. Είναι 100ε το Shinkanshen αλλά χαλάλι, έχω ακούσει τα καλύτερα. <br><br>Καλές γιορτές σε όλους, με εξαίρεση βέβαια στον Gaben που δεν έχει βάλει ακόμη STEAM SALES, ffs :pcmr:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
<blockquote><br>Καλές γιορτές σε όλους, με εξαίρεση βέβαια στον Gaben που δεν έχει βάλει ακόμη STEAM SALES, ffs :pcmr:<br></blockquote><br><br>he wot mate?
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Aki... Akihabara?!?!?! <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /> :hypetrain2: :hypetrain2:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
τελικα οι ασιατικοι προορισμοι ειναι και οι καλυτεροι;
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
260
<blockquote><br>τελικα οι ασιατικοι προορισμοι ειναι και οι καλυτεροι;<br></blockquote><br><br>Μόνο και μόνο το culture shock που βιώνει ο επίδοξος ταξιδιώτης φτάνει ως λόγος προτίμησης Ασίας over Europe. Έστω και μια φορά αξίζει κατά την άποψή μου. Στα περί Ιαπωνίας τώρα.<br><br>Να ξεκινήσω καταρχάς με το budget. Για δύο άτομα, πήγαινε-έλα Τόκυο και 13 διανυκτερεύσεις, η "ζημιά"  μας βγήκε 2350 ευρώ σύνολο. 1175 ο καθένας. Ακούγεται τσουχτερό, το Τόκυο φημίζεται για την ακρίβειά της, αλλά δεδομένου ότι:<br><br>-Φύγαμε για τις γιορτές και γυρίσαμε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά. Ακριβώς μέσα στην περίοδο των γιορτών δηλαδή.<br>-Κάτσαμε κοτζάμ δύο βδομάδες.<br>-Το ξενοδοχείο ήταν 15 λεπτά απ&#039;το Tokyo Metro Station (σαν να λέμε σταθμό Συντάγματος) και....2 λεπτά από ένα μικρότερο σταθμό που σε πέταγε Roppongi, Akihabara, Shibuya, στα δημοφιλέστερα spots της πόλης, με λίγα λόγια. <br><br><img src="http://i.imgur.com/qoJdb4J.jpg" alt="qoJdb4J.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br>Αll things considered, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο δα πανάκριβο και άδικα έχει αποκτήσει αυτή τη φήμη. Σαφώς πιο ακριβό απ&#039;το να πας ταξιδάκι εσωτερικό, εφάμιλλο δα με κάποιον δημοφιλή προορισμό της Ευρώπης, με τις ίδιες διανυκτερεύσεις και μέσα στην γιορτινή περίοδο. Έχω γνώρισει άτομα που χύνουν ιδρώτα για το χιλιάρικο ώστε να κάνουν βολτούλες στην Αράχωβα...αλλά τέλος πάντων, I won&#039;t judge. Έκει που είναι ΟΝΤΩΣ πανάκριβο είναι οι συγκοινωνίες και το φαγητό. Γι&#039;αυτά θα μιλήσω πιο κάτω.<br><br>Το Τόκυο είναι καταρχάς, τεράστιο. Το σύστημα του μετρό πηγαίνει κυριολεκτικά παντού, οπότε 13 μέρες φτάνουν και περισσεύουν για να δεις ότι έχει να προσφέρει η πόλη, να απορροφήσεις την κουλτούρα και να βιώσεις έστω και λίγο την ζωή στην Ιαπωνία. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτό που λέμε εμείς "μετρό" εκεί πέρα είναι ένα σύμπλεγμα γραμμών που ανήκουν σε 4-5 εταιρείες, όποτε όχι μόνο χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια με τον χάρτη που έχεις (ή το app) αλλά όταν αλλάζεις γραμμή από εταιρεία σε εταιρεία πρέπει να τα "σκάσεις" στις εξόδους έξτρα.  Ξεχάστε την πρόσφατη αύξηση του εισιτηρίου στα 1,40, εδώ μιλάμε για άρπαγμα, 150 ευρώ πήγαν πραγματικά άκλαφτα. Και θα μου πείτε, ρε είδωλον νουμπά, μα γιατί δεν πήρες κάποια απ&#039;τα πακέτα προσφορών για ανλιμιτεντ γιουσ ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έλα όμως, απαντώ, λόγω των προαναφερθέν 4-5 εταιρείων,<u> θα πρέπει να παίρνεις πακέτο για το κάθε ένα από αυτά.