maladroid
Mind-flayer
Παιδιά ΠΟΛΥ ωραίο το τσαμπέ adventurάκι που είχε αναφέρει και ο nitroς
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Παιδιά ΠΟΛΥ ωραίο το τσαμπέ adventurάκι που είχε αναφέρει και ο nitroς
Έβαλα χθες να παίξω το Civilization Beyond Earth που τσίμπησα πρόσφατα και αν δω γιατί σκατά έχει mixed reviews στο steam .
και εγώ σκιάχτηκα λίγο, αλλά ακριβώς αυτό είναι υπέροχο. Τώρα πλέον δεν ακολουθείς την πεπατημένη των Civ, φτιάχνεις εσύ την ιστορία του πολιτισμού σου και με τόσο αχανές tech tree μπορείς να κατευθυνθείς σε εντελώς μοναδικά αποτελέσματα.Ο κύριος λόγος για να σταματήσω με το ΒΕ ήταν το αχανές tech tree. Χάθηκα εξ αρχής και δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τι παίζει.
έχει πράμα, δεν ξανα έπαιξα από προχθες ακόμα γιατί έχω μπλέξει με κάτι δικά μου project, αλλά μου φαίνεται πως πραγματικά πάει σε πολυπλοκότητα ένα βήμα παραπέρα, είναι αυτό που θα ήθελα από το Civ6 και όχι αυτό το νερομένο πράγμα που έβγαλαν. Τώρα θα μου πεις σε 2 ώρες το κατάλαβες όλο αυτό;Λες να το ξαναβάλω; Θα το σκεφτώ.
Ισχύει, το τελευταίο patch αφαιρεί το πιθανό dead-end που θα μπορούσε να πέσει κανείς.Ξεκίνησα χθες το Saint Kotar και πρέπει να πω ότι μου φαίνεται κάπως φτηνιάρικη παραγωγή· χώρια οι φωνές που δεν χρειάζεται να σχολιάσω τον ερασιτεχνισμό της ηθοποιίας. Κατά τ' άλλα συμπαθητικό φαίνεται, ωραία ατμόσφαιρα και ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
(κατεβαίνει και το τελευταίο patch το οποίο πιστεύω να διορθώνει το game over από τις "κακές επιλογές" του εκάστοτε χρήστη).
Μόλις με το καλό τελειώσεις γράψε εδώ μέσα δύο παραγράφους τις εντυπωσεις σου.Παράλληλα με όσα είχα αναφέρει ξεκίνησα και τοWaifu SoulsCode Vein. Υπέροχο φαίνεται![]()