Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λευτεριά στο Θιβέτ και στους ιθαγενείς του Αμαζονίου..

ΓΑΒ ΓΑΒ

ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

MEOW

μετα απ τον λουτσιο, να κι ο νταμιάνος. κοιτα να δεις που 2 απ τους πιο δυνατους μουσικους που ακουσα τελευταια ειναι ιταλοι κι εχουν παει κι οι 2 στην γιουροβι. καλα, ο νταμιανος σηκωσε και το κατσαρολι με τους μανεσκιν...

μουσικαρα, στιχαρες και ωραιο τουιστ στο τελευταιο ρεφρεν. απο κει που μας τα κανε μπαλονια 3 λεπτα οτι ναι, θα ειμαι εκει μολις σε παρατησει ο καινουρχιος κλπ κλπ, το γυριζει ελαφρα, γιατι η κακία, μπρός μου, μην ακουτε τους ξενερωτους τωρα, ειναι αθρωπινο συναισθημα και επομενως απολυτως σεβαστο και based και ναι, μαρη καργια. αφου προτιμας εκεινον, I really hope he breaks your heart next summer....

καρδουλινια στον νταμιάνο. λεβέντης:

Βγηκαν στους 40 βαθμους, μας ποδοπατησαν ξανα και ξανα. Μπανταρα

ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΖΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ

Aυτό το Rate Me πρέπει να είναι από τα καινούρια, δε μου λέει κάτι.

Όσο περιμένουμε την gamescom να αρχίσει, ας κάνουμε λίγη αντισιωνιστική προπαγάνδα έτσι για το στάτους. Μέχρι να ισοπεδωθούν και οι 2-3 τελευταίες γειτονιές που είναι όρθιες στη Γάζα έστω. Μετά φαντάζομαι θα σταματήσει να είναι κουλ το θέμα και το κυριότερο θα σταματήσουν οι καρδούλες και τα λάικς στα σόσιαλ.

Ακούς εκεί χαλαρός και ήρεμος το παρακάτω καλοκαιρινό άσμα και σου πετάει το γιουτού κάτι μπουτάκια νιβέα ενυδατική κρέμα λοσιόν για σύσφιξη. Ποτέ δεν ένιωσα τόση οργή μέσα μου.

διασκευαρα στο goat τραγουδι του μαλαχτη. να πουμε καπου εδω οτι οταν εχεις λατρεψει το ορίτζινα, η πρωτη σου αντιδραση σε καβερ ειναι να μουτζωσεις χειροπόδαρα την οθονη. ωστοσο, οι κοπελες με πσήσανε. κατορθωμα βεληνεκους.
σε άλλα νεα, πόσο Βαρύ ειναι ρε φιλε να εισαι μπαντάρα και να χεις ακυρο/αδιαφορο τραγουδιστή.... δεν πειραζει, το σωνουνε τα υπολοιπα κορίτσα.

ΤΡΟΜΕΡΗ ομοιότητα με την Κέιτι Χολμς, θα ήθελε τουλάχιστον η Κέιτι να ήταν έτσι ακόμα, εκτός από το κομματάκι τσιμπημένο αγελαδίσιο βλέμα και την πλήρη κακοφωνία. Πάντως πας γυρεύοντας που σου άρεσε κιόλας, ΑΛΛΑ εδώ δεν κρίνουμε. Πάρε να στρώσεις λίγο, παραμένω σε βίβα γκερλ πάουερ μοντ γιατί οτιδήποτε άλλο θα ήταν σεξιστικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται πάνω στη σκηνή, αλλά οκ ένα κλαμπ σάντουιτς θα τις κερνούσα.

4 λεπτα που κανεις δεν θα μου επιστρεψει. η τιμωρια σου σοδα θα ειναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ αφιερωμα στο goat, ετσι, επειδη εχω ωρες για σκοτωμα μεχρι να παω για υπνο. χωρις αξιολογικη σειρα λοιπον, βαμος:

- η λεσλι κερδισε την θεση της στο ζηλευτο τοπ 5 γιατι πρωτον κανει Κινησεις στο ιντρο, κριντζυ βεβαια, αλλά ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, δηλαδη εκει που σκανε τα ντραμς. επισης το ισπανικο που πεταει εξαφνα μεσα στο γκώουτ κατι μου κανει, μ εξιταρει τον καρνάβαλο...

- εχω ιδιαιτερη συμπαθεια κι αγαπη για τις μπαντες που τα μελη τους ειναι περισοτερα απ τους θεατες. ΑΚΡΑΙΑ χαριτωμενη η θειτσα και οι κουστουμιές της μπαντας. ο φιλος με το ψαθινο καπελο δινει 1,05 στο στοιχημα οτι εχει κεφαλια παιδιων στον καταψυκτη του.

- εδω απλα μ αρεζει εντονα η φιλενάδα με το μαυρο μπλουζακι. θα επρεπε να ειναι ληντινγκ βοκαλιστ, αλλά σιγουρα την εφαγε το κυκλωμα, η γιαγκουζα, οι τραιαντς κλπ. επισης θετικο οτι ο ντραμερ ξερει τι κανει κι επιπλεον μοιαζει με τον τζετ λι.

- τωρα που ειπα ντραμερ, ενας σημαντικος αθρωπος (εγω συγκεκριμενα) εχει πει οτι η δυσκολοτερη δουλεια σε μια μπαντα ειναι τα ντραμς. παρε και μια ντραμ βερσιό λοιπον για να ισιωσεις. φλώουλες. κι εχει και το ατου οτι δεξά φαινεται η Θεα Ρονι και το σόι της.

- λαστ, μπατ ασφαλως νοτ ληστ και ΜΑΚΡΑΝ η τραγικοτερη, αυτη δω χαμω. πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις. ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ. δεν θα πω κατι για τον φροντμαν, δεν κλεβω εκλησιες, νυχτιατικα κιολας. απλα θωτς εντ πρέιερς για τον τερμα δεξά οπως βλεπουμε, αριστερα απ τον ληντ σινγκερ δηλαδη, φιλο που ειναι ο πιο χοντρός και ο πιο γέρος της μπαντας και διαολε, καταληγει σχεδον συμπαθης μεσα στην αυτοκαταστροφή του. α, να πουμε και κατι σοβαρο (αληθεια τωρα??). μ ενθουσιασε η μπαλαρινα. γηινη, κανονικη φατσα και μακρια απ τα ατροφικα προτυπα της "κανονικοτητας". θα θελα να παμε για γρανιτες (οχι το πετρωμα ρε, το παγωτο).

Back