</u><br><img src="http://i.imgur.com/tiLb2Wb.jpg" alt="tiLb2Wb.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Οπότε πληρώνεις ένα πόσο για να πάρεις την Pasmo σου (Φανταστείτε prepaid καρτά που λειτουργεί μόνο για το μετρό και κάποια συγκεκριμένα καταστήματα, συνήθως περίπτερα και vending machines), την "φορτώνεις" λεφτά στα μηχανήματα των σταθμών και την χτυπάς για να έχεις πρόσβαση στους συρμούς. Όσο για την εύκολη διακίνηση, well...<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://cdn.deepjapan.org/content/images/.user/_image1_1__8j-lA1396407638221.gif" alt="_image1_1__8j-lA1396407638221.gif" class="bbcode_img" /></span><br>Θέλει λίγο να το συνηθίσεις. Στα θετικά βρίσκω την ησυχία που υπάρχει μέσα στα βαγόνια. Οι Ιάπωνες κάθονται και διαβάζουν/ ακούν μουσική/ παίζουν χωρίς να ενοχλούν κανένα, είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, που λένε. Είναι απ&#039;τα μικρά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση εκεί.<br><br>Άλλη εντύπωση που μου άφησε το Τόκυο είναι, φυσικά, η κουζίνα.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/x3UYe4Q.jpg" alt="x3UYe4Q.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Δεν είμαι φαν του σούσι, το παραδέχομαι, αλλά όλα τα άλλα, από τα νουντλς μέχρι τα σαπισμένα φασόλια Natto, τα τρώω. Μόνο 2 κίλα πρέπει να πήρα από τα Onigiri που βρίσκεις στα σουπερμαρκετ, 4 τα είχα για πλάκα. Δεν είναι και κανά κατόρθωμα για έναν γνήσιο Έλλην, σίγουρα, και εκεί εγκείται το πρόβλημα με το φαγητό. Μιλάω τώρα καθαρά προσωπικά. Μονίμως, και όταν λέω μονίμως το εννοώ, πεινάς. Είναι ένα αίσθημα που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού που σε σπρώχνει στο κοντινότερο φαγάδικο και δεν σε αφήνει στην ησυχία σου. Και γιατί έτσι? Γιατί δεν βρίσκεις ψωμί και πατάτες. Έτσι.<br><br>Με εξαίρεση τα Macdonalds (που δεν τρώω για κανένα λόγο, δεν συμφωνούν με το στομάχι μου), δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τίποτα απ&#039;τα δύο. Οι φέτες ψωμί που σου φέρνανε πριν το γεύμα σε κάποια ταβέρνα δεν υπάρχει εδώ. Το "βάλε και μια πατάτες, παρακαλώ" ξέχασε το. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτή την...έλλειψη, να το πώ? Δεν νιώθεις ικανοποιημένος ότι χόρτασες και έτοιμος να περπατήσεις για άλλες 4 ώρες. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα το διαβάσουν αυτό και θα σκέφτονται ότι μια χαρά θα τα καταφέρνανε στη θέση μου. Και&#039;γώ έτσι σκεφτόμουν πριν πάω. Το ρύζι απλώς δεν φτάνει, ρε μαν.<br><br>Πάραυτα, τα πιάτα που όντως δοκίμασα ήταν εξαιρετικά, με το yakisoba να είναι by far το αγαπημένο μου noodle dish. Μνεία πρέπει να δώσω στο εστιατόριο πάνω στο βουνό Τακάο, που σερβίρει σούπα με μανιτάρια που φυτρώνουν εκεί. Εξαιρετικό, απλά.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/XCIkGSd.jpg" alt="XCIkGSd.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Επειδή κουράστηκα και είναι 5 τα χαράματα, θα το σταματήσω εδώ και θα το συνεχίσω λείαν συντόμως. Ότι ερωτήσεις έχετε ευπρόσδεκτες. Οι εντυπώσεις μου για akihabara στην προηγούμενη σελίδα. Τώρα που το διαβάζω μπορεί να ακούστηκα λίγο γκρινιάρης, αλλά αυτά τα (σχετικά μικρά) θεματάκια που είχα με το Τόκυο είναι τα μοναδικά σε όλη την διαμονή. More to come.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
