Ειχα επισκεφτει τον αδερφο μου και στην απεναντι πολυκατοικια, καποιος εψηνε στο μπαλκονι. Η ψησταρια πηρε φωτια και ο τυπος ξεκινησε να φυσαει. Δεν ξερω εαν ηθελε να την σβησει ή να την φουντωσει αλλα η φωτια ειχε επικινδυνες διαστασεις. Βγηκε εξω η γυναικα του με εναν κουβα νερο και ο τυπος την σταματησε.
Η ψησταρια ηταν ηλεκτρικη αλλα μαλλον την εμποδισε να γινει πυροσβεστης επειδη τα κοψιδια ηταν ακομα πανω στην σχαρα.
Τελικα εσκασε μυτη ενας τυπος, μαλλον ο γιος του, με πυροσβεστηρα και εδωσε ενα τελος στον εφιαλτη και στο μεσημεριανο κοψιδι.
Εαν ερθει η καταστροφη, καλο ειναι να συνηθισετε στην ιδεα να τρωτε το φαγητο σας με το αιμα του. Ο καπνος και η μυρωδια θα προσελκυσει ανεπιθυμητους καλεσμενους. Εαν η κατασταση ειναι πολυ ασχημη, μπορει εσεις οι ιδιοι, να γινεται το φαγητο τους.
Η ανθρωποφαγια δεν ειναι ξεχασμενη τακτικη.
Μπορειτε βεβαια να ψηνετε αγνωστης ταυτοτητας κρεας ή που ειχε ταυτοτητα και διπλωμα οδηγησης, για να προσελκυσετε το διποδο φαγητο σας.
EDIT
για να διατηρησετε το κρεας σας, χωρις ψυγειο, η καλυτερη λυση ειναι να το θαψετε στο χωμα. Με αυτον τον τροπο το κρεας δεν σαπιζει γρηγορα και σας δινει 3 μερες για να το καταναλωσετε. δεν το τρωνε οι μυγες και δεν προσελκυει αρπακτικα.