Great0ldOne wrote:
Kuivamaa wrote:
Συγνώμη παλιέ, αλλά αυτή ειναι λιγο αρχαία καραμέλα (ΑΤΙ=κακοί drivers)</blockquote>
Και εγώ αρχαίος είμαι, οπότε δικαιολογούμε :silly:
Να σημειώσω πως δεν είπα πως η ATI έχει κακούς drivers. Ένα σχόλιο για την περίπτωση που χάρισαν μια XFX 295X2 σε ένα μέλος του Guru3d που βρήκε ένα bug στους 14.9 drivers (και το οποίο είχε να κάνει με το multi-screen support, καμία σχέση με games) έκανα, περιστατικό στο οποίο δεν αναφέρθηκα πρώτος - α, ο τύπος που κέρδισε την 295X2, την χρησιμοποίησε ένα μήνα, την πούλησε και πήρε μια EVGA 980GTX Superclocked.
Ούτε καν είπα, γιατί άλλωστε δε το πιστεύω, πως η Nvidia είναι "καλύτερη". Βασικά συμφωνώ με τον κούνελο, και οι δύο εταιρείες που θέλουν τα λεφτά μου είναι, και εγώ δεν έχω μετοχές σε καμιά από τις δύο για να ζορίζομαι για πάρτι τους.
Αυτό που είπα στην αρχή, είναι πως η Νvidia έχει συντριπτικά μεγαλύτερο market share, με βάση τα στατιστικά του Steam, που έχει λίγο μεγαλύτερο δείγμα από τους εξήντα ρεηκουίτερς που ψήφισαν εδώ πέρα. Στεγνό γεγονός, το οποίο κάποιους φαίνεται να ενοχλεί... c' est la vie.</blockquote>
Δεν χρειάζεται να δούμε το steam, βασικά το steam survey δεν λεει τίποτα, 65%-35% είναι το μερίδιο αγοράς με την πράσινη μπροστά. Αυτό το έχει επιτύχει η nvidia σε μεγάλο βαθμό γιατί έχει πιστό κοινό που θα αγοράσει οτιδήποτε βγάλει η εταιρεία ανεξαρτήτως απόδοσης. Πχ. ταχύτερη η R9 280 από την 760 και συνάμα 45 ευρώ φθηνότερη; Δεν πειράζει, geforce ftw γιατί βρομάνε τα πόδια της lisa su ξερω γω. Κάπως όπως η apple ενα πράγμα. Και το έχτισε αυτό η nvidia σε βάθος χρόνου, πάνω απο δεκαετία επιτυχημένου και πολλές φορές ανορθόδοξου μαρκετινγκ.