και υστερα λεγατε για μενα οτι πρεπει να γραψω βιβλιο. ο αλλος πηγε δυο εβδομαδες στην Ιαπωνια και ειναι ετοιμος να γραψει το βιβλιο<br>"Ιαπωνια, τα παντα ολα"<br><br>αν και τα παρακατω δεν μπορω να τα πω ταξιδιωτικο οδηγο και ισως ανηκουν σε καποιο blog. ισως να εχουν γελιο και <br>ισως να παρετε μια ιδεα για την νυχτερινη ζωη που καμια σχεση δεν εχει με την ελληνικη νυχτερινη ζωη. ειναι καλυτερη <br><br>και δεν μπορει να εχει ανταγωνισμο, γιατι οι ελληνες ξερουν απο γλεντια :pP<br>το ψαλιδι και η γομα ειναι στην διαθεση των διαχειριστων.<br>[hide login=1]<br>λοιπον, ηρθε η ωρα να γραψω (με σεμνο τροπο και ψαλιδι στα επιμαχα) για τις βραδινες αποδρασεις στο εξωτερικο. μην περιμενετε καυτες περιγραφες αλλα πολυ καυτες............. επειδη ειναι ολα ειναι περιστατικα.<br><br><b>Αλλος κερναει αλλος τον πινει.</b> <br><span class="bbcode_spoiler">πινω σε ενα μαγαζι και στο οπτικο μου πεδιο εμφανιζεται η μαυρη θεα Αφροδιτη. ειναι με εναν κινεζο ο οποιος <br><br>κερναει και οι δυο τους παιζουν τον ρολο του νεροχυτη.<br>κοιταζω και ζηλευω... με κοιταζει η θεα και γουσταρει φανερα. χμ!<br>ειμαι να φευγω, εχω να δοκιμασω τα ποτα και σε αλλα μαγαζια. της κλεινω το ματι και φευγω με ενα φιλαρακι. μολις <br><br>βγαινουμε εξω μου λεει οτι η γκομενα εφαγε ξενερωμα που φυγαμε. λεω δεν πειραζει και κανω επιτοπια στροφη και <br><br>ξαναμπαινω στο μαγαζι. ξεχασα να αδειασω την κυστη μου.<br>με το που μπαινω μου κανει ντου η γκομενα. μου λεει δωσε μου τον αριθμο σου.... οκ........... μου λεει ελα να σου <br>γνωρισω την αδερφη μου. παραξενο που δεν την ειχα προσεξει γιατι επιανε το μισο μαγαζι. θα την ειχα περασει για <br>κανενα παραβαν.<br><br>η γκομενα κολαει επανω μου και νοιωθω τον ιδρωτα να κυλαει στα γαμψα μου νυχια. μου λεει ελα να σου γνωρισω και τον <br>κινεζακο.<br>(ελεος!!!! μιλαμε για θρασος). ο τυπος ηταν σε ενα καναπε λειωμενος σαν παγωτο στο καυτο μπετο. μπετον αρμε ο ασιατης.<br>λεω φευγω και θα μιλησουμε τηλεφωνικα. μολις ξεκινησε η νυχτα, μη κουβαλαω μαζι  μου το πρωτο που μου ετυχε.<br><br>ΚΑΜΕΝΟ PART<br>μιλαω με την γκομενα στο τηλεφωνο. παω να παρω καμια πιτσα γιατι θα μας πεσει ο αιματοκριτης απο την πεινα. ελα απο <br>το σπιτι.<br>σκαει μυτη το ταξι και βγαινει η ΘΕΑ και ο Σουγκλακος.  ρε γαμωτο λεω, τι μου την κουβαλησε την αδερφη της τον κουβα;<br>μπαινουν μεσα στο σπιτι και καπακι ορμανε στις πιτσες.... η χοντρη.<br>αφου τρωει μιση πιτσα ξεκιναει την γκρινια. η πιτσα δεν ειναι πολυ καλη (σημ. η πιτσα ηταν πολυ καλη) στο ντεμπονερς ειναι καλυτερη.<br>τελειωνε μωρη ορκα..... λεω απο μεσα μου.<br>σε δυο λεπτα και αφου ροκανισε την πρωτη πιτσα βγαζει δευτερη γκρινια. κανει πολυ ζεστη εδω μεσα. παω και ανοιγω τον ανεμιστηρα.<br>σε 2 δευτερα μου σκαει μια απιστευτη μποχα. ληγμενο αποσμητικο @@ με κατσαριδοκτο. κοιταζω την γκομενα διπλα μου. <br>σκυβω διακριτικα το κεφαλι μου και παιρνω ελαφρια ανασα. δεν μπορω να καταλαβω αν βρωμαει αυτη.