The Football Manager thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το mobile δηλαδή πόσο πετσοκομμένο είναι;

Κόψανε τα coming out και τα sponsorships; Είναι κάτι σαν το 13 ας πούμε;

Λείπουν όλες αυτές οι σαχλαμάρες.
Έχεις τακτική, προπονήσεις, κουβέντες με όσους σχετίζονται με την ομάδα, σκάουτινγκ και μεταγραφές.
Οι τακτικές είναι κάπως πιο απλές, όπως και οι προπονήσεις, οπότε κάπου νιώθεις ότι το παιχνίδι το παίρνει και λίγο επάνω του, βέβαια σε αυτό βάζω έναν αστερίσκο διότι ο Λεβαδειακός είναι κυριολεκτικά αχταρμας και οι παίκτες συνεχώς με αμφισβητούν και είναι νευριασμένοι με την διοίκηση.
Απλοποιημένα είναι και τα στατιστικά των παικτών, κάτι που προσωπικά μου αρέσει γιατί η αλήθεια είναι ότι κάπου το παρακαναν.

Από τις καλές νέες ιδέες που κράτησαν είναι το μεντορινγκ των μικρών παικτών και η χημεία της ομάδας.

Οπότε καταλήγει να είναι κάπως χοντροκομμένο μεν, αγνό στον πυρήνα του δε, ως μάνατζερ. Μπορείς να ασχοληθείς με τα ουσιώδη χωρίς πολύ σπαμ από δω κι από κει. Μέσα στην αγωνιστική εβδομάδα, θα ασχοληθείς κατά 90% με τα αγωνιστικά ζητήματα και 10% με τα εξωαγωνιστικά.

Μεγάλο αρνητικό όπως ειπώθηκε είναι ο χειρισμός και το γενικότερο interface, ειδικά αν δεν έχεις μπαμπατσικη οθόνη. Τα υπόλοιπα τα τοποθετώ στα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός.

Ψήθηκα τώρα να κάτσω να γράψω ένα ωραίο συγκριτικό μεταξύ των τριών εκδόσεων.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ!

Δεν είναι κακή ιδέα. Μπας και βγάλουμε άκρη τι παίζει και το ξαναπιάσουμε. Εγώ, όπως ξαναείπα, νομίζω με το full game δεν μπορώ να ξανασχοληθώ. Έχω χάσει πολλά επεισόδια.

Αναμένοντας την επανάσταση του FM2025 υπάρχουν και ωραία νέα... Μακάρι κάποια στιγμή να έχει έχει και όλα τα πρωταθλήματα, έστω τα μεγάλα!

Μακάρι! Είναι όσο νά 'ναι ενοχλητικό να πρέπει να το μοντάρεις κάθε χρόνο.

Και η αναμονή συνεχίζεται δίχως να έχουμε δει ουσιαστικά τίποτα!

Αν βολεύει το πρόγραμμα θα προσπαθήσω να πάρουμε κώδικα για να το παρουσιάσουμε. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από την φετινή έκδοση.

Να ξέρετε ότι το manager’s career του νέου FIFA EA FC, είναι πολύ καλό. Έχουν προσθέσει αρκετές μαλκιούλες που το φέρνουν σε επίπεδο που αν το νέο FM αποδειχθεί πατάτα, θα μείνω σε αυτό.
Το μόνο που του λείπει η πληθώρα των ομάδων και άντε πες ότι τα προπονητικά συμβόλαια λειτουργούν διαφορετικά.

Για όποιον βαριέται να ανοίξει το λινκ παραθέτω το πρόγραμμα των reveals.
IMG_20240930_200458_196.jpg

Πραγματικά θα ήθελα από περιέργεια να μαθαίναμε το ποσοστό των παιχτών που ασχολούνται με τα θηλυκά κομμάτια των τίτλων. Να αναλαμβάνουν γυναικείες ομάδες, να φτιάξουν γυναίκες παίκτες κτλ. Αμφιβάλλω να είναι πάνω από το 1%. Και σε αυτό και στο εα FC (δεν υπολογίζω το random κομμάτι των καρτών)

προσεχε, νέιμλε., βαδιζεις σ επικινδυνα μονοπατια. ανετα μπορω να σε χαρακτηρισω τοκσικο σχεδον.
οχι, δεν υπαρχει το "αυτο δεν μ ενδιαφερει". οχι. οχι πχιά. ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθεις γυναικειο ποδοσφαιρο γιατι αν οχι, προφανως υποτιμας το γυναικειο φυλο, εισαι μισογυνης και εν δυναμει γυναικοκτονος μην σου πω. γκοου γουιδ δε ταιμς.

