What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

THE EXCAVATION OF HOB’S BARROW

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Όπως συμβαίνει σε κάθε είδος παιχνιδιού, υπάρχουν μέτρια και φτωχά σε ποιότητα adventures.  Επίσης, υπάρχουν εκείνα που είναι άρτια και διασκεδαστικά για όσο διαρκούν, αλλά τους λείπει αυτό το «κάτι» που θα σε έκαναν να τα θυμάσαι και την επόμενη ημέρα. Υπάρχουν όμως και adventures που μπορούν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν χαραγμένα στο μυαλό σου για μέρες ολόκληρες, σκεπτόμενος τι είδες και τι βίωσες.
Μία τέτοια περίπτωση είναι το The Excavation of Hob’s Barrow (παλαιότερα γνωστό ως Incantamentum) της Cloak & Dagger Games, ένα παιχνίδι που με καθήλωσε σε τέτοιο βαθμό που θεωρώ ότι είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω παίξει φέτος στο είδος. Δεν τοποθετώ το Return of Monkey Island στη δήλωση αυτή, γιατί αυτό πρόκειται για μια ξεχωριστή κατηγορία όπου δε δύναμαι να είμαι αντικειμενικός για να κρίνω, αλλά με βάση τις τόσες πολλές αξιόλογες παραγωγές που έχουμε δει φέτος, η εμπειρία του Hob’s Barrow (για συντομία) ήταν ένα κλικ ανώτερη απ’ όλες...

Continue reading...


 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Το είχα σταμπάρει ούτως ή άλλως λόγω θεματολογίας, αλλά αφού είναι παράλληλα και τόσο αξιόλογο θα προωθηθεί με fast track διαδικασίες στην κορυφή της λίστας.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ωραίος Ζώρζ, με είχε ιντριγκάρει από το ντέμο του ως Ινκανταμέντουμ, οπότε θα τιμηθεί Day 1, να ανοίξουν ένα ταπεινό Τσίβας Χέιγκ τα παιδιά, το αξίζουν με το παραπάνω!
 
Last edited:

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Είχα λατρέψει το ντεμο. Μπαίνει στην λίστα αγοράς!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Wow, κάτι είχα ψιλιαστεί από το demo αλλά δεν περίμενα τέτοια ποιότητα. Day 1 αγορά!
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει ποτέ απ'ότι φαίνεται η Wadjet Eye, είτε ως developer, είτε ως publisher! Μπαίνει κι εμένα στις προτεραιότητες!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Διάβολε, τι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Δεν περίμενα πως θα ανέβαζε τόσες στροφές στο φινάλε. Πραγματικά βάιμπαρε απερίγραπτα Gabriel Knight/Hounfour Sequence η δράση από τη στιγμή που έμπαινες στον Τύμβο. Καθαρή ανατριχίλα. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ντρόπιαζαν αντίστοιχες ΑΑΑ τίτλων. Εντελώς απαραίτητο για μερακλήδες Τυραννόσαυρους.
 
Top Bottom