<br>σε καποια φαση νοιωθω την ανασα μου να καταρεει και το αναπνευστικο μου συστημα να γινεται lego.<br>ειμαι σιγουρος οτι βρωμαει η γκομενα. την ιδια ωρα ειμαι stand by γιατι η φαλαινοχαβουζα ειναι για να φευγει. περιμενει τηλεφωνο.<br>το τηλεφωνο δεν σκαει και η μυτη μου κοντευει να ματωσει. εχω εκνευριστει γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν βρωμαει η γκομενα ή ο λιμενοκαρχαριας.<br><br>δεν παιρνω ρισκα. λεω οτι ειμαι πολυ κουρασμενος και οτι πρεπει να την κανουν με ελαφρα. <br>σηκωνονται και με αγκαλιαζει η γκομενα. μου λεει νομιζα οτι σου αρεσω ΚΑΙ δεν βρωμαει. περναει απο διπλα ο χονκυ <br><br>τονκ και μυριζει σαν ληγμενη ψαραγορα. ειπα να κρατησω την γκομενα και να διωξω την σκουλικαντερα αλλα πλεον η <br>αναπνοη μου μυριζε οπως η χοντρης. αυτο το πραγμα ειχε κολησει επανω μου και στα ρουθουνια μου. τα ρουχα μου ειχαν <br>κολησει επανω μου και εσταζαν αυτο το φαρμακι μεσα στους πορους μου.<br>εξω λεω, πρεπει να κοιμηθω. θα σε παρω τηλεφωνο και τα κλασσικα. never happened.<br>τελικα ο ανεμιστηρας μου εστελνε βρωμα με 2,5 bar psi. <br>δυο εβδομαδες με εψαχνε. οποτε χτυπαγε το τηλεφωνο μου ερχοταν αυτη η το-τελος-του-κοσμου-μυρωδια</span><br><br>MISSION FAIL<br><br><b>Απο την Ινδια με γεια χαρα γειτονισες.</b><br><span class="bbcode_spoiler"><br>Κλασσικα εξω και ποτο. στο εναμιση μετρο μια Ινδη (οχι σαν αυτες των ντοκιμαντερ. σαν αυτες του μπολυγουντ).<br>για αλλη μια φορα, ειναι με εναν τυπο. δεν δινω σημασια γιατι οι γυναικες στον χωρο δεν ειναι ελληνιδες. δεν το φυλανε για την επομενη ζωη.<br>παιζει στριμωξιδι και σε καποια φαση βρηκα καταφυγιο στο ψηλο τραπεζακι της Ινδης. αφου την ρωτησα αν παιζει να <br>καθησω στο τραπεζακι η εμπιστοσυνη της προς το προσωπο μου ανεβηκε κατακορυφα. μου ζητησε να προσεχω την τσαντα της για λιγο.<br>γυριζει μετα απο λιγο και μιλαμε για λιγο. σηκωνεται και ξεκιναει twerking........... επανω μου.<br>ανοιγω τα μαρμαρινα κωλομερια της σαν να ειναι θαμνος και κοζαρω απεναντι τον τυπακο που ειναι μαζι της. μου λεει ΟΚ ξαδερφος μου ειναι. αφου με εχει παλαβωσει γυριζει και με ρωταει: <br>απο την νοτια αφρικη εισαι;<br>ελληνας ειμαι<br><br>στραβωνει σαν ζαντα απο παπι. δεν μου αρεσουν οι ελληνες και σηκωνεται και φευγει.<br>μετα απο 2 λεπτα επιστρεφει και συνεχιζει το θεαρεστο εργο της. <br>περνανε 5 λεπτα και μου λεει:<br>ασε με να φυγω, ειμαι κουρασμενη, θελω να παω σπιτι μου.<br>καλα ρε κοπελια δωσε τηλεφωνο<br>τσου<br>να σου δωσω το δικο μου<br>τσου<br>θελεις να φυγουμε μαζι;<br>τσου<br>μαμησου καργια.... λεω απο μεσα μου.<br><br>αυτη συνεχιζει ακαθεκτη, στροβιλιζεται σαν μπετονιερα και ανεβοκατεβαινει σαν ιστιοσανιδα.<br>μετα απο λιγο μου ξαναλεει<br>ασε με να φυγω, ειμαι κουρασμενη  <br>δεν ξερω πως μου ηρθε εκεινη την στιγμη. αναλαμπη. μολις το λεει και παει να φυγει της λεω δεν εχεις να πας πουθενα. συνεχισε.<br>και συνεχισε την δουλεια της.<br>για να μην γινομαι πολυ κουραστικος για την επομενη ωρα με ρωτουσε απο που ειμαι, εφευγε, γυριζε, μου ελεγε οτι ειναι κουρασμενη και εμενε.<br>καποια στιγμη μου λεει φευγω και καταλαβα οτι εφευγε κανονικα.<br>θα φυγουμε μαζι;<br>οχι αλλα ελα να με βοηθησεις να βρω ταξι.