[hide post=19]Με αφορμη την αλλαγη του χρονου. Για να μπουν και μερικες ιδεες στον εγκεφαλο μας.<br>Βασικα παιζει πολυ κουραση και σε σημεια ισως να ειμαι <strike>λιγο</strike> αρκετα δυσνοητος. συμπαθατε με.<br>Βασικα αυτο δεν ειναι post, βιβλιο ειναι και ξεκινησα να το γραφω να μπει στο blog μου. <br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
PART I
<br><br>Δυστηχως, ο τυπος που θα μας απασχολησει τις επομενες ωρες, λυσαξε να μαθει το φουμπου μου. <br>Του ειχα κανει στοπ να βλεπει τι γραφω και με ρωτησε γιατι δεν βλεπει τα ποστ μου. <br>Του ειπα οτι δεν πολυγραφω αλλα θα το τσεκαρω. ισως ρυθμιση βρε αδερφε.<br>Επρεπε να κανω αρση απορρητου. Τωρα ισως και να ξερει την υπαρξη του blog μου. <br>Μαμω το φουμπου μου. μαμω τους ενοχλητικους.<br>Tωρα που θα τα γραψω για να βγουν απο μεσα μου;<br>να το κανετε αυτο, ειναι σημαντικο.<br><br><br>Ερχονται καποιες στιγμες, που μας βρισκουν να κολυμπαμε σε εναν ωκεανο απο σκατα.<br>Οταν τα σκατα σου γαργαλανε το πιγουνι, πρεπει να βουτηξεις για να δεις εαν υπαρχει καποιος βραχος κατω απο την επιφανεια.<br>καπως πρεπει να πατησεις και να σταθεις στα ποδια σου. Αυτο σημαινει οτι εχεις εξαντλησει καθε περιθωριο. Μην τρελαθουμε κιολας.<br>Το μονο που απομενει ειναι να το παρεις αποφαση. Να παρεις την αποφαση να συνεργαστεις με καποιον, επειδη υπαρχει σχεδιο. <br>Σοβαρο σχεδιο, οχι ονειρα και ισως.<br><br>Στην περιπτωση μου, και πριν βουτηξω.<br>η σκεψη μου ουρλιαζε. τι ειναι αυτα που κανεις;<br>η καρδια μου χτυπουσε με κωδικα μορς. σταματα γιατι θα σταματησω εγω.<br>η ψυχη μου εβαλε αγγελια οτι ειναι προς πωληση επειδη τα παραταει.<br><br>Γιατι αυτος ο πανικος;<br><span class="bbcode_spoiler">Ηξερα απο πριν, οχι τα παντα, αλλα ηξερα και ειχα προετοιμαστει.<br>Αυτο που με εκαιγε ηταν να μην με κλεψει καποιος. Αυτο το εργο παιζει πολυ εδω.<br>Ο τυπος που θα σας παρουσιασω, δεν ειναι κλεφτης. Ειναι πολλα πραγματα αλλα κλεφτης δεν νομιζω. Πιστευω οτι ΔΕΝ θα ξυπνησω ενα πρωι και θα μου λειπει καποιο νεφρο.<br>Ειναι καλος τυπος (σοβαρα). χαζος ΔΕΝ ειναι. Το λεω γιατι παρακατω καποιοι θα νομισουν το αντιθετο.<br>Πονηρος ειναι, αλλα ειναι πολυ θολα τα συνορα πονηρου και κουτοπονηρου. μια ακτη μοιραζονται.<br><br>Ειναι και Σαλονικιος. <br>Συγνωμη για την προσβολα, αλλα εκει πανω πρεπει να εχετε θεμα. <br>Ειναι κλασσικο νεοελληνικο γνωρισμα, αλλα εκει πανω το εχετε αναγει σε τεχνη.<br>Εσυ θα μου πεις βρε χαμουτζη; εγω ξερω καλυτερα. Γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας.</span><br><br>Δεν καταφερα ποτε να τον συμβουλευσω σε κατι και να μην φαω ακυρο με υφος, ασσσσσε ρε τωρα.