meanwhile ψήθηκα για CnC και έβαλα Tiberian Sun (Installer | Download the game Tiberian Sun αφού από το cd μου δεν παίζει πλέον, είναι legit)
IN THE NAME OF KANE!

IN THE NAME OF KANE!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελειωσες empire ε? Δε το εχω καταφερει με 4 προσπαθειες. Οταν αρχιζουν να καταβαινουν τα θηρια με ισοπεδωνουν. Με τους νανους τα καταφερα αλλα νομιζω οτι ειναι το easy campaign.Έχω τελειώσει Empire και τώρα έχω ξεκινήσει Dwarves
Δεν ξέρω πως είναι δυνατόν στην εποχή που έχουμε πάρα πολλά ενδιαφέρον space games να μην έχεις βρει ένα που να αντικαταστήσει το FS2, ειδικά από την στιγμή που το ακολούθησε το Freelancer που αμέσως ήταν καλύτερο.
X3/X4, NMS, Elite Dangerous, EVE? Τίποτα δεν σου κάνει κουκου; (αναφέρω μόνο ότι θα μπορούσε να φτάσει σε μέγεθος το FS2 σαφώς και το Rebel Galaxy το λάτρεψα
Έχει και Demo στο steam, το έβαλα να το δω.Παίζω το Trigon: A Space Story, έναν κλώνο του FTL. Review εντός των ημερών!
Περνας κι εσυ ενα δραμα , ρε παιδι μου!Λόγω δουλειάς και αυξημένης κοινωνικοποίησης δε προλαβαίνω να focusάρω σε ένα βασικό παιχνίδι.
τέτοιες παπαριές είναι απαράδεκτες απλά.Πω ρε παιδιά, έχω κολλήσει άσχημα (με την κακή έννοια) στο Legends of Aranna και δεν νομίζω ότι μπορώ να ξεφύγω. Ο, ας πούμε, υπαρχηγός Nossirom είναι μάγος με ΑΠΕΙΡΟ mana! Και έτσι κάνει άπειρες φορές healing. Είμαι μόνος κι εγώ. Τον έχω απέναντι και μόλις του ρίξω τη ζωή κάτω από 300/1500, εκτελεί το healing απανωτά! Έχω τουλάχιστον 2 ώρες τη μάχη σήμερα και δεν μπορώ να κερδίσω. Βασικά, κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον άλλο, αφού κι αυτός δεν μπορεί να μ’ επιτεθεί, κάνοντας όλη την ώρα healing επειδή του ρίχνω συνεχώς με τόξο! Η μόνη λύση είναι με cheat να κάνεις max το level σου (150), αλλά μετά δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις!
Δεν έχω ξαναδεί σε RPG αντίπαλο με άπειρο mana. Απαράδεκτο.