<br>παμε εξω και με βαζει με το ζορι σε ενα ταξι. λεει του ταριφα τραβα παρε μου να φαω κατι. φευγει ο ταριφας και μας <br>αφηνει μεσα στο ταξι. ενω επαιζε κοσμος γυρω απο το αυτοκινητο παει να μου κατεβασει το παντελονι. ρε λεω χαλαρωσε <br>τι ειναι αυτα που κανεις; πρεπει να δω. δεν θελω να την πατησω.<br>γυριζει ο ταριφας. του λεει ξεκινα. μετα απο λιγο του λεει σταματα, τραβα να μας παρεις σκουφακια.<br>παει ο ταριφας και μας φερνει σκουφια.<br><br>τελικα ποσα μετρα ειναι αυτη η ρομπα;<br>μου λεει φαε και μου δινει το σαντουιτς που της εφερε ο ταριφας.<br>δεν θελω<br>μπαααμ μεσα στα μουτρα μου το ετριψε, πρεπει να φας.<br>αντε μαμησου λεω, χαλαρωσε επιτελους. το ειπα εξω απο τα δοντια.<br><br>χαλαρωνει και βαζει μουγκισταν. φτανουμε στο σπιτι, παμε στο δωματιο και ξεκιναει το καψιμο. αυτον τον εφιαλτη δεν <br><br>τον ειχα ξαναζησει.<br>εννοειται οτι δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα της ειπα φανερα εκνευρισμενος<br>τι σκατα θελεις να κανεις; τι ειναι αυτα που κανεις;<br>(μου πηρε ολη μερα να καταλαβω τι ηθελε να κανει)<br><br>σηκωνομαι και ντυνομαι. της λεω ντυσου γιατι πρεπει να παω στην δουλεια (και καλα) (ειχε ξημερωσει) μου λεει οχι<br>ντυσου μωρη<br>οχι <br>φωναζω τον φυλακα και τον στελνω να βρει ταξι. <br>επιτελους την σηκωνω και βγαζει γκρινια. με καθυστερησες και εχω ραντεβου με τον ξαδερφο μου, με περιμενει να φαμε <br><br>πρωινο!!!!<br>την πεταω μεσα στο ταξι και δινω στον ταριφα ενα αρκετα μεγαλο ποσο. παρτην και πηγαινε την οσο μακρυτερα μπορεις.<br>με τα λεφτα που του εδωσα, παιζει να την περασε και απο τα συνορα.</span><br><br>MISSION FAIL<br><b><br>ουτε οι μακαριτες δεν γλυτωνουν</b><br><br><span class="bbcode_spoiler">Στο ενα χερι μπουκαλι μπυρας, στο αλλο χερι ποτηρι που θα μπορουσε να ειναι σφηνακι αλλα η ποσοτητα ειναι διπλασια.<br>κουνελος σανιδα και ανικανος να κουνηθει. απλα στεκομαι και προσπαθω να μην πεσω. βγαινει μια γκομενα απο το πουθενα <br>και ξεκιναει να κανει twerking. <br>ο κουνελος ειναι ασυγκινητος. το οινοπνευμα του εχει κανει ολικη απονευρωση. η γκομενα γυριζει και χαμογελα, ο <br>κουνελος δεν νοιωθει κεφαλι για να δωσει την διαταγη του χαμογελου. η γκομενα ξενερωνει και φευγει. μετα απο λιγο <br>γυριζει και προσπαθει περισσοτερο, ο κουνελος δεν προσπαθει για τιποτα αλλο εκτος απο την ισορροπια. η γκομενα <br>προσπαθει περισσοτερο, τιποτα φευγει.<br>κουνα κουνα κουνα εφτασα σε εναν καναπε. αφηνω το σωμα μου και σωριαζομαι αναπαυτικα στον καναπε. περνανε 34 στιγμες <br><br>και σκαει αλλη γκομενα και ανεβαινει επανω μου και χορευει. <br>σκαει μυτη σεκιουριτας. μου λεει οτι αυτο απαγορευεται. ο κουνελος παει να κουνηθει για να του δωσει χαρτζιλικι για να φυγει. <br>δεν μπορει να κουνησει ουτε βλεφαρο. παει να μιλησει αλλα φωνη δεν βγαινει. απλα κοιταει τον φουσκωτο.<br>τελικα η γκομενα σταματαει και καθεται διπλα μου. βλεπει ο τυπος οτι οι ζωτικες λειτουργιες του κουνελιου ειναι σε <br>χειμερια ναρκη και την κανει με ελαφρα. βοηθησε και το λευκο δερμα.<br>καπου εκει παιζει υπνος στον καναπε. καποια στιγμη νοιωθω να ξυπναω εξαιτιας μιας επιμονης ναυτιας.<br>ανοιγω το ματι (ενα μπορουσα να ανοιξω) και βλεπω μια γκομενα με γυρισμενη την πλατη. εχει βαλει τα γονατα της πανω <br>στα ποδια μου και κανει twerking.<br>ελεος ρε μαμωτο<br>σκαει μυτη ενα φιλαρακι και την διωχνει.<br>ρε φιλε μου λεει, τι ειναι αυτες; ουτε να πεθανεις δεν σε αφηνουν. βλεπουν οτι εισαι τεζα και επιμενουν.</span><br>[/hide]<br>conclusion<br><span class="bbcode_spoiler"><br>[youtube]https://youtu.be/CzowCOYLm98[/youtube]</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
