Κρίμα. Έχει όντως τις ιδιοτροπίες του αλλά είναι εξαιρετικό.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ρετροπιξελούμπαγια την εποχή που βγήκε.
Τα αλλα 2 ποια ειναι, συναδελφε? Ωραιο το Deus Ex, διστοιχως δεν μπορω να παιξω Α προσωπου παιχνιδια, πανω απο 10 λεπτα, ζαλιζομαι. Αθικτα θα παρουν οι κληρονομοι, οσα εχωΤο Deus Ex είναι στο top 3 των PC games όλων των εποχών,
Τα αλλα 2 ποια ειναι, συναδελφε? Ωραιο το Deus Ex, διστοιχως δεν μπορω να παιξω Α προσωπου παιχνιδια, πανω απο 10 λεπτα, ζαλιζομαι. Αθικτα θα παρουν οι κληρονομοι, οσα εχω
να και κάπου που μπορατσίζεται ο παππούς @AdmiralΤο προσωπικό μου τοπ 3 είναι UFO: Enemy Unknown, Freespace 2 και Deus Ex.
Τα αλλα 2 ποια ειναι, συναδελφε? Ωραιο το Deus Ex, διστοιχως δεν μπορω να παιξω Α προσωπου παιχνιδια, πανω απο 10 λεπτα, ζαλιζομαι. Αθικτα θα παρουν οι κληρονομοι, οσα εχω
να και κάπου που μπορατσίζεται ο παππούς @Admiral
άντε παίξε κανά νέο παιχνίδι να νοιώσεις την γλύκα του νιάτου!
Ιδεα δεν ειχα. Θα το καρατσεκαρω. Θενκς φιλοςΈχεις δοκιμάσει να αυξήσεις το Field of View
να και κάπου που μπορατσίζεται ο παππούς @Admiral
άντε παίξε κανά νέο παιχνίδι να νοιώσεις την γλύκα του νιάτου!
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια συζήτηση για τα κορυφαία "φρέσκα" games.
FixedΟυίσκερΟυίτσερ ο τρίτος
/τόπικ
Δεν ξέρω πως είναι δυνατόν στην εποχή που έχουμε πάρα πολλά ενδιαφέρον space games να μην έχεις βρει ένα που να αντικαταστήσει το FS2, ειδικά από την στιγμή που το ακολούθησε το Freelancer που αμέσως ήταν καλύτερο.Παίζω βρε νέα games συνέχεια και υπάρχουν πολλά που τα θεωρώ σύγχρονα classics αλλά πρέπει να περάσει καιρός για να δεις αν θα αντέξουν στον χρόνο. Τα UFO και Deus Ex παραμένουν επίκαιρα ακόμη και σήμερα, είτε επειδή η σειρά είναι ακόμα ενεργή είτε επειδή έχει εμπνεύσει ατελείωτους μιμητές. Όσο για το Freespace 2, παραμένει επίκαιρο για τον δυσάρεστο λόγο ότι το είδος των space combat sims πέρασε στο περιθώριο. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια συζήτηση για τα κορυφαία "φρέσκα" games.
Αλλά θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί πλέον άνετα, τουλάχιστον από τα Χ universe games