ασχετο, μ αρεσει που στο τελευταιο μουντιαλ γυναικων το αθλητικο σαιτ που παρακολουθω καθημερινα ειχε εκτενη αφιερωματα στους αγωνες και τρελλη προωθηση. για καποιο περιεργο λογο, δεν εχει αναφερθει απο τότε καθολου στο αθλημα. γιατι αραγε? αναρωτιεμαι.

οπως ειδες και το fm εχει πρωτη μουρη στα ρηβηλς το γυναικειο φουτμπωλ, που η SI το θεωρει απ οτι καταλαβαινω σοβαρο σελινγκ ποιντ. εχω κι εγω περιεργεια να δω τα στατιστικα που σιγουρα θα υπαρξουν μετα την κυκλοφορια. το μανατζεριλικι των εθνικων ομαδων το πεταξανε εξω γιατι λεει ασχολιοταν μονο το 5% ξερωγω των παικτων. να δουμε ποσοι θα ασχοληθουν με το wf.

μαιλς, μην ξεχνιεσαι τωρα που φτιανετε την νεα εντζιν. να σου θυμισω τον σωματοτυπο. ολοι μία κοψιά. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ.

Θα βαδίσω στο χείλος του γκρεμού....

Σοβαρά, σοβαρά με το γυναικείο ποδόσφαιρο μόνο οι παίκτριες, οι προπονητές και το staff των ομάδων αυτών πρέπει ν' ασχολούνται. Ούτε καν οι συγγενείς! Αυτοί πάνε απλά διότι παίζει το καμάρι τους! Που και που, στα site, βλέπεις να γεμίζουν κάτι γηπεδάρες αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και συμβαίνει λόγω μόδας και τίποτε άλλο. Στο youtube δείχνουν ζωντανά αγώνες τσουλού και βλέπεις την πραγματικότητα! Προσέλευση τρίτης εθνικής στην καλύτερη! Το επίπεδο ακόμα πιο κάτω! Ο θηλυκός "Μέσι" ούτε στα τοπικά των αντρών δεν θα παιζε!

Τώρα στο fm αναρωτιέμαι τι στατιστικά θα δώσουν. Διότι ανέφεραν ότι αντρικό και γυναικείο ποδόσφαιρο θα είναι στο ίδιο περιβάλλον και θα μπορείς να πηγαινοέρχεσαι αν θες. Σίγουρα κάποιοι θα το δοκιμάσουν. Μπορεί και γω, αν κάνω journeyman save και με προλάβει η γυναικεία μπαρτσελόνα αντί για την Dergview!!!

Νομίζω το γυναικείο ποδόσφαιρο στα EA Sports FC και Football Manager απευθύνεται κυρίως στην αγορά της Βορείου Αμερικής που το σπορ σε επίπεδο ανδρών είναι συγκριτικά μη δημοφιλές. Θυμάμαι από παλιές αμερικανικές ταινίες και σειρές ότι παρουσίαζαν το ποδόσφαιρο ως "γυναικείο" σπορ.

Νομίζω το γυναικείο ποδόσφαιρο στα EA Sports FC και Football Manager απευθύνεται κυρίως στην αγορά της Βορείου Αμερικής που το σπορ σε επίπεδο ανδρών είναι συγκριτικά μη δημοφιλές. Θυμάμαι από παλιές αμερικανικές ταινίες και σειρές ότι παρουσίαζαν το ποδόσφαιρο ως "γυναικείο" σπορ.

Αν κανείς έχει ως κριτήριο τις φάπες που πέφτουν στο ποδόσφαιρο και στο Αμερικάνικο φουτμπόλι (αυτό με την μπάλα "αργίτικο πεπόνι"), ε τότε ναι, το ποδόσφαιρο θεωρείται "γυναικείο". Δεν είναι όλοι Καλιτζάκηδες... :Ρ

Και στην Ευρώπη γυναικείο είναι. Οι άνδρες παίζουμε Turn based!
😛

ακομα και 0.01% να ειναι το ποσοστο που παιζει το γυναικιο στα γκειμς απο την στιγμη που πεφτει χρημα ποιος θα πει οχι δεν το βαζω?

ακομα και 0.01% να ειναι το ποσοστο που παιζει το γυναικιο στα γκειμς απο την στιγμη που πεφτει χρημα ποιος θα πει οχι δεν το βαζω?
από ποιόν πέφτει χρήμα?

Ε ναι ο miles από την τσέπη του τα βάζει.

Ειλικρινά πάντως προσπαθώ να καταλάβω πού ακριβώς είναι το πρόβλημα; Γιατί σας πειράζει να βάλουνε γυναικείο προδόσφαιρο και ας μην παίζει κανείς;

Back