[hide login=1]μετα το χθεσινο... ειπα να το σοβαρεψω λιγο το θεμα. αφου υπαρχουν πολλα ατομα που την κανουν (εκαναν) με ελαφρα πηδηματακια.<br>οταν ειμαστε μονοι μας στα ξενα,νομιζω οτι ειναι σωστο ειναι να υπαρχει μια ιδεα για την συμπεριφορα των αλλοεθνων. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι χειροτερη απο αυτη που εχετε ζησει εως τωρα.<br><br>χωρις ιχνος ρατσισμου και παντα μεσα απο προσωπικες εμπειριες που ξεπηδησαν απο την συναναστροφη μου με αυτα τα ατομα. <br>ενα κουνελι δεν μπορει να ειναι ρατσιστικο. <br><br>το χθεσινο<span class="bbcode_spoiler"><br>σχολασα 03.00 το πρωι και πηγα στο σπιτι μια φιλιππινεζας. επινα μπυρες μεχρι να μου φτιαξει καμια 20αρια muffins. ηθελε να μου φτιαξει και pork chops. θελουν λιγη προσοχη γιατι μπορει να σας μπλεξουν σε ιστοριες. οση ωρα εφτιαχνε τα muffins πηρε τηλεφωνο τους παντες για να τους πει οτι ειμαι στο σπιτι της...... 3 το πρωι. για να εξηγουμαστε. ηπια 6 μπυρες, πηρα τα muffins και εφυγα.<br>Σε καμια περιπτωση δεν τσακωνομαστε μαζι τους. θα φατε μπλεξιμο.</span><br><br>ινδονησια<span class="bbcode_spoiler"><br>[youtube]https://youtu.be/OcSnwJ-vThQ[/youtube]<br>αυτο..................</span><br><br>Περου<br><span class="bbcode_spoiler">δεν ξερω για τους αντρες. οι γυναικες ειναι λυκαινες. λατινικο ταμπεραμεντο. δουλευουν σαν σκυλια. πινουν πρασινες σαν νερο.</span><br><br>Ουαλια <br><span class="bbcode_spoiler">γνωρισα εναν τυπακο απο εκεινα τα μερη. στην αρχη νομιζα οτι ειναι αγγλος και δεν γουσταρα με την καμια. καμια σχεση με τους αγγλους.<br>το κινητρο ειναι do nothing and drink beer και με πολυ γελιο οταν τσαντιστουν. <br>για να παρετε μια ιδεα<br>παει σε πελατακο και του λεει σηκω φυγε και μαμησου. κανει στροφη και απομακρυνεται απο τον πελατακο.<br>παει ο πελατακος να ζητησει τα ρεστα για να παρει την overkill απαντηση.<br>συγνωμη κυριε αλλα νομιζω πως δεν εγινα κατανοητος. δεν σας ειπα να μαμηθειτε εκει, σας ειπα να φυγετε για να μαμηθειτε εξω απο εδω.</span><br><br>Ν. Αφρικη<br><span class="bbcode_spoiler">IQ που σπαει κοκκαλα. δουλευουν σαν να μην υπαρχει οχι το αυριο αλλα το λιγο μετα.<br>δεν τσακωνεστε μαζι τους γιατι συνηθως ειναι σαν μοσχαρια. πολυ ευγενικοι τυποι. οι γυναικες ειναι φφφφφφφφφφφ απιστευτες.<br>οι αφρικαανς δεν πολυγουσταρουν μαυρους. δεν τους μισουν, απλα υπαρχει αυτη η προιστορια με το φαυλο μισος.<br>αν σας πουν ελατε για μπραι..... να πατε, ακομα και αν χρειαστει να παρατησετε την γκομενα σας. θα φατε απιστευτα κοψιδια (το ψησιμο ειναι ιερο για αυτους τους ανθρωπους) θα πιειτε σαν αλογα και θα εχετε αλλο ενα απογευμα εως το ξημερωμα για να ΜΗΝ θυμαστε τιποτα.</span><br><br>Ινδοι - σεντονι.