What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Used Project (or Project X never ends)

Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Το BE QUIET! TFX POWER 2 300W GOLD ηρθε αλλα το εστειλα πισω γιατι ηταν DOA και περιμενω τωρα το καινουργιο. Ο επεξεργαστης που θα τροφοδοτησει θα ειναι ενας A10-7850 K,με μνημες που θα παιζουν γυρω στα 2400 (8gb) και θα ειναι μαλλον adata γιατι με την μητρικη της asrock αυτες τις υποστηριζει αλλα δεν ξερω ακομα εαν κανουν με τον επεξεργαστη,γιατι αυτες οι APU θελουν μνημες που να τις υποστηριζουν για να μπορουν οι ενσωματωμενες καρτες γραφικων να αποδωσουν στο μεγιστο. Οι μνημες τις AMD αποκλειονται γιατι ειναι πολυ ακριβες για εμενα.
Το προβλημα μου ειναι η ροη μεσα στο XBOX και σε αυτο το προβλημα ψαχνω ακομα λυση.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Σημερα παραγγειλα και την μητρικη μια Gigabyte F2A88XN-WIFI. Πιστευω οτι το γλυκο θα δεσει.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,491
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά Τοστιέρα NES σαν του Nerd δε θα είναι... :lol:
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.stupidfingers.com/projects/nintoaster2/nt2_02.jpg" alt="nt2_02.jpg" class="bbcode_img" /></span>

http://avgn.wikia.com/wiki/Nintoaster <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ναι, εδώ ήθελα να το γράψω, μην ανοίγω νέο thread, κρίμα είναι.

Anyway, έχει κανείς ιδέα από pc case sprays?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Alucard το κουτι που θελεις να βαψεις ειναι παλιο? Παντως θα χρειαστεις γυαλοχαρτα νερου γιατι ενα επιχειρησεις να βαψεις πανω στο ηδη υπαρχον χρωμα δεν θα πιασει καθολου.
Τα spray που χρησιμοποιω τα παιρνω απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας,κυριως χρησιμοποιω μεταλλικο μπλε αλλα θα χρειαστεις και ενα priemer για υποστρωμα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Πριν απο καιρο που ανεβηκα στο χωρίο μου ανοιξα την ντουλαπα με παλιο hardware και ειπα να φτιαξω ενα pc για να το κατεβασω κατω για να το δωσω στον αδερφο μου.

Λοιπον οριστε η συνθεση:
M/B Asus Striker 2 Extreme
GPU Intel Quad Core Q9550 @2.83 Ghz
PSU Coolermaster 460watt
VGA AMD Radeon HD5450
MEMORY 8GB Gskill 1600mhz CAS latency 8
HD Western digital Caviar Black 500gb
KOYTI Coolermaster Elite 430 Black

Tο θεμα ειναι οτι θελω να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων. Ποια καρτα προτεινετε παιδια,εγω νομιζω οτι μια 270x θα κανει την δουλεια της,τι πιστευετε εσεις?

Να καποιες φωτογραφιες απο το PC

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Video%20Games/P1010088.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Video%20Games/P1010088.jpg" alt="P1010088.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Video%20Games/P1010089.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Video%20Games/P1010089.jpg" alt="P1010089.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Video%20Games/P1010090.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Video%20Games/P1010090.jpg" alt="P1010090.jpg" class="bbcode_img" />
 

Dark Archon

Umber Hulk
Joined
Dec 21, 2012
Messages
763
Έχω τον ίδιο επεξεργαστή. Θα μπορέσει να την κουμαντάρει μια χαρά την 270Χ.
Βάλε και κανένα ανεμιστηράκι στο κουτί.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Λοιπον ξεθαψα ενα ακομα συστημα και το εβαλα στο test bench μου για να δω το βασικο εαν bootαρει και οριστε το αποτελεσμα.

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PB140092.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PB140092.jpg" alt="PB140092.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PB140093.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PB140093.jpg" alt="PB140093.jpg" class="bbcode_img" />

Πιστευω οτι διακρινεται το κουτι απο το φυσιτηρα που απλα κανει ολη την δουλεια για να καθαρισει το σκονη απο το ολο το συστημα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,087
Nα υποθέσω ότι μπαταρία στη μητρική έχεις αλλάξει ε;
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,807


manos426f wrote:
Nα υποθέσω ότι μπαταρία στη μητρική έχεις αλλάξει ε;</blockquote>

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Αγόρασε 1-2 μπαταρίες, και πρέπει να είσαι εντάξει. s775 η μητρική;

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Παιδια σημερα το εβγαλα απο το αμαξι. Μεχρι και στην συναντηση ηρθε τωρα παω να παρω μπαταριες κουτι,δισκους εχω.

vtheofilis πρεπει να ειναι s775 αλλα δεν περνω και ορκο.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,087
s775 είναι και το θέμα είναι στη μπαταρία της. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Λοιπον παιδια καθως πετουσα τα σκουπιδια διπλα στον καδο υπηρχε ενας σωρος και διεκρινα ενα κουτι. Χωρις δευτερη σκεψη το μαζεψα και το εφερα σπιτι.

