τι ειπες τωρα ρε τσοκ? στεντονι θα γραψω και δε θα το διαβασει κανεις...
σε γενικες γραμμες εξαρταται απ το υλικο της ομαδας κι απ το μπατζετ. αν εχει πολλους ανω των 30, παιχταραδες, κατα 99% θα εχουν και πολυ βαρυ συμβολαιο και καλη τιμη πωλησης. ετσι αν δεν υπαρχουν φραγκα, τους πουλαω με χαρα και δεν πα να φωναζουν οι οπαδοι κι ο προεδρας? ενταξει, τον υπερυπερ παιχταρά τον κραταω παντα και στελνω τους υπολοιπους.
παντα ψαχνω εξαντλητικα στις μεταγραφες για παιχτακια μεχρι τα 18 που εχουν καλα χαρακτηριστικα. αν εχεις καλους γιουθ προπονητες, σε 2 χρονια εχουν γινει παιχταραδες. κι ετσι, οχι μονο εχεις ετοιμους παικτες για την α ομαδα ή για πωληση, αλλα εχουν γινει και home grown status. πολυ σημαντικη πτυχη.
το "offer to clubs" που εχει προστεθει τα 2-3 τελευταια χρονια, μου λυνει τα χερια οταν θελω να ξεφορτωθω παικτες που θεωρω αχρηστους. αυτη μαλιστα, ειναι καλη προσθηκη. τετοιες θελουμε να βλεπουμε σε καθε νεα εκδοση.
γενικα, προσπαθω να παιρνω παικτες με "γεματα", διψηφια νουμερα και κατα κανονα προσπαθω να ειναι μεχρι 25 χρονων. αμα ο αλλος εχει ψιλα νουμερακια, 10, 11, αντε μεχρι 13, δεν πα να μου λενε ολοι οι σκαουτερς οτι θα γινει ο νεος μεσι? δεν τον αγγιζω. ισως κακώς καμια φορα, αλλα ο καθενας εχει τα μανατζεροβιτσια του, πως να το κανουμε?
οφτοπικ, χτες ανακαλυψα οτι η βραζιλια εχει 3 κατηγοριες μεσα και με χαρα τις προσθεσα στο παιχνιδι που ηδη παιζω. εννοειται οτι ξεκιναω παντα απ την πιο μικρη κατηγορια που υπαρχει και δεν εχω παιξει ποτε αυτο το πρωταθλημα. υποθετω οτι θα εναι πολυ δυσκολο, γιατι οι περισοτεροι παικτες εκει θα εχουν καταπληκτικα, ψηλα νουμερα κι ετσι θα χρειαζεται προπονητικη τεχνη και τυχη στις μεταγραφες. θα σας κρατω ενημερους (ε, ναι, σαν απειλη ακουστηκε... :lol: ). αν καποιος εχει παιξει αυτα τα πρωταθληματα (αργεντινοβραζιλία) ας γραψει μια γραμμη για το τι συναντησε...