<span class="bbcode_spoiler"><br>οχι αυτοι που σκαλιζουν χωραφια στην ελλαδα. <br>γενικα ειναι προβλημα, μεγαλο προβλημα. να εχετε ματια και στην πλατη. η συμπεριφορα τους σε ατομα που δεν τα θεωρουν ιδιου επιπεδου ειναι λιγο ενοχλητικη<br>οταν ηρθα εδω μου ειπαν οτι ο ινδος ειναι ινδος, δεν αλλαζει με τιποτα. το ειχα βρει πολυ ρατσιστικο αλλα στην συνεχεια το λουστικα.<br>σημερα μπορει να του κανεις μια καλη που ουτε οι γονεις του δεν του εκαναν. αυριο θα σε στειλει για βρουβες.<br>ευτηχως δεν ειμαι αναγκασμενος να δουλευω με κανεναν ινδο. (no offence)<br>κατεχουν θεσεις που για μενα δεν θα επρεπε.<br>παραδειγμα<br>εχω προβλημα με το δικτυο στο μαγαζακι. εχω πολλα switch που συνδεονται σε ενα κεντρικο. τα παντα εχουν βγει offline και το προβλημα βρωμαει οτι ειναι στο τελος του δικτυου. παιρνω τηλεφωνο την υποστηριξη και μιλαω με εναν ινδο.<br>μου λεει τσεκαρε ολα τα switch και τα καλωδια. κατεχω μερικα πραγματα και απο την αλλη δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι δεν μπορει να επαθαν blackout ολα τα switch την ιδια στιγμη. (ειναι ανεξαρτητα)<br>επειδη εχω πελατες που διαμαρτυρονται τον γραφω και κανω αυτο που οριζει λογικη.<br>το εφτιαξα το θεμα και του στελνω email. αδελφε ολα καλα το εφτιαξα. μετα απο κατι ωρες παιρνω απαντηση.<br>κοιταξε την ταση του ρευματος μηπως δεν ειναι σωστη.<br>απαντω στο email.... φιλε αραξε το εφτιαξα<br>παιρνω απαντηση<br>κοιταξε μηπως καποιο καλωδιο ειναι κομενο<br>απαντω.... φιλαρακι το εφτιαξα<br>μετα απο καποιες ωρες παιρνω email<br>τσεκαρε μηπως καποιο καλωδιο εχει σπασμενο κλιπ και δεν κανει καλη επαφη.<br>............... !!<br><br>αυτη η ιστορια εχει πολλα παρακλαδια και κρατησε πολλες ημερες (πολλες ομως). τελικα μιλησα με τον ν. αφρικανο αφεντικο τους. επειδη επαιξε πολυ ξεφτιλα εκανε καποια διπλωματικα, πηρε λιγο αυστηρο υφακι αλλα επεσε σε ελληνα. ολα λυθηκαν ευγενικα, χωρις παρεξηγησεις και ο καθενας εσωσε την συζητηση μας για προσωπικους λογους. οπως και αν εχει ειναι καλο τυπακι και εδωσε λυσεις σε χρονο μηδεν.<br><br>οταν εκανα ενα training Ν, αφρικη πηγα με εναν ινδο. στο τελος μαζεψαμε καρτες με τηλεφωνα για την ωρα που θα χρειαστουμε βοηθεια.<br>εγω πηρα 2. ο αλλος πηρε απο ολους. τυχαια εκει που πηγαμε ειχε πολλους ινδους.<br>να ριξω και το παραπονο μου<br>εμαθα οτι αποκτησε και προσβαση σε κατι εξτρα info, ουτε με πηρε ενα τηλεφωνο να μου τα πει και ουτε οι αλλοι απο την εταιρια με ενημερωσαν.<br>του λεω στειλε μου μια μητρικη, λεει δεν ξερω αν εχω καποια καλη. θα ριξω μια ματια και θα σου στειλω. περιμενα 3 μερες και μου εστειλε μια σπασμενη και με εξαρτηματα να λειπουν. την κοιταξα 2 δευτερολεπτα και καταλαβα οτι ειναι για τα σκουπιδια.<br>εφτιαξα μια αλλη με paper clip και εκανα την δουλεια μου.<br>τον ρωταω εχεις τροφοδοτικο; καμια απαντηση. εντελεως τυχαια και για αγνωστο λογο το χαλασμενο δουλεψε. 5 μερες μετα μου εστειλε μηνυμα οτι εχει τροφοδοτικο.<br>τωρα αυτος νομιζει οτι μου κανει ασχημες. κυνηγαει ο αμοιρος μια καρεκλα που εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου. αυτος δεν εχει τα προσοντα για να την καλυψει αλλα την θελει. απλα παιζει ενας αλλος ινδος που του κανει πλατες.<br>μεσα στην δολοπλοκια και την πολιτικη. τον νου σας.</span><br>[/hide]