<br>Οχι μονο αυτον, αλλα γενικα ατομα απο Σαλονικα. Υπαρχει ενα θεμα με την ακουστικη εκει πανω.<br>Ξερεις τι εκανα εγω; Ξερεις τι καταφερα εγω; εγω; εγω;<br><br>Επειδη το ξερω αυτο το προβλημα με τα μοντελα σαλονικιας παραγωγης. απεφευγα να του λεω στα ισα την πραγματικοτητα.<br>Του ελεγα τι επαθε καποιος, που εκανε/θα κανει, την ιδια βλακεια με αυτον. <br><br><b>Τι του ειπα εγω, με διαφορους τροπους</b>.<br><span class="bbcode_spoiler">Σαν εμας, απο εδω εχουν περασει χιλιαδες. Καποιοι ηταν απατεωνες, καποιοι τα εκαναν μουσκεμα και εφυγαν νυχτα. <br>Καποιοι ειχαν καλυτερες ιδεες και καποιοι ηταν εξυπνοτεροι απο εμας. <br>Παλι νυχτα εφυγαν. Εχουν γνωση οι ντοπιοι και οι λευκοι.<br>Επειδη υπαρχει αυτη η εμπειρια εδω. δεν τους νοιαζει τι λες, δεν τους νοιαζει τι εκανες. <br>Αυτοι θα σε κρινουν απο αυτο που βλεπουν. Οσο υπεροχος και αν εισαι, για αυτους βρεθηκες αφραγκος στην Αφρικη. Δηλαδη εισαι αποτυχημενος.<br>Αυτο κολαει με το κουτσομπολιο της περιοχης. <br>Αν και ειμαστε στην πρωτευουσα, μαθαινονται ολα. Μην λες πολλα, μην κανεις πολλα. Μην δινεις υποσχεσεις.<br>Οταν κανεις κατι, να ξερεις οτι χιλιαδες ματια ειναι στραμενα επανω σου. <br>Αφου εμεις, σαν λευκοι, μαθαινουμε τα παντα για τους ντοπιους που ειναι παντου. Φαντασου τι μαθαινει ο κοσμος για εμας, που ειμαστε μυγα στο γαλα.<br>Επειδη ολοι μαθαινουν τα παντα, η φημη μας παει δυο μερες μπροστα απο εμας.<br>Απο αυτες τις φημες, ξερω οτι ο ενας κλεβει τον αλλον. Κολητος κλεβει τον κολητο. <br>Ενας φιλος εδω, εμαθε οτι εκλεψαν το αμαξι του κολητου του. Πηγε στο σπιτι ενος αλλου κολητου και ειδε το αμαξι που κλαπηκε. Με ειχε ρωτησει κιολας. Τι να κανω; να το πω;</span><br><br>Μην μιλας πολυ. Οταν μιλας, δεν ακους και δεν βλεπεις τι γινεται τριγυρω σου. Δεν βλεπεις, επειδη κοιτας αυτον που πρηζεις με την φλυαρια σου.<br><br>Μην ακουμπας τιποτα και κανεναν. <br><span class="bbcode_spoiler">Η αφρικανικη γριπη (η ασθενεια του ερωτα) θεριζει σε αυτα τα μερη. <br>Δεν θα πω ολοι αλλα θα πω οτι στα χωρια, σχεδον ολοι, εχουν αφρικανικη γριπη και καθε μερα σκανε στην πρωτευουσα ανα εκατονταδες.<br>Συνηθως, αν και ειναι προσωπικο απορρητο. μπορεις να μαθεις αν καποιος εχει την αρρωστια. <br>Εγω ειχα υπαλληλο ο οποιος φαινοταν υγιεστατος. Μια μερα πηγε στο νοσοκομειο με fail και στα δυο νεφρα. <br>Παραλιγο να πεθανει ο πιτσιρικας. Αυτο το παθαινει οποιος παιρνει φαρμακα για την "αρρωστια" και πιει αλκοολ.<br><br>ΤΒ. ενας φιλος παραλιγο να πεθανει απο αυτο το πραγμα. Δεν υπαρχει στην ελλαδα. <br>Γλυτωσε αλλα του αφαιρεσαν τον ενα πνευμονα. Μεταδιδεται με τον αερα και σε σακατευει.