Μερικες φωτογραφιες απο τον εσωτερικο του κοσμο.

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PC010008.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PC010008.jpg" alt="PC010008.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PC010009.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PC010009.jpg" alt="PC010009.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PC010010.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PC010010.jpg" alt="PC010010.jpg" class="bbcode_img" />

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Pc%20Staff/PC010011.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Pc%20Staff/PC010011.jpg" alt="PC010011.jpg" class="bbcode_img" />

Το μονο που εχω διακρινει ειναι η μητρικη του,μια asrock p4vm890 ενα dimm DDR 400MHZ 256MB. Τωρα προσπαθω να το βαλω μπρος και να δω τι επεξεργαστη εχει πανω αλλα μπροστα εγραφε για εναν pentium 4 .
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,807
Αυτή η ψύκτρα ήταν η μαμά των Pentium 4. Αν μπορείς να το κάνεις να δουλέψει, μπορεί να γίνει ένα αρκετά ενδιαφέρων retro PC:

[video width=425 height=344 type=youtube]rr2r_mvKfuQ[/video]
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Kataφερα να το μπουταρω. Καταρχην δουλευει με την on board καρτα γραφικων. Ο επεξεργαστης του ειναι ενας Pentium 4 στα 2,66 και εχει ενα 40αρι σκληρο. Τωρα θα εδω που εχω καταχωνιάσει τις μνημες μου για να αρχισω τις δοκιμες.
Μαλλον θα τον φτιαξω για μπαινει καποιος στο internet για να βλεπει κανα βιντεο και καμια ταινια . Η καρτα γραφικων που μαλλον θα του βαλω θα ειναι μια 5450 που εχω προχειρη και θα του βαλω πανω 2 gb ραμ ddr 400 γιατι μεχρι εκει παει η motherboard.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Λοιπον παιδια θελω να φωτα σας.Καταρχην βρηκα 2 gb ram ddr 400 και τις εβαλα πανω στην μητρικη. Αναβαθμισα τον σκληρο δισκο με εναν Western Digital Blue 250 gb IDE και η καρτα γραφικων ειναι η 5450 1 gb.Το συστημα ειναι η μερα με την νυχτα απο οταν το βρηκα αλλα παρατηρω οταν εχω ανοιξει μια σελιδα του chrome στα βιντεακια του youtube σε 480p na κολλαει και στα 780p να σερνεται κοινως. Στο task manager βλεπω τον επεξεργαστη στο 100% και την μνημη στα 500 mb χρησης. Ποια πιστευετε οτι ειναι η πιο σωστη λυση για να βλεπω τουλαχιστον βιντεακια σε 480p kai εαν φυσικα αξιζει να κυνηγησω κατι τετοιο. Απο αυριο θα ανεβαζω καποιες φωτογραφιες απο το καμαρι μου.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο.<br>η 5450 μπορει να ειναι αδυναμη για παιχνιδια αλλα για ενα htpc που θελει να παει βαρια βαρια μεχρι το 720ρ<br>θα πρεπει να ειναι υπεραρκετη.<br>για καποιο λογο που αγνοω - προφανως θεμα ρυθμισεων οδηγων της καρτας αλλα ΚΑΙ του προγραμματος που χρησιμοποιεις για viewing, η 5450 δε <br>μπαινει ποτε μεσα στο παιχνιδι κ ολη τη δουλεια τη τραβαει ο Ρ4.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
<blockquote><br>δεν θα επρεπε να συμβαινει αυτο.<br>η 5450 μπορει να ειναι αδυναμη για παιχνιδια αλλα για ενα htpc που θελει να παει βαρια βαρια μεχρι το 720ρ<br>θα πρεπει να ειναι υπεραρκετη.<br>για καποιο λογο που αγνοω - προφανως θεμα ρυθμισεων οδηγων της καρτας αλλα ΚΑΙ του προγραμματος που χρησιμοποιεις για viewing, η 5450 δε <br>μπαινει ποτε μεσα στο παιχνιδι κ ολη τη δουλεια τη τραβαει ο Ρ4.<br></blockquote><br><br>Επειδη στο bios είχε την επιλογη για την καρτα γραφικων δηλαδη on board-pci-pci express εγω εχω γυρισει την επιλογη στην pci express. Το πρωι θα κοιταξω τι ρυθμισεις εχουν γινει και θα δω.
 
Top Bottom