What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

THE QUARRY

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συγκεκριμένοι δημιουργοί έχουν χτίσει ή ακόμα και συνδέσει το όνομα τους με συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα η Obdisidian Entertainment με τα Role Playing Games, η id Software με τα First Person Shooters, ή εν προκειμένω, η Supermassive Games με τα Interactive Storytelling. Από το 2015, όπου η αρχή έγινε με το Until Dawn, παραδίδουν επιμελώς διαδραστικές ταινίες τρόμου, που το κυριότερο στοιχείο τους είναι οι επιλογές που κάνουμε και οι συνέπειες τους. Αν και με την ανθολογία The Dark Pictures απομακρύνθηκε από το επιτηδευμένα 80’s στυλ τρόμου που είχε το Until Dawn, με το νέο πόνημα τους το The Quarry, επιστρέφουν σε αυτό. Τόσο που, ασχέτως επιβεβαίωσης των Βρετανών δημιουργών, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί πνευματικό του διάδοχο.



Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τα κλισέ και η κεντρική σεναριακή ιδέα των ταινιών τρόμου εκείνης της δεκαετίας είναι εδώ, παρόλο που το The Quarry διαδραματίζεται το 2021. Δύο νεαροί, η...

Continue reading...
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Όπως τα λες, Πάνο. Έξοχο pulp, η Supermassive παίζει μπάλα μόνη της στο συγκεκριμένο είδος, συνδυάζοντας απαράμιλλη τεχνική ποιότητα με αγνή, 80'ς εφηβική διασκέδαση. Για μένα επιβάλλεται να το παίξεις με το έτερον ήμισυ (ή το Μπάμπη το Σουγιά, συχνά οι διαφορές είναι ελάχιστες) στον καναπέ, με το χειριστήριο να γυρίζει.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Φαντάζομαι, παίζεται άνετα σε single mode, ε;
 
Top Bottom