<br>Βλεπεις οτι καθε μερα σκανε sms για τα συμπτωματα. Αν τα εχεις βουρ, στο νοσοκομειο.<br>Επειδη μεταδιδεται με τον αερα, μην μπαινεις σε λεωφορεια. Λεωφορεια που λεει ο λογος. μινι βαν ειναι στα οποια μπαινουν τυποι που εχουν να πλυθουν απο ποτε. σαρδελες γινονται εκει μεσα.<br>Η γυναικα μου μπηκε μια φορα σε ενα και μου ειπε οτι μετα επρεπε να βουρτσισει τα δοντια της. <br>Της ειχε κολησει η <strike>μυρωδια</strike> μποχα στο στομα της.<br>Φυματιωση. Η μανα των πρωην αφεντικων μου την επαθε. Γλυτωσε η γυναικα αλλα εδω κυκλοφορει.<br>Χολερα. υπαρχει και ανα περιοδους θα δεις οτι θα σου σκανε sms με πληροφοριες για την προληψη.<br>Ηπατιτιδα την οποια την επαθε ενας φιλος που εφαγε σε καθαρο μαγαζι. <br>Για να μην κολησει και την οικογενεια του, επλενε το πιατο και τα μαχαιροπιρουνα που χρησιμοποιησε, ξεχωριστα απο των αλλων.<br>ενα πιατο μονο του.<br><br>Την γυναικα μου. <br>Μου την συστησε φιλος ο οποιος την ξερει 10 χρονια. Πριν την συναντησω, ο φιλος με ενημερωσε οτι δεν ειχε ποτε καποια μολυσματικη ασθενεια. Μια ελονοσια πριν πολλα χρονια. <br>Πριν την βαλω στο σπιτι μου, πηγαμε σε νοσοκομειο και καναμε τεστ για την αφρικανικη γριπη.<br>Πριν ολα αυτα, την παρατηρουσα. Τα πλενει τα χερια της; μηπως καπου στο βαθος των αρωματων υπαρχει καποιο ιχνος κακοσμιας;<br>Ο κοσμος εδω ειναι πολυ βρωμικος και οι δερματικες ασθενειες ειναι πολυ τρεντυ.</span><br><br>Ειμαστε σε χωρα που ειναι πολυ ευαισθητη στον ρατσισμο και την βια. Οποιαδηποτε μορφη βιας.<br>Μια λαθος κινηση, μια λαθος εκφραση και εφυγες πακετο για την χωρα σου, για παντα.<br>Κυκλοφορουν τυποι που παρακαλανε, σαν λευκος που εισαι, να κανεις κατι λαθος. <br>αν κανεις κατι λαθος, οχι επιτηδες. Θα ζητησουν οτι τους λειπει για να μην σε καταγγειλουν. <br>Καλυτερα να μαχαιρωσεις καποιον, παρα να τον πεις καφρο. Μπορει και να σε σφαξουν στο γονατο.<br><br>Εδω τα παντα εχουν κεντρι και δηλητηριο, ακομα και τα μυρμυγκια. <br>Μερικα εχουν κεντρι και αν σε κεντρισουν, θα πλανταξεις απο τον πονο.<br>Καποια στιγμη ενας φιλος νομιζε οτι αφησα ενα βραδυ μια πορτα ανοιχτη. Ενω ειναι ενας πολυ ηρεμος ανθρωπος, κοντεψε να με πνιξει απο τα νευρα του, και ας μην υπαρχουν φιδια στην πολη. <br>Το ιδιο ελεγαν και στην ταυλανδη. Οταν ανοιγα την πορτα του σπιτιου το πρωι, επαιρνα και το φτυαρι μαζι μου. Επαιζε να πρεπει να κοψω καμια κομπρα που αραξε στο πατακι της εξωπορτας.<br><br>Οικονομια στα παντα. Ακομα και οταν εχουμε καποια χρηματα στην ακρη. Ειμαστε σε αποστολη και οχι σε διακοπες.<br>Ο κουνελος ειναι εδω κατω δυο χρονια.<br>Να ζεις με τον τρομο οτι θα χρειαστει να πας σε νοσοκομειο. Δεν θελεις να πας, πιστεψε με.<br><br>[/hide]