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Να συμπληρώσω πως οι Περουβιανές συμπεριφέρονται και μοιάζουν με τους αρσενικούς Περουβιανούς αμυντικούς.  Εννοώ μαλλί μπουκλέ λιγδιασμένο, στραβά δόντια, IQ δαπέδου και τάκλιν καρωτίδα.<br><br>Ουαλλοί είναι λίγο κάπως, ειδικά άψητοι :pP, προτιμώ Ιρλανδούς κυρίως, και Σκωτσέζους (Πολλά νυχτοπερπατήματα στο James Joyce)<br><br>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Να συμπληρώσω πως οι Περουβιανές συμπεριφέρονται και μοιάζουν με τους αρσενικούς Περουβιανούς αμυντικούς.  Εννοώ μαλλί μπουκλέ λιγδιασμένο, στραβά δόντια, IQ δαπέδου και τάκλιν καρωτίδα.<br></blockquote><br><br>Συμφωνώ... αλλά λίγο πιο κάτω, στη Χιλή (στα τουριστικά της μέρη) έχω βγάλει πολύ όμορφα γούστα!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
[hide login=1]ναι μεν αλλα οχι  :pP<br>φιλτατοι grmadne και tsok....... οντως παιζουν καποια δειγματα τα οποια δεν συμφωνουν με το τρεξιμο των σαλιων. υπαρχει ομως κατι.<br>βλεμα και κινησεις που λειωνουν και υφαλα παγοθραυστικου.<br>μαλλι μπουκλε και λιγδιασμενο ΟΧΙ. <br><br>ενταξει, μου εχει δωθει η εντυπωση οτι δεν εχουν και τα καλυτερα δεσμα με την καθαριοτητα.<br>καποια στιγμη που μπουκαρε μια στο σπιτι μου για να μου πιει τις πρασινες<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/20151220_141400_zps89ofpp9s.jpg" alt="20151220_141400_zps89ofpp9s.jpg" class="bbcode_img" /><br>παλια αλλα δεν εχει αλλαξει κατι</span><br>εφερε μαζι της και μια μυρωδια απο κατουρο, αλλα ενταξει! αν δεν μυριζει και λιγο η γκομενα, η φαση θα μοιαζει σαν σκηνη απο το love story. εμεις δηλαδη δεν κλανουμε κατω απο τα σκεπασματα;<br>ξυπνανε και τα πρωτογονα ενστικτα  :pP μια αλλη ομως μυριζει σαν συννεφο του παραδεισου και τα μαλλια της απαλα σαν αερακι.<br><br>αυτη που ψιλομυριζε σαν λεκανη που περιμενει την ανταποκριση απο το καζανακι, περασε χθες απο την δουλεια. ηρθε απο πισω μου και με αγκαλιασε. μου ειπε οτι μυριζω ωραια. καμια μπυρα δεν με κερασε ομως.<br>παραδοξως της ειπα το ιδιο και δεν ειπα ψεμματα. δεν λεω ποτε ψεμματα. ο λογος; δεν εχω μυστικα.<br>θα εκατσε η μερα του μηνα που συμφιλιωνεται  με το νερο.<br><br>οι ιρλανδοι ειναι και αυτοι κατι παλλικαρια.... αλλα γινονται λιγο κουραστικοι. οι σκωτσεζοι νταξ. η προφορα τους με χαλαει λιγο. ειναι σαν γιαουρτι με μελι απο πανω που εγινε κερι.<br><br>μωρε αγγλοι και βελγοι να μην εμφανιζονται μπροστα μου και ολοι καλοι ειναι.[/hide]<br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ρε μλκ μαθαίνει κανείς αλήθειες του κόσμου εδώ μέσα!<br>
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
<blockquote><br>Να συμπληρώσω πως οι Περουβιανές συμπεριφέρονται και μοιάζουν με τους αρσενικούς Περουβιανούς αμυντικούς.  Εννοώ μαλλί μπουκλέ λιγδιασμένο, στραβά δόντια, IQ δαπέδου και τάκλιν καρωτίδα.<br><br></blockquote><br><br><img src="http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article773597.ece/BINARY/original/7458.jpg" alt="7458.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Για τους μη μυημένους http://www.sport24.gr/football/ellada/poy-xathhkes-ki-esu-no-15.773538.